Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 32
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    O Pinko,
    e gjete kremin apo jo? Se keto pune jane serioze. Ose i kap me kohe ose te kapen pastaj..... Na jep nje follow up (po na duhet kshu nje report serioz me te pakten 20 pika so beje nje cike ate researchin...)
    Ignore List: Den Bossi

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-08-2004
    Postime
    148
    chanel rectifiance, mendoj qe eshte me i miri. Kam perdorur lancome, po me dukej shume i rende. Kam perdorur dhe sothys(pasi pashe qe e perdorin ne beauty sallon, kur pastrojn fytyren) po jo ndonje gje kushedi cfare. So chanel is the best!( per mua)
    Ah sothys per trupin eshte shume i mire.

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    O mina ketu nuk reklamohet gje, keto produkte gjenden ne cdo dyqan ne Usa nuk jane eksluzivitet i askujt.

Une me Biotherm kam rene rehat. Po me pelqen shume edhe face mudd nga Borghese.

La Mer cne 1000, aty te 130$ eshte.

Se tani e pashe, Lonce cdo femer mbi 18 duhet te perdore nje krem me SPF mbi 15 cdo dite per ta mbrojt fytyren nga dielli, PATJETER!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga D&G Feminine : 14-04-2006 mė 13:50

Jam Tea :) Maska e My_Soul
    Anėtarėsuar
    07-02-2004
    Vendndodhja
    Diku...
    Postime
    464
    Clinique, Superdefense Moisturizer SPF 25 - eshte shume i mire.
    HAKUNA MATATA

Anėtare e regjistruar Maska e ony
    Anėtarėsuar
    27-04-2004
    Vendndodhja
    -bosh-
    Postime
    33
    Linja e vichy me duket me e mira nga grumbulli qe perdor.Megj mesa kam lexuar dhe pare ke surrati im eshte me e rendesishme qe kur shkon ne shtepi te pastrohet fytyra ne menyre sa me te mire, dmth me njeqind produkte laj-shpelaj-thaj sesa kremrat ditore e me te thashe.
    Njerėzit qė janė nė gjendje tė njohin bukurinė, nuk plaken kurrė.

Une kam fytyre te yndyrshme dhe kremrat ma bejne dhe me te yndyrshme.
    Ka mundesi te me keshilloni ndonje krem te pershtatshem?
    Thanks

.... ...
    Anėtarėsuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar mė parė nga ony
    Linja e vichy me duket me e mira nga grumbulli qe perdor..
    Ate perdor dhe une, Vichy. Ne US, ne dyqane nuk shitet (nuk ma ka zene syri) por e porosis on line. Ca website kanadeze e kane te shtrenjte, por eshte me e lire nga farmacite ne Angli.
    Linja Vichy ka krem dhe per trupin, por ne rast urgjence, "Baby Oil" nga J&J. Eshte shume i mire, bile e kam lexuar ne "Glamor" Magazine, se mund te perdoret (perseri ne rast urgjence ) si out-door tanning lotion.

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Citim Postuar mė parė nga Lioness
    Ate perdor dhe une, Vichy. Ne US, ne dyqane nuk shitet (nuk ma ka zene syri) por e porosis on line. Ca website kanadeze e kane te shtrenjte, por eshte me e lire nga farmacite ne Angli.
    Vichy-n dhe mua s'ma kishin zene syte gjekundi deri dje kur e pashe qe shitej te nje Duane Reade right on 58 (a 57) and Lexington. They had a big stand with their products. S'u afrova per t'u pare cmimet se s'e njof si firme, pervecse kur e lexoj ndonjehere tek-tuk neper forum.

.... ...
    Anėtarėsuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar mė parė nga Kuqalashja
    Vichy-n dhe mua s'ma kishin zene syte gjekundi deri dje kur e pashe qe shitej te nje Duane Reade right on 58 (a 57) and Lexington. They had a big stand with their products. S'u afrova per t'u pare cmimet se s'e njof si firme, pervecse kur e lexoj ndonjehere tek-tuk neper forum.
    Lol, Kuqe, po ku paske qene, te ma kishe thene me perpara, te me kishe kursyer shipping & handling nga Anglia.

Ne France dhe Greqi (ndoshta dhe ne vendet e tjera ne Europe) nuk shitet ne dyqane kozmetike por ne Farmaci, (farmacite me ilace vetem, jo te tipit mini-market qe kemi ketu.) E bleva per here te pare ne France, sepse m'u prish lekura nga ndryshimi i klimes dhe i ujit. E njejta gje me ndodhi dhe ne Greqi. Per dy-tre dite, shkoi ne vend, dhe qe atehere vetem ate blej. Nuk eshte dhe aq i shtrenjte, me duket 14 pounds angleze, (kuti e vogel) por ne NY nuk e di sa mund te jete nga tarifat.

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anėtarėsuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Pse s'thoni ju? Nje farmaciste qe njoh une le koken per Vichy-n, ma beri reklame. Besoj e ka blere ne Angli ose Gjermani dhe iu mbaruan supplies. Ku s'kam vajtur qe t'ia gjeja e t'ia sillja ne Shqiperi. Tani te shoh kur te me bjere rruga andej qe t'ia blej e t'ia dergoj kur te vete, ne vajtēa at all.
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Paul Eluard
    Nga Niagara nė forumin Shkrimtarė tė huaj
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 26-01-2011, 01:18
  2. Maska per fytyren ne kushtet e shtepise
    Nga Tironsja nė forumin Bukuri dhe estetikė
    Pėrgjigje: 50
    Postimi i Fundit: 22-06-2009, 10:49
  3. Feja Islame pervec Kuranit!(Sahihu Buhari)
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 03-09-2005, 13:19
  4. "Abedin Dino, nje novator dhe adhurues i natyres"
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 27-08-2005, 14:59
  5. Kam patur shume kerkesa prandaj edhe po e tregoj fytyren
    Nga Pisi nė forumin Prezantoni veten nė forum
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 17-12-2002, 11:57

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •