Ismail Kadare dikur te kam lexuar me hendje,disa here nuk te kam kuptuar fare me ato frazat e tua(qe per mendimin tim dhe ti nuk ja dije kuptimin) por duke lexuar kete shkrim kuptova qe spaske ndryshuar fare. Ndoshta une po, sepse kam arritur te te kuptoj dhe kurr do te behesh i pakuptueshem apo me e keqje kurr fshehe egoizmin dhe pakenaqesin ndaj politikes shqiptare qe per fatin tend te keq te njofin dhe nuk te japin asnje thel nga kaposhi i tyre dhe behesh qesherak kur fillon te furcosesh kosoven e cila te jep disa lemosha.
Me ben pershtypje se sa me urrejtje flet per ne shqiptaret e vertet dhe se si zbutet pena jote putaneske2 kurr flet per kosovaret qe jane klientet e tu te mundshem dhe qe si te zgjuar qe jane per problemet e tyre u duhet dhe pena dhe mendja jote.
Misioni i shqiptarėve nė kėtė planet, fati apo e thėnia e tyre, ėshtė njė dhe i pandryshueshėm: mbrojtja e interesave tė vendit tė tyre, qė quhet Shqipėri dhe i popullit tė tyre qė mban emrin shqiptar. Me duket se i ke shkruajtur ti zoti Ismail keto rreshta, por ketu pervec perbuzjes per shqiptaret e Shqiperise dhe lavdatat dhe himnet per Kosoven nuk arrita te shikoj tjeter.
i shkreti Albanez si eshte katandisur per para dhe interes ben cdo gje.
Shfrytezohe talentin qe te ka dhuruar Zoti per qellime te mira ,jo per kapricot dhe egoizmin tend. te uroj gjithe te mirat.
Krijoni Kontakt