Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 11
    i/e regjistruar Maska e bejmellaf
    Anėtarėsuar
    08-04-2005
    Postime
    98

Karta e rrjetit pa tela (wireless) nuk jep sinjal

Pershendetje te gjitheve.

Kame nje Laptop nga Medion Microstar 2.8 Mhz
    512 ddram
    etj...
    pyetja ishte se ne te thote qe ka wireles network prisma
    dhe kur e kame instaluar ate driver ai kerkon ashtu vale te wirelesit,por nuk e kame te qarte se a duhet ndonje pjes shtes per te apo mjafton ajo qe kame ne Laptop,vetem se duhet konfiguruar mire,e beje kete pyetje sepse e kame blere
    nje wireles adapter nga asus..dhe me te futem ne internet,por tani qe e kame edhe kete ndoshta te integruar ne laptop,a duhet ta kthej ate te asusit.

ju lutem me sqaroni ate qe keni mundesi
    flmmm te gjitheve

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Nje kerkese tjeter!

Cfare modeli eshte Laptopi Medion. Nese e shef kompjuterin nga poshte do shofesh dicka qe fillon me MD na jep komplet ate numur!

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

Anėtarėsuar
    08-04-2005
    Postime
    98
    Pershendetje Ardi

Laptopi eshte Medion Microstar
    MD 41113
    Me intereson shume ta dije se a ka mundesi te integruar per wireles,qe ndoshta s,kishte me pase nevoj per mjete shtese por do ti terhiqte valet ashtu siq eshte prodhuar.
    Nese ka mundesi ate usb wireles nga Asus qe e kame blere kame mundesi ta kthej prape pa probleme.

Flm per kujdesin

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Sipas kėsaj faqeje, karta wireless duhet tė jetė e integruar nė laptop dhe nuk ėshtė nevoja tė pėrdorėsh tjetėr. Nėse ke instaluar drejtuesin (driver) e saktė, atėherė duhet tė jesh nė gjendje tė lidhesh njėsoj si me kartėn asus. Disa laptopė kanė butona kastile qė e ndezin ose e shuajnė kartėn wireless. Shiko se mos ka dhe ai tėndi ndonjė tė tillė.
    Edi

Anėtarėsuar
    08-04-2005
    Postime
    98
    Flm Edspace.

Nuk e kuptoj dot pse nuk lidhet,buton extra nuk ka ne hardware e as ne software
    perveq se radio off dhe on,une startoi qe te kerkoi vale me radio on.
    nganjehere nxjerre disa numra ne packets por i hjek shpejt,ndersa Received qendron vetem 0 ......e kame lene kohe te gjate por nuk ka gjetur asgje,ndoshta per te ka ndonje extra software qe une nuk e di.
    Sa i perket driverit ai eshte ne rregull,sepse e kame nga cd support origjinale.
    sidoqofte shpresoi se do ta gjejme menyren se bashku,edhe njehere flm

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-03-2006
    Postime
    41
    Shko atje ku derdhe leket per laptopin dhe thuaju te ta konfigurojne. Ne rast te kundert shko ne nje servis kompjuterash dhe paguaj aty qe te ta rregullojne. Ne rast se je ne Tirane hajde te ta bej une pa lek, do paguash vetem cafen

Zakonisht duke i dhene Radio On ajo automatikisht duhet te ndizet dhe te kerkoje sinjal. Ti shko te Network Connections dhe diku aty kerko View Available Networks dhe aty del nje dritare ku gjen se c'fare rrjetesh eshte ne gjendje te identifikoje laptopi. Pastaj do klikosh te rrjeti perkates ku do qe te lidhesh dhe nese ai eshte Open Access Point atehere lidhesh direkt. Ne rast se eshte privat atehere do duhet te marresh nga administratori i rrjetit celsin WEP se pa ate nuk ben dot gje. Ke nje shanc ta thyesh me Linux por duhen njohurite perkatese te cilat ata qe i zoterojne numerohen me gishta. Pastaj, pasi admini te te japi WEPin do te te thote gjithashtu nese ka ndonje kod tjeter per shfrytezimin e internetit. Se ketu ne Tr psh ku jam une i lidhur, pasi lidhesh me rrjetin, kur hap faqen e internetit te del nje dritare per te Username dhe Password dhe pasi identifikohesh, ke te drejte te qendrosh ne internet per sa kohe ke laptopin ndezur.

Respekte...

Anėtarėsuar
    08-04-2005
    Postime
    98
    Flm Insomnus

Por problemi nuk eshte tek rrjeti apo Administratori,sepse ata qe japin rrjetin ketu nuk kan wep fare,as ku i kam thare leket nuk mund ta dergoi pasi qe dy jave i ka
    kaluar garancioni,une deshta qe ketu me ju te ndaje mendimin,perndryshe kame edhe kartelen tjeter nga asus..dhe futem me te pa probleme ne internet,une tani po dyshoi ne distancen qe kame me antenen qendrore,edhe pse me te njejten distance hy me kartelen e asusit..driverin e ka original nga cd...e licencuar por...se di qfar eshte me te,ndoshta edhe qeshtje konfigurimi,por per kete jame interesuar dhe me duket se eshte ne rregull.
    flm edhe njehere nga te gjithe.

i/e regjistruar Maska e dardanii
    Anėtarėsuar
    17-02-2007
    Postime
    209

Problem me Wireless te laptop - it

Pasi qe formatizova laptopin pentium 4 Fujitsu SIEMENS dhe instalova driverat e Wireless dhe shkoi mir disa dit (saksisht 2 dit) dhe tash nuk kam as sinjal me antenat e Wireless. Kam formatuar edhe per her te dyt por prap nuk me ben, a din ndokush nga ju se ku qendron problemi,
    Kompjuteri ka Windows XP Sp3 - Most Wanted Edition, a ka mundesi qe edhe vet windovsi te ket problem qe nuk po kam sinjal une. Provova ta instaloja windows SP2 se thosha mos windowsi i ka fajin por nuk mund ta instaloj winsdovs Xp SP2.
    Nese ka mundesi ndokush te me ndihmoj, nuk po e di a mjaftojn keto te dhėna boll ose qka duhet te bej une.

__________________________________________________ ______________
    dardi_14@hotmail.com

forever hers Maska e Eagle
    Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Vendndodhja
    boston-temporarly
    Postime
    505
    Shko e shtyp nje buton te vogel ne laptop qe ka shenjen e "Wireless" -it .
    Ke fikur antenen.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 07-08-2007 mė 20:53
    nuk e duroj dot i-ne pa pike.

i/e regjistruar Maska e pellumbi
    Anėtarėsuar
    30-04-2005
    Postime
    320

Unhappy Problem me WLan (Fujitsu Siemens)

Pershendetje te gjitheve.

Kam nje notebook Fujitsu Siemens
    version Product: AMILO Pro V3505
    Identification number: YK3T083504
    mundohem ta lidh ne rrjet nepermjet WLan por nuk ndizet fare lampa qe ka per te treguar se eshte ne kerkim te valeve, shtyp butonat tregues por e njejta gje.
    Mos ndoshta ka ndonje gje qe une nuk e di apo mos ndoshta eshte me difekt? Eshte blere para 1 muaji por kurre nuk ka marre Wireless.

Mund te me ndihmoni se si te veproj?

Falenderime, Pellumbi.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 07-08-2007 mė 20:44
    Nese ajo qe do te thuash nuk eshte me e mire se heshtja atehere me mire hesht.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. DSL me Lan dhe wireless
    Nga Clickman nė forumin Rrjeti kompjuterik
    Pėrgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 30-11-2011, 12:59
  2. Si te shpernfaj sinjal wireless?
    Nga P@R4nOi@C_LorD nė forumin Rrjeti kompjuterik
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 06-07-2009, 18:09
  3. Rreziqet dhe mbrojtja e rrjetit pa tel
    Nga benseven11 nė forumin Trajnim & leksione
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 27-07-2008, 11:26
  4. Komuniteti shqiptar i rrjetit
    Nga Davius nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 19-12-2006, 21:22
  5. Philadelphia, qyteti me wireless Internet per te gjithe
    Nga Albo nė forumin Lajme nga informatika
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 01-09-2004, 11:34

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •