Sondazh:
Keto jane disa pyetje te cilat do te desha ti pergjigjeshit sinqerisht, pra te mendoheshit njehere per to perpara se te nxitoni te jepni pergjigje. Mos u nisni nga preferenca juaj e pergjithshme per nje televizion, por mendoni pak me shume.
Sondazh:
Keto jane disa pyetje te cilat do te desha ti pergjigjeshit sinqerisht, pra te mendoheshit njehere per to perpara se te nxitoni te jepni pergjigje. Mos u nisni nga preferenca juaj e pergjithshme per nje televizion, por mendoni pak me shume.
Kjo teme me duket se eshte hapur njehere gjithesesi po vazhdoj.
Top Channel eshte nje nga TV me te mira ne Shqiperi.
Sido qe ta marrim eshte numri nje si nga programet, grafika, stafi, etj.
Jeta ime, mban emrin e saj..
Per ne Shqiperi mendoj se eshte Tv KLAN sepse ka emisione kreative te shumta si psh. Kenga magjike, gjeniu i vogel, maratona e kengeve popullore, 100 kenget e shekullit etj etj... Pra ka shume emisione kreative qe nuk zgjatin shume per tu bere monotone por qe e kane vleren dhe rendesine e tyre. Me nje fjale ka gjithmone kreativitet.
CLay_more.... top_chan te lodh fare me telenovela e seriale e filma te huaj... nuk e dij per cilet programe e ke fjalen por mos harro se ne top-ch ska kurfar kreativiteti, i kane disa show-e qe te merzisin tere kohen dhe ne pergjithesi top-ch te lodh fare me reklamime te vetes, e lavdrojne veten teper fare, shpresoj qe ti nuk bazohesh dhe nuk je viktime e reklamimeve qe i ben top-ch vetes.
Por edhe TVSH eshte i mire, dhe aty ka programe dhe dokumentare te shumta e te mira.
Sa per Kosove, mendoj qe RTK eshte me e mira sepse ka shume programe interesante e ku ne parim eshte ruajtja e identitetit dhe jo sjellja e serialeve spanjollo-latine.
Ky ishte mendim i imi.
Ju pershendes.
me falni po kete e kam hapur padashje nuk e di kam shtyp susten dhe eshte derguar...por nese jeni te itneresaur per televizionet ju lutem pergjigjuni sondazhit qe kam vendosur ne nje teme tjeter. Do te me ndihmonit shume.
M.T.VQyqa kur shkru shum kta t'qisin jasht, kur shkru pak stfusin mrena
Allahu na rujt
![]()
Tradhetar I Kombit!
I Denuar Me Interrnim Per Agjitacion E Propagand !
Krijoni Kontakt