Xhesika (|| BeJbi ||) mire se u prezentove. Vertete prezentim i bukur i nje goca edhe me te bukur. Qofsh me shendet dhe me shume- shume fat ne jete.
Xhesika (|| BeJbi ||) mire se u prezentove. Vertete prezentim i bukur i nje goca edhe me te bukur. Qofsh me shendet dhe me shume- shume fat ne jete.
MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA
Bejbi Skam Ca Te Boj, Kam Ra Mrena Me Ty, Tani o Nderro Nick o Ke Me Ra Edhe Ti Mrena Me Mu, Harroje S`ke Vend Tjeter Ku Me Shku! KiiiiiiiifffffffftttttttthhhhhhhhhhhhU Nane Po Me Bje Te Fikt Prej Ktij Kifi Qe Te Vashe!
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
Ojjjjjjjjj Naneeeeeeee ma hoqe menjen ti mu! Kush e ngacmo Bejbin ta dije se ka hy ne gjak me mu, kam me e vra pa paralajmerim! Bejbi nje fjale e jotja shemb boten! Kifffffffffff e di vet!
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
gagagaggaa ^lukas^ is inamoratoooooo is in loveeeeee LOOOOOLPostuar mė parė nga ^lukas^
LUkassssssssssssssssssssssssssssssssss te plast koka avash se me trembe un thashe ca o bo kshu qyqja
/me mbyll syte
LoVe Me oR HaTe Me Am StiLL GoNa Be HeRe
Toka asht e zanme !!!!!!!Postuar mė parė nga ^lukas^
^lukas^ vllai permbahu se o prone private bejbi![]()
Mos ma luj njeri nusen......
Besoj se u morem vesh
Nuseeeeeee kisssssssss dreqo![]()
hahhahahha per kok time po prisja te theshe donje gje hahahhahahha do vdes un per ty
PO MER PRONA E SWATIT JAM AJ AM SO SORRY :P
Kiss Derman Kiss
/me o tok e zen :P
LoVe Me oR HaTe Me Am StiLL GoNa Be HeRe
/me i afrohet tokes ene e perkedhel![]()
ohohohohohoh ca qefi
bejboooooooooooooo kisssssssssss dreqo![]()
Po e kom si shpirt nusen mer e kom si shpirt
nuseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee muaqqqqqqqqqqqqqq ene me boj icik buken se po vdes per te ngrene :P
Bejbi mirese na gjete
Bofsh qejf dhe shpresoj tja kalosh bukur ketu.
?
Bejbi mire se ke ardhur .
Duke pare qe temen e keni kaluar ne chit-chat , me duhet ta mbyll.
Kalofshi mire .
O Zot per vete sdua gjė jo...por pėr prindėrit nje dhėndėr tė bukur!
Krijoni Kontakt