Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 14
    i/e regjistruar Maska e dragusha
    Anėtarėsuar
    23-11-2004
    Postime
    71

Question C&C: Dy numra regjistrimi nga e njėjta IP

Tung
    Kma nje problem
    kam dy Kompjuter nje p4 3,2 ghz dhe nje leptop p4 1,8gh te lidhur me ineternet permes routerit i tipit Philips Wirless Base station 11g njerin e kam lidh direkt domethan me kabell ne router kurse tjetrin me wlan kart,interneti funksionon shum mir po edhe hausnetwork punon super por kam kete problem:
    Kur dua te luaj me dy pc ne internet(behet fjal per Command & Conquer Tiberian Sun)me hudh jasht kurse nese luaj ne homenetwork(pc kunder leptop)funksionon bukur a e di kush se si mund te luaj me te dy pc ne internetnetwork te C&C lojes???Ku mund te jet gabimi??
    Un mendoj qe pasi hyj ne internet me te njejten ip adres me te dy pc(domethan permes nje router)Interneti(serweri i lojes) me hudh jasht!!
    Qka mendoni ju dhe a mund te me ndihmoni??

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Duhet te caktosh porta te ndryshme ne radhe te pare pasi nese paketat vine ne porten 10 psh. per te dy kompjuterat atehre routeri nuk e di se ku do ta dergoje tek PC 1 apo tek PC2 kontakto me C&C nese lejohen dy a me shume veta nga i njejti IP ne server edhe nese portat mund te configurohen ne ps te ndrshme apo jo :P kjo eshte ajo qe mua me vete ne mendje tani mese nuk jam i sakte atehere me jep me shume info reth network qe ke ndertuar edhe mbi ate cka C&C te tha

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

mos e luaj; I DEBUAR! Maska e qoska
    Anėtarėsuar
    17-05-2004
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    837
    Besoj se ska lidhje me routerin pasi ajo qe tha ardi nuk qendron pasi qe ne krijimin e tyre ato sdo te funksiononin. Problemi per mua qendron ne serverin e lojes tende qe nuk lejon dy certifikata te njejta nga e njejta IP dhe ti ske ci ben vecse te lidhesh njerin nga kompjuterat permes nje proxy.

Anėtarėsuar
    23-11-2004
    Postime
    71
    Citim Postuar mė parė nga qoska
    Besoj se ska lidhje me routerin pasi ajo qe tha ardi nuk qendron pasi qe ne krijimin e tyre ato sdo te funksiononin. Problemi per mua qendron ne serverin e lojes tende qe nuk lejon dy certifikata te njejta nga e njejta IP dhe ti ske ci ben vecse te lidhesh njerin nga kompjuterat permes nje proxy.
    Keni te drejt pasi kerkova pak ne google lexova qe server nuk i pranon dy licensat e njejta!Po ka mundesi nese perdoret nje Switch.Pasi Switch po kushton € duhet ta gjej nje zgjidhje tjeter!!
    E sa per proxy nuk di si duhet te lidhem nuk kam lidhje me kete a mundet dikush te me tregoj si duhet???

i/e regjistruar Maska e by_durrsaku
    Anėtarėsuar
    27-12-2004
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    112
    eshte nje program dhe e ka emrin (proxy switcher 3.5)dhe eshte shume i lehte ne konfigurim dhe perdorim nuk ke nevoje te kerkosh per proxy sepse a i kerkon automatikisht.nese nuk e gjen ne internet shkruaj dhe te jap nje link ku mund ta shkarkosh full.
    SPIRIT OF ALBANIAN(asd)

mos e luaj; I DEBUAR! Maska e qoska
    Anėtarėsuar
    17-05-2004
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    837
    dragusha
    mbase zgjidhja me e thjeshte do te ishte kerkimi i nje seriali tjeter ne internet per njerin nga kompjuterat pa i komplikuar problemet e tua me proxy dhe njohuri mbi rrjetat.

Anėtarėsuar
    23-11-2004
    Postime
    71
    Citim Postuar mė parė nga qoska
    dragusha
    mbase zgjidhja me e thjeshte do te ishte kerkimi i nje seriali tjeter ne internet per njerin nga kompjuterat pa i komplikuar problemet e tua me proxy dhe njohuri mbi rrjetat.
    Kam marr ate programnin proxy switcher 3.5 dhe e kam instalu e pastaj jam lidh me nje proxy po prap se pprap nuk ben pastaj am marr edhe nje cd tjeter me serial tjeter po prap nuk ben!!!
    Me duket se tjeter mundesi nuk kam perpos te blej nje switcher.
    Sidoqoft ju faleminderit te gjithve..

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-06-2005
    Postime
    632
    pershendetje

pasi jemi tek biseda per proxy dhe proxy switcher kame nje pyetje?

e kame porgramin proxy switcher dhe punon ne rregull por kur tentoj te bej scanimin e proxy anonim me del nje lajmerim ku thuhet se nuk mund te behet scanimi i proxy anomim dhe me duhet ta bej disable scnimin anonim e me pastaj me thote :

Possible causes of failure:

The Anonimity Tester is temporarily not available.
    Your Internet Service Provider (ISP) has blocked direct access to the Anonimity Tester Server.
    si mund ta anashkaloj kete problem dhe per cfare arsye eshte bllokuar nga isp ime lundrimi anonim, ka dikush ndonje ide.

shnet

i/e regjistruar Maska e by_durrsaku
    Anėtarėsuar
    27-12-2004
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    112
    (dardani8) nuk i ke te bllokuara nga (isp) po nga programi proxy switscher sepse e ke pirat dhe jo origjinal te licensuar.
    SPIRIT OF ALBANIAN(asd)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-06-2005
    Postime
    632
    durresak

ate programin e kame marre me AIO rapidshare crack se bashku me crack dhe me shume programe tjera dhe e kame be crack simbas udhezimeve.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Parailiret - Iliret - Arberit _M.Korkuti
    Nga BARAT nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 02-10-2006, 20:53
  2. Perseri mbi natyren e Orthodoksise
    Nga Qafir Arnaut nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 178
    Postimi i Fundit: 12-12-2005, 09:06
  3. Analize e nje muslimani
    Nga Klevis2000 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 16-12-2004, 18:48

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •