Close
Faqja 10 prej 15 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 148
    i/e regjistruar Maska e refet
    Anėtarėsuar
    24-04-2007
    Postime
    553
    pershendetje .agim shkodra nuk dha pergjigje a me te vertet beson qe isusi eshte "zot" ,apo "bir i zotit"?????????? po ose jo .pse po tutesh me u pergjegj agim

God Bless You Maska e _Mersin_
    Anėtarėsuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Ti mendon se Kurani ndryshon jeten?Jo Kurani eshte libri qe perforcon qenien monoteiste qe gjendet brenda.Kurse ty bibla ta ka ndryshuar qenien monoteiste duke te bere politeiste.Ja pse ti mendon se jeta jote ka ndryshuar.Nese ne kohen e Musait Zoti njihej nepermjet tij ne kohen e Jezusit Zoti njihej nepermjet tij ne kohen tone Zoti njihet vetem nepermjet Muhamedit a.s profetit te fundit me librit e shenjte hyjnor Kuranin dhe jo me mesimet e Palit.
    "Shoku Mjekesise"

Anėtarėsuar
    24-04-2007
    Postime
    553
    pershendetje agim shkodra
    1. tentoj te jeme prej njerezve qe i zbatojne urdherat e zotit . nuk eshte mire qe ti perserise mekatet qe kam bere perpara por vetem do te them se ne zbatimin e regulave islame kam gjete rahati.
    2. agim shkodra thua se isusi eshte " zot" ose "bir zoti" qe kurani reptesishte e mohon.
    deri tani nuk te kam shkruajtur asnje ajet nga kurani , e tani po te baj nje pyetje nga kurani . mendohu mire para se te pergjigjesh
    ali imran :61
    " E KUSH TE KUNDERSHTON TY NE CESHTJEN E ISAIT PASI QE ESHTE BERE E DITUR E VERTETA TI THUAJ: EJANI E TE THERASIM BIJTE TANE BIJTE TUAJ,GRATE TONA DHE GRATE TUAJA ,VETE NE DHE VETE JU .MANDEJ SINQERISHT TE LUTEMI PER MALKIM.DHE MALKIMI NGA ANA E ALLAHUT TA HEDHIM KUNDER GENJESHTARVE"
    isusi ne islam quhet isa nese se din agim.
    a je gati agim qe ti ngrejme duarte e ta lutim zotin te malkoje ate qe ren per isen/isusin?
    une si musliman thome isa eshte vetem i derguar i zotit , LEXOJE SUREN ENISA AJETI 171
    A PAJTOHESH AGIM QE TE THERASIM MALKIMIN E ZOTIT PER ATE QE REN PER ISEN A.S./ISUSIN
    PERSHENDETJE AGIM SHKODRA

Robi i All-llahut
    Anėtarėsuar
    09-01-2008
    Vendndodhja
    Nė Itali
    Postime
    1,774
    Citim Postuar mė parė nga refet Lexo Postimin
    pershendetje .agim shkodra nuk dha pergjigje a me te vertet beson qe isusi eshte "zot" ,apo "bir i zotit"?????????? po ose jo .pse po tutesh me u pergjegj agim
    Selam alejkum refet. Kot e ki me prit pėrgjigje nga Agimi, sepse ai se posedon atė ( pėrgjigjen ). Jo vetėm Agimi, por tė gjithė tė krishterėt nė pėrgjithėsi janė nė konfuzion nė atė pyetje, sepse edhe ata vetė nuk dinė se kush ėshtė Zoti!

Ja edhe nji argument qė ta vėrteton kėtė se si priftėrinjtė mbesin tė hutuar nga njė i riu musliman qė po va bėn tė njėjtėn pyetje, shiheni ju lutem dhe vėrtetohuni:

Dhe pėr kėtė kju nthem vėllezėrve musliman qė tė mos miren me kėtė far Agimi, sepse ai nuk don me marrė mėsim. Lėreni nė atė qė ka zgjedhur ai dhe mos e humbni kohėn kot me tė humburit.
    Kush nuk ėshtė robi i All-llahut, ai ėshtė robi i shejtanit.

Anėtarėsuar
    24-04-2007
    Postime
    553
    alejkum selam ramazan .nuk eshte qelimi qe une personalisht mirem me agim shkodren, por dua qe agim shkodra mos mendoje qe besimi i tije i krishtere eshte ma superior se islami.
    nuk e sulmoj mesimet e agimit pse e urej ate ose pse nuk i dua te krishteret po dua ti them se zoti nuk ka femi dhe i paster eshte zoti nga kto gjera qe ato i pershkruajne .
    na muslimanet e duam isen a.s. dhe besojme se ka qene nga te derguarit e zotit ,poashtu e duam merjemin nenen e isaut etj mos e zgjati shum
    nuk eshte mire qe adhurimin ndaj zotit te zavedsohet me adhurimin e ikonave e me adhurimet e fotografive . i paster eshte i gjithmeshirshmi nga kto sende qe i pershkruhen.
    falemenderimet i takojne vetem zotit te gjithesise .

Anėtarėsuar
    24-04-2007
    Postime
    553
    Citim Postuar mė parė nga Agim Shkodra Lexo Postimin
    Refet!
    A PAJTOHESH AGIM QE TE THERASIM MALKIMIN E ZOTIT PER ATE QE REN PER ISEN A.S./ISUSIN
    PERSHENDETJE AGIM SHKODRA

Ne ungjillin e Gjonit kapitulli 8:23,24 thuhet:
    23 Dhe ai u tha atyre:"Ju jeni nga ketu posht,kurse une jam nga atje lart;ju jeni prej kesaj bote,une nuk jam prej kesaj bote.
    24 Prandaj ju thash se ju do te vdisni ne mekatet tuaja,sepse po te mos besoni se UNE JAM,ju do te vdisni ne mekatet tuaja."
    Ta kam shpjeguar edhe njehere tjeter qe Perendia kur ju paraqit Moisiut i tha:
    Eksodi 3:14
    Perendia i tha Moisiut:"UNE JAM AI QE JAM".Pastaj tha :"Do t'u thuash keshtu bijve te Izraelit:" UNE JAM-i me ka deguar tek ju".

Tani pasi ta thash te verteten jam plotesishte dakord me propozimin tend,por si vella te keshilloj qe te matesh mire.
    Gjoni 5:22 ,23 thote :
    22 Sepse Ati nuk gjykon asnje,por gjithe gjyqin ja dha Birit,
    23qe te gjithe te nderojne Birin ashtu siē nderojne Atin;kush nuk e nderon Birin nuk nderon Atin qe e ka derguar.
    Pershendetje Refet!
    Ne lidhje me keshillen qe te ka dhene Ramazani os e merr ne konsiderate,sepse i verberi te ēon ne rruge te gabuar.
    pershendetje agim
    a do i ngrejme duarte e te bajme malkimin per ate qe ren per isan a.s. /isusin?
    ramazani ka te drejte por ti je verbuar agim shkodra

Anėtarėsuar
    24-04-2007
    Postime
    553
    agim shkodra le te malkoje zoti ate qe ren per isen a.s. /isusin

Anėtarėsuar
    24-04-2007
    Postime
    553
    agim na muslimanet e njofim zotin si zot si krijues te gjithesise dhe vetem ate e adhurojme , kurse isen a.s. e njofim si te derguar te zotit dhe ate e duam dhe e nderojke si krijese.
    ali imran 19
    " feja e pranueshme tek allahu eshte islami "
    agim ka shum fe po vetem islami eshte fe e zotit dhe fe e pranuar .fete tjera jane fete e devijuara qofte feja jote apo feja budiste , hinduse etj
    pershendetje

Anėtarėsuar
    24-04-2007
    Postime
    553
    ti agim me duket se don me u ba musliman,pa shko laju ne banjo e shko te xhamija qe e ke afer dhe para hoxhes deshmo se nuk ka zot tjeter pervec allahut dhe se muhamedi eshte i derguar i tije.
    pershendetje agim shkodra

Anėtarėsuar
    24-04-2007
    Postime
    553
    harova te them se edhe duhet me u ba synet , ashtu si a ba edhe isa a.s.

Faqja 10 prej 15 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Bashkbisedimi i muslimanit me tė krishterin
    Nga Klevis2000 nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 94
    Postimi i Fundit: 30-03-2011, 03:18
  2. Vlera e kohės nė jetėn e muslimanit
    Nga altruisti_ek84 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-04-2009, 07:58
  3. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 02-02-2009, 10:28
  4. "Benedikti VXI do ta largojė kishėn nga dialogu me myslymanėt"
    Nga i fundit nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 27-09-2006, 19:32
  5. Daci: Nuk pres shumė nga dialogu Prishtinė-Beograd
    Nga mani nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-09-2003, 17:03

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •