lajm i mire.
myzeqeja mund te marri pak fryme tani.. me lirisht..
lajm i mire.
myzeqeja mund te marri pak fryme tani.. me lirisht..
Epo ishalla mer ate qe vertet meriton. Boll ka vuajtur Shqiperia nga te tille kriminele.
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
......varjen ne litar e ka pak!!!!
moj Evrope moj k*rve qemotit, ndave tokat e Shqipnise me ushqye kelyshet e Rusise
Aldo Bare dënohet me burgim të përjetshëm
Gjykata e Krimeve të Rënda ka dhënë sot vendimin për kreun e bandës së Lushnjës, Alfred Shkurti, i njohur me emrin Aldo Bare dënim më burgim të përjetshëm. Sipas autoriteteve përkatëse Bare është akuzuar për 5 vrasje, shkatërrim prone private, kërcënime dhe vepra të tjera penale. Vendimi është dhënë pak
minuta më parë. Prokuroria e akuzoi atë edhe për krijimin e organizatës kriminale, e cila mban përgjegjësi për më tepër se 20 vrasje, për rrëmbim personi, shkatërrim prone, dhunim varresh, kryerje veprash penale në bashkëpunim nga organizata kriminale.
SOT
Ndryshuar për herë të fundit nga Klea4 : 28-03-2011 më 07:03
Jeta esht e bukur
Organizata e tij kriminale ka pas lidhje te ngushta me shtetin. Meqense qeka denu me burgim t'perjetcem eshte koha te flasi tani, pasi jo vetem aldo bare meriton burg t'perjetcem ,por edhe shume tjere.
po mo shoku se aq e lehte eshte te flasesh hapur per inkriminimin e shtetit, aq me shume kur fatin tend te pjeses tjeter te jetes tende e morri lumi. te flasesh eshte shume e thjeshte, po muhabeti eshte ca pasojash shkaktojne ato fjale qe nxjerr ti nga goja, dhe sa me te demshme pasojat aq me shume sterrosen ditet qe ke per te kaluar ti ne burg, nje jete te tere. si perfundim populli i thjeshte e ha gjithmone. prape populli ? ' tha ai.
Without deviation from the norm, progress is not possible
Njeriu me mire vdes me nder sesa si shk**dhate duke hesht gjithe jeten.
provo nje here te besh nja dy dite biruce, dhe hajde kthehu prape ketu dhe na fol gjithe sofizma. lepurush.
e drejte ajo qe thua ti, po jane shume te pakte ata qe i qendrojne te drejtes der ne fund, aq me shume kur flasim per te kaluar gjithe pjesen tjeter te jetes tende burgjeve. keshtu qe mos llap shume.
O hajdar po pse ofendon kur si njef njerzit? Une po flisja per aldo baron ti hidhesh perpjete sikur e ke dashnorin e motres. ptuu spermatozoit i vogel qe bo gangsterrin mrapa pc. Po na trego ti birucen klysh kurve.
Krijoni Kontakt