Postuar më parë nga
KokeKatrori
Pershendetje Mesues, me lejo te te tregoj dicka reale.
Kur erdhi "demokracia" filluan te debatonin njerezit edhe brenda nje familjeje ...
Nje shoku im, ne mes te Tiranes, debatonte me te Jatin (Oficer i thjeshte !!!, Gjirokastrit me duket) ... "si Ti je akoma per PS-ne ?? Nuk arrij te te kuptoj, kane bere kete dhe ate dhe edhe ate"
I Jati i pergjigjej : "Mua PS-ja (pra ndoshta Komunistat), me morren nga fshati, nga kembet zbathur dhe gjithmone me gjemba, me dhane shkolle, me dhane pune, me dhane mundesine te te mundesoj ty nje jete normale ne mes te Tiranes... Une sa te jetoj, mire apo keq Voten time per PS-ne do ta jap, mos u lodh kot me mua ...., kurse Ti biri i babait jepe per ke te duash, une nuk te nderhyj"
Nje njeri shume i thjeshte !!! POR shume Demokrat ne ate qe thoshte. Une te pakten keshtu e gjykoj !! Ai ishte nje Oficer i thjeshte ne Ushtri, ndoshta asnjehere nuk kishte shkrepur nje pushke e jo me te kishte bere krime ...
Pra Ti e ben me faj, apo ndoshta e sheh me percmim kete Person, meqenese Enveri internoi njerez te shkolluar ne France dhe mori dhe shkolloi kete kembezbathurin ?? Apo mos ndoshta mendon se ky Person ishte leshko meqe dikur kishte qene kembezbathur ??
Une ta them me shume bindje, qe ky Person ishte shume me i edukuar se 90% e Shqiptareve te sotem !!!(perfshi ketu edhe ty dhe mua - me fal nese te duket se po te ofendoj)
PO, Enveri dhe disa te cmendur te tjere ja ndryshuan rrjedhen Shqiperise(dhe shoqerise Shqiptare), POR do vije dita dhe do shohim qarte se Enveri nuk ishte i cmenduri i fundit qe shkaterroi Kombin tone !!!! Fatos Tradhetari, Sali Goma.., dhe 99% e politikaneve tane kane qene per mendimin tim Shqiptar me prirje te theksuara antiShqiptare !!
Krijoni Kontakt