Zakonisht vetem 1 here ne dite. Por nuk ben dhe ndonjehere perjashtim rasti 2 ose 3 max.
1 here
2 here
3 here
4 here
5 here
6 here
Zakonisht vetem 1 here ne dite. Por nuk ben dhe ndonjehere perjashtim rasti 2 ose 3 max.
Ne Jete Duhet Te Udhehiqemi Nga Arsyeja Dhe Jo Nga Pasioni
Kumbull ,Postuar mė parė nga kumbulla
epo aq parazite sjemi de, te numerojme sa here ne dite ulemi neper lokale. Pastaj gjate dites ketu jane mbyllur ato. lol
Ne lidhje me pyetjet e tua .. dalim dhe ne dalim .. por gjate javes shume veta jane me te frenuar , pasi punojne 8 ore ne dite .. dhe ate pak kohe te lire qe ngelet mundohesh ta shpenzosh me familje , ndonje "vizite" ne mall , ose cte dali ndonje suprize ...
Clubet ketu jane ne fundjave ... per 3 dite i frekuenton aq shume deri vone ne mengjezzz sa nuk te bie me mendja deri fundjaves tjeter prape .![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
3 her ne dit po varet edhe me shpesh
ne shqiperi mundesisht te ma beje pyetjen sa here ne dite shkoje ne shpi
kurse per ketu ku jam them nje here ne 2 apo 3 dite
sipas rasteve por zakonisht edhe 4 here ne dite,po per i kafe se nuk eshte si ne shqiperi ketu ne ita,ne shqiperi rrihet edhe gjysem dite me nje te ulur
DHE NJE DITE TE GJITHE DO TAKOHEMI ATJE.....
PINKPostuar mė parė nga PINK
nuk jemi aq parazite as ne jo,te siguroj per kete.
dhe une punoj 8ore ne dite madje duke perfshire dhe rrugen,dreken i bije 9ore e gjysem larg shtepise.
po pas ores 5 mbasdite qe jam e lire e dua se sben nje kafe per tu qetesuar dhe clodhur.po mbase kjo fjali :''Clubet ketu jane ne fundjave ... per 3 dite i frekuenton aq shume deri vone ne mengjezzz sa nuk te bie me mendja deri fundjaves tjeter prape '' eshte tamam pergjigja e pyetjeve te mia.
tung dhe kalofsh mire!
kjo tem eshte vetem per ata qe jetojn ne shqiperi![]()
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Po nja 10 here ne dite se helbete ,pensioniste jemi ,s kemi pune tjeter...
Dakort me parashkruesin qe tema eshte per banoret e perhershem te Shqiperise.
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway
Krijoni Kontakt