3 her ne dit varet si pas dites ka dhe me shume ca me bo na u bo barku kafe/makjato/leng pjeshke
1 here
2 here
3 here
4 here
5 here
6 here
3 her ne dit varet si pas dites ka dhe me shume ca me bo na u bo barku kafe/makjato/leng pjeshke
LoVe Me oR HaTe Me Am StiLL GoNa Be HeRe
Me dite ,varet po max mund te shkoj 2 here ne dite .O lagja TO GO .... te gjithe hym ne club dhe ti besoj se futesh disa her ne jave ne ato![]()
B
Ne Tirane kryesisht dhe vecanerisht politikanet, biznesmenet e vegjel, te mesem e te medhenj dhe administrata shteterore qe tund .... ose ka tundur gjithmone ....Postuar mė parė nga PINK
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
pi kafe shume here ne dite dhe ne vende te ndrsyhme te Prishtines krejt bizniset tash neper kafiteri bahen
Ne se njerezit flasin keq per mua: Ta dinin c'kam thene une per ata: Do te flisnin edhe me keq.---JM
Cika e Prishtines, a ma qaros edhe mu ni kafe te Kaca (apo ku te dush ti) edhe bajna biznes bashke.Postuar mė parė nga vajza_pr
(shaka)
Une nuk dal shpesh sepse jam shume i zene me studime e me pune. Perpara kam dalur me shpesh kurse koheve te fundit shume rralle. Tani sa te mbaroj studimet ndoshta edhe mund ta shpeshtoj daljen ne lokale.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga dodoni : 03-05-2006 mė 03:48
Leje mos m'trano, pashe zotin!!!!
Rrofte Shqiperia Etnike
Postuar mė parė nga ajdi
O derman ketu ne Itali 2 here ne dite kurse ne Shqiperi ma merr mendja se nuk do te kishte shifer per ta treguar.
hahhahhaha per mendimin tim duhej te behej tema se her rrini pa hyr ne lokaleketu ne albania vetem kur biem te flejm qe nuk kemi mundesi te hyjme ne lokal
sa per shifer kuptohet vet se sa her hyjme ne lokal
![]()
DaNg3r StAy AwAy Fr0m M3
Kur Isha Ne Shqiperi Ne Lokale Me Shikoje, Te Pakten 5 Here Ne Dite Po Ketu Spara Ndoth Aq Shpesh 1 Here Ne Dite Mesatarja!
failure is not an option!
vallai mos me u ul te pakten 20 her ne lokal nga mjesi deri ne dark nuk shkohet ne shpi![]()
Duaje ate qe ke dhe jo ate qe do kesh
Albi
Hahahahha PINK jam shume dakort me ty, kjo teme eshte shume aktuale per ata qe jetojne ne Shqiperi. Duket qe nuk dine se si ta vrasin kohen ....Nejse....
Love Life, Love People!
Krijoni Kontakt