Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 18 prej 18
    Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga TikTak
    qumesht panda
    Meqe ma permendet: dini ndonje emer produkti kendej ne Perendim ekuivalent me "Qumesht Panda" ?
    Kam vetem nje limit: qiellin!

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Sa Gjynah. Nuk I Shikoj Dot Me Dridhet Mishi. Bote E Poshter Disa Shkelin Me Kembe Edhe Disa Nuk Hane Dot Buke.
    I LOVE GOD

j&g

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Pink,neser ne supermarkt :P

Quhet Carnation i Nestlé,ashtu sic tha dhe Larsi.
    Kam vetem nje limit: qiellin!

..ılılı T.T ılılı.. Maska e Dj-GabrieL
    Anëtarësuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899
    WoooooooW Ide e mire
    Feel the pump √

Perjashtuar Maska e diikush
    Anëtarësuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    Citim Postuar më parë nga forum126
    Bejne pak naze porse do kaloje nese i tregoni keto foto.Do mendojne me shume per "terrorizmin" pastaj.
    eshte fatkeqsi e madhe qe ne bote ka njerez qe vuajn ne kete fare menyre akoma edhe sot.

Po nga ana tjeter ama, per sa ke hapur temen ti, ku te con mushka ty o derman? ti do qe ta edukosh femijen, apo do qe ti tregosh kshu fotosh qe ta traumatizosh e te shikoje enderra te frikshme naten, e te te beje dyshekun gjol?

Nese vertet te vjen aq keq per ata qe vuajn, gjej ndonje organizate bamirese qe ndihmon ata dhe kontriubo, po mos e terrorizo kalamanin se s'te ka faj kalamani per vuajtjet e tyre

Jo po futi edhe ndonje dru kokes pastaj femijes, po beri naze akoma mbas seances traumatizuese te ketyre fotove, qe "ti vijne mente tamam dhe mos jete nazeli me"
    Ndryshuar për herë të fundit nga diikush : 27-03-2006 më 17:38

i/e larguar Maska e forum126
    Anëtarësuar
    05-10-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,198
    Po nga ana tjeter ama, per sa ke hapur temen ti, ku te con mushka ty o derman? ti do qe ta edukosh femijen, apo do qe ti tregosh kshu fotosh qe ta traumatizosh e te shikoje enderra te frikshme naten, e te te beje dyshekun gjol?
    Do fillosh pune dado ti meqe paske eksperience?:P

Nje shokut tim i vdiq vajza 11 vjece.Isha dje atje. Nje nene e tromaksur nga dhimbja e jetes.Mu kujtua kjo tema dhe i thashe qe njeriu duhet te gjeje forca te jetoje jeten sepse ka familje femije burre, etj.Njeriu nuk duhet ti beje keq vetes dhe te behet pesimist.Ka njerez qe jetojne me keq dhe nuk kane femije fare.

Syri loton zemra pikellohet por njeriu nuk duhet te behet pesimiste per jeten.
    Sikur mbiu nje shprese ne zemrat e tyre.
    Ndryshuar për herë të fundit nga forum126 : 28-03-2006 më 03:48

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anëtarësuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovë
    Postime
    4,216
    Është bërë krahasimi në mes fëmijëve në Afrikë dhe atyre në perëndim, por ne po harrojmë se kësi krahasimesh mund të bëjmë edhe në rrethin ku ne jetojmë, aty ku është bollëk për disa (një pjesë e vogël) kurse skamje për të tjerët.
    Unë takoj çdo ditë fëmijë lypsar, fëmijë që hulumtojnë nëpër kontainer bërlloku për ndonjë copë buke të hudhur, apo ndonjë kanaqe të cilën do ta dorëzonin në hekurishte për të bërë ca lek për bukë. Themi se në Afrikë, në veçanti, është fukarallëk i madh, por është shumë më drastike të gjesh skamnor në rrethin e luksit të lartë. Në jetën tonë jemi mësuar të kërkojmë atë që nuk e kemi, përkundër që kemi bollëk, por sikur të kishim skamje do të kënaqeshim me ato të paktat që na ofrohen, apo që mund ti kemi.
    Gjithësesi më vie keq për të gjitha ata skamnorë kudo në botë, por më keq më vie për skamnorët e rrethit tim, rrethit që jeton së bashku me mua dhe që i mbulon pluhuri i veturave luksoze.
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ËSHTË SHQIPTARIA

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-04-2006
    Postime
    31
    me vjen keq qe ka ne bote kaq shume mjerim. Mendoj se fotot duhet te na bejne te kuptojme qe te jemi te kenaqur me te mirat qe na ka falur Zoti, normal te perpiqemi per me mire por pa harruar te falenderojme Zotin dhe pa harruar qe sipas mundesive te ndihmojme sado pak te tjeret. une edhe nje muaj do behem nene e me rrenqethet trupi kur mendoj qe femija im mund te vuaj. Sa per nazet them se fotot do ishin me te pershtatshme per adoleshente e jo per femije. Bota eshte e veshtire boll, te mundohemi t'i dhurojme nje femijeri te lumtur, do jete peshqeshi me i bukur per femijet tane, me shume se kushtet apo gjerat luksoze. Te investojme me shume ne kohe e dashuri, vlera qe vijne e humbin me kalimn e kohes. Nuk e di se si do jem si mami, por jam e mendimit, qe femija don edukim e rregull persa i perket nazeve, e jo plotsim te cdo teke - shpresoj te mos e mendoj ndryshe kur bukuroshja ime te me shohe ne sy.......sa e forte do jem se di.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema të Ngjashme

1. Një epidemi e rrezikshme
    Nga Apolloni31 në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-05-2009, 16:08
  2. Disa nga Ilacet me te zakonshme dhe efektet e tyre
    Nga Vinjol në forumin Mjeku për ju
    Postimi i Fundit: 27-01-2009, 09:12
  3. Atropina
    Nga Vinjol në forumin Mjeku për ju
    Postimi i Fundit: 27-01-2009, 09:11
  4. Të mësosh aktrimin njëherësh me abetaren
    Nga TiLoNcE në forumin Kinematografia dhe televizioni
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 21-09-2005, 09:48
  5. Femijet anemik behen agresiv!
    Nga Shpirt Njeriu në forumin Mjeku për ju
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 16-12-2004, 19:32

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •