Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 40
    gone Maska e helene
    Anëtarësuar
    26-02-2003
    Vendndodhja
    shume larg
    Postime
    913

Thonë që Zoti s'ti jep të gjitha por......

......te bukur dhe te pasur (dmth qe jane lindur te pasur)

Keto jane vajzat e Danielle Steel, Vanessa dhe Victoria Traina

Me poshte Charlote Casiraghi, princeshe e Monakos

Paris dhe Nicky Hilton...... keto me kujtojne pak ate filmin White Chicks....

gone Maska e helene
    Anëtarësuar
    26-02-2003
    Vendndodhja
    shume larg
    Postime
    913
    Hapa kete teme se rastesisht te faqja e msn, ishte nje goce polake , trashegimtare dhe e bukur, kjo me poshte

vajza e nje pronari hotelesh ne mbare boten. Edhe po mendoja qe sa te tjera ka te tilla, apo qofte edhe çuna se s'ishte specifikuar per gocat tema, po meqe kjo ishte te faqja qe lexova, qe po ti lexosh ndonjehere ne intervista bejne si te stresuar dhe qahen nga jeta e tyre qe eshte gjithnje ne gazeta dhe asnjehere private. Ju si mendoni? Do ju vinte keq te humbisnit anonimitetin dhe te ishit ne vend te tyre?

Larguar.
    Anëtarësuar
    30-11-2004
    Postime
    1,506
    Te humbas anonimitetin ? Oh jo, kurre ! Por, sa keq ! Tashme e kam humbur qekur replikova nja dy here me Çupken_pe_Korçe

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anëtarësuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovë
    Postime
    4,216
    helene,

Njeriu kurre nuk eshte i kenaqur me ate qe ka dhe gjithenje kerkon ate qe nuk e ka. I shtypuri-Lirine, I pasuri-anonimitetin, I varferi-nje kothere buke, I bukuri-pasurine, I humburri-rrugen e jetes, I padashuruari-dashurine...etj.
    Keni pare gje ju qe dikush e kerkon ate qe ka, apo lakmon ate qe e ka ne dore, kurre!
    Ne kontest te kesaj edhe te bukurat qe jane edhe te pasura nga lindja, duan anonimitet dhe asgje tjeter (ne raste te vecanta i provojne edhe ato qe nuk do te duhej-drogen e te ngjashme) sepse te gjitha te tjerat i kane.
    Une per vehten time nuk do te doja te ndryshoj nga ky qe jam. Jam shume komfort ne lekuren time.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Poeti : 24-01-2006 më 20:05
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ËSHTË SHQIPTARIA

bitter girl Maska e marsela
    Anëtarësuar
    11-06-2002
    Postime
    1,163
    Eh helen.. Kur sheh kto mendon vertet pse Zoti duhet te jete kaq zemer gjere me disa dhe aq ndryshe me shume te tjere..Megjithate mendoj se ndonjehere pasuria dhe bukuria s'mjaftojn per te qene i/e lumtur..(mos eshte pohim si prej dhelpre para rrushve ky?)

Love's Lover Maska e ice_storm
    Anëtarësuar
    24-12-2003
    Vendndodhja
    fajv 1 for
    Postime
    1,043
    ZOTI? hmmm

nqs thua qe ekziston te t hash qe esht tip qe korruptohet kollaj.

Kto qe jan kaq te mira kushedi se ça i ka ba zoti anej nga anet qe veta dhe i solli me pushime ne toke

pastaj ti mos qit kto qe jan si yje

se ka ne pasaniker qe jan te shpifem por puna eshte qe (sîç i thon nga anet e mia)

VETEM PARJA E HUDH UJIN PERPJET
    domini sumus
    sumus servi
    ubicumque
    nusquamque

gone Maska e helene
    Anëtarësuar
    26-02-2003
    Vendndodhja
    shume larg
    Postime
    913
    Eh helen.. Kur sheh kto mendon vertet pse Zoti duhet te jete kaq zemer gjere me disa dhe aq ndryshe me shume te tjere..Megjithate mendoj se ndonjehere pasuria dhe bukuria s'mjaftojn per te qene i/e lumtur..(mos eshte pohim si prej dhelpre para rrushve ky
    lol marsela, thashe te thoja dhe une nje gje te tille, po pastaj e lashe se s'doja te merresha me interpretimin dhelpra dhe rrushte

Ico ka dhe te shemtuara ka plot, po ka dhe shume te tjera si keto qe mesa duket ka qene rehat Zoti kur i ka planifikuar.....Tani po mendohem nese ka pasur ndonje lufte kur jam lindur une...

satyr Maska e Gunnar
    Anëtarësuar
    23-06-2005
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    490
    nga ca postime ketu ketu mu kujtua nje e forte nga nje film komik me J.Carrey.

Jane babe e bir (10vjec). babai, qe ishte nje genjeshtar i papare, po i shpjegonte te birit se edhe genjeshtart jane te nevojshme ndonjehere.

-Ja psh - i thote cunit- kur ishte nena jote me barre dhe ishte fryre si tullumbac une i thoja se ajo dukej shume bukur. kjo eshte genjeshter pasi mami jot nuk dukej e bukur atehere po une ia thoshja vetem per ti bere qejfin.
    -po ne mesuesja na ka thene qe bukuria e vertete nuk eshte ajo e jashtmja por e brendshmja- ia pret femija
    -Degjo bir- i thote i ati- mos i beso se keto jane gjera qe i thone vetem te shendoshet dhe te shemtuarit :P

per mejtimin tim lumturia qe na duket kaq e "shtrenjte" per tu blere sa qahemi qe se perballojme dot, shpeshhere eshte aq e "lire" sa nuk e shohim fare. Kjo varet se si e kerkojme, ku e kerkojme dhe si e presim qe te jete
    To look life in the face....

i/e regjistruar Maska e dove
    Anëtarësuar
    24-01-2006
    Postime
    18
    E para, tualeti dhe veshja e duhur e bejne kedo te duket i bukur.
    E dyta, nje i pasur qe ka mundesi te kete kedo, sigurisht qe nuk do mbarse nje te shemtuar, por ate me te bukuren. Dhe nga trendafili nuk del ferre, por trendafil.
    E treta, Paris Hilton por nuk hyn tek te bukurat.
    E katerta, faleminderit per leximin.

Perjashtuar Maska e diikush
    Anëtarësuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    ne bote gjithmone do jete dikush qe eshte me i pasur, apo me i bukur, apo me i gjate, apo me i ri, etj etj se vetja jote apo partneri yt apo njerzit e tjere qe jane afer teje, por kjo sdo te thote qe ti duhet te deshperohesh dhe te rrish te vrasesh mendjen pse sje ky apo ai etj ....

eshte e rendesishme te jesh komfort me veten (dhe nese sje te 'besh paqe me veten') dhe me jeten qe ke dhe te synosh lumturine.... pasi thelle thelle ne brendesine e njeriut nuk ka ndonje etalon apo send material apo nje gje e vetme qe e ben cdonjeri ne jete te lumtur njesoj si te tjeret...

pra po qe i kenaqur me veten dhe i lumutur, ja ke arritur qellimit, dhe kjo behet natyrisht duke qene vetvetja

Citim Postuar më parë nga dove
    E para, tualeti dhe veshja e duhur e bejne kedo te duket i bukur.
    ...
    hej aman me keto shabllonet edhe juve, s'u lodhet? lol

veshja e tualeti ndikojne, po nuk 'te bejne' te bukur po sqe vetvetiu; kjo sdo shume mend...p.sh. ka nerez qe edhe kur zgjohen nga gjumi jane shume me te pamshem se disa te tjere mbas 2 ore tualeti
    Ndryshuar për herë të fundit nga diikush : 25-01-2006 më 13:42

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Kështu foli Tahir Zemaj
    Nga Nice_Boy në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 123
    Postimi i Fundit: 01-01-2014, 18:52
  2. Përgjigje: 188
    Postimi i Fundit: 02-09-2013, 21:37
  3. Partite Dhe Sektet
    Nga abdurrahman_tir në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 96
    Postimi i Fundit: 17-02-2009, 13:25
  4. Berisha: Disa prej mediave, hanxharë të mafies
    Nga Shijaksi-London në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 203
    Postimi i Fundit: 16-05-2007, 02:27
  5. Standartet demokratike të Kosovës
    Nga Albo në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 12-11-2005, 07:12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •