KUrse un shok doja tu baja Pilot se me pelqente shum te fluturoja,dhe gjaja qe urreja ma shum ishin msusit dhe drejtori...se me rrinte dit per dit..Dhe un ca pune baj ne itali?I kam ran pikes,msus qe ja marrt dreqi..
KUrse un shok doja tu baja Pilot se me pelqente shum te fluturoja,dhe gjaja qe urreja ma shum ishin msusit dhe drejtori...se me rrinte dit per dit..Dhe un ca pune baj ne itali?I kam ran pikes,msus qe ja marrt dreqi..
Elbasani squadra zemres ton.Forza verdh e blu
Edhe un kam enderruar te behem profesor,kur isha i vogel, dhe nuk arrita, mora nje profesion ne jete me shume veshteresi ku punova 5 vite, dhe tani punoj tjeter per tjeter.
Ate qe desha u bera dhe se shpejti do arrij dhe majat e endrres time![]()
Kam vetem nje limit: qiellin!
Kam nje profesion qe nuk e kam menduar kurre se do behesha,pra Profesor Fiskulture![]()
Un kur kam qen e vogel ,kam pas shum qef te behem cte me shifte syri, balerin, kengetare ,msuse,dokotorresh ,te punoja ne uzin, neper ara ,rrobaqepse ,shofere , e tani kam mbaruar shkoll per gjen qe se kisha mendu ,po prap esht gjeja qe nese mendohem mir, e kam dashur me te vertet ...............
Mbikqyres!!!
jam studente dhe besoj se ne te ardhme te behem nje menaxhere e perkryer...
"Turist" ( Pr0fesjon i Bukur eshte)
hmm doktoreshekshu te del kur te kesh prinderit ne mjeksi
Por si per fat te mire- mora rrugen e juridikut pasi e kisha me me shum pasion- rruga e gjate per te 2ja ishte, kshq aty aty po me delpor ja shpresoj qe 1 dite te jem juriste e sukseshme
![]()
How can she fall, if there is no one there to catch her
Kur kam qene i logel kam pas shume qef me u bo astronaut
Meqe dihet qe skom me u bo tani ma ka qefi me u bo aktor
Meqe jom shume i shemtut shpresoj se noi rol me noi film horrorr kam me e mor po ene po se mora ska gjo. lol
Meqe akoma jom ne shkolle te mesme, tshofim vitin tjeter se ku do perfundojm.
Kshu qe i bje qe akoma nuk e di se ca do bohem... hahahahha
Ndryshuar për herë të fundit nga cute boy : 29-12-2006 më 15:04
Don't dream your life-live your dream
/server -m irc.albasoul.com -j patriotet
#patriotet
Krijoni Kontakt