Close
Faqja 6 prej 17 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 161

Tema: Endrrat

Perjashtuar Maska e diikush
    Anėtarėsuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~*
    une them nese ke frik ose ke phobia duhet te besh dicka ta shkatrosh objektin e frikes, dmth vie ne flake te digjet, execute it, etje si thua ti diikusho
    o xhibilet kalama lol

objekti jo vetem qe eshte i cmuar dhe qamet i rendesishem ne jeten tende, por pervec kesaj nuk ka faj objekti, se eshte real

fobia tende eshte jo-reale, keshtu qe hold on nga flaka, dhe 'edukohu' me shume qe te te dale frika (although the main and most succesful phobia treatement is exposure to the fear-inducing situation/object), ose degjo Dr. Sue ne Oxygen Channel dhe pastaj shko nga dyqani, ose guzhina per mjete rrethanore

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Diikusho pervoja jote nuk eshte efekte per cdo person, disa njerez nuk jane aq te gatshem, intelektual dhe me karakter te fort si puna jote qe te mbindet dhe te zbatoj "recetat" e sherrimit si pshm te degjoj nje plake 80 vjecare duke folur devil talk ...papa na di dhe kanalin keshtu dikusho muahahah...thash mos ke degjuar per dr. sue nga E-online most funniest celebrities...po jo, Dr. Sue ben pjes tek rutina jote e perditshme...jam impressed, por sjam aq devoted as you to get rid of my phobia

tani e di qe florida ka shume aligator dhe smund ti ekzekutoj te gjithe, po mbase po ti evitoj nuk do me ndodhet gje
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *~Rexhina~* : 30-03-2006 mė 14:17
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga Tannhauser
    Si i shikoni endrrat? Bardh e zi apo me ngjyra?

Me ngjyra - ngjyra .
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

..ılılı T.T ılılı.. Maska e Dj-GabrieL
    Anėtarėsuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899
    Kur jam i lodhur nuk i mbaj mende fare enderrat qe shof & shpesh here me ndodh qe shikoj shume enderra si te bukura ashtu dhe te keqia.Por e rendsihme eshte qe une jam njeri prej tyre qe enderroj shume..
    Feel the pump √

Unquestionable! Maska e Cupke_pe_Korce
    Anėtarėsuar
    24-06-2002
    Postime
    1,602
    Mire, mire, po une qe shikoj endrra me njerzit qe kane vdekur, kjo ka ndonje shpjegim? Apo po me vjen rrotull edhe mua (lol). Seriozisht e kam, shpesh here shoh ne enderr njerezit qe nuk jane me. Puna eshte qe edhe ne enderr, une e di qe ata kane vdekur, e prapseprape, kjo nuk me ndjell ndonje lloj frike apo kurioziteti. Thjesht bisedojme sikur te mos kish ndodhur gje. Nje here mbaj mend te kem pyetur: "Si eshte atje?" dhe pergjigja ishte: "Jo keq, vetem se nuk ka edhe aq drite."
    Summertime, and the livin' is easy...

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    O shoke sot kam pa enderr diamante .. po po diamante .. sikur i gjeta diku ..

ndonjeri na thote nje cik shpejt , urgjent ca dmth ? Vetem se ne fund mu desh ti dorezoja te i zoti qe i kishin humb .lol

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Ju lutem shume anetareve me lart ta marrin nje cik me seriozisht endrren time . Jo gjithmone shoh enderra te bukura me diamante .
    Mirekuptimi juaj nga ai pa ze , eshte mese i vleresuar . LOL .

e Shqipes Maska e Foleja_
    Anėtarėsuar
    04-08-2004
    Postime
    1,694
    Do te kuptosh qe ke vlere te madhe,dhe atehere do ta gjesh dike qe e meriton ta kete prane ate thesar

DIZER_7 Maska e dizer7
    Anėtarėsuar
    24-05-2006
    Vendndodhja
    EARTH
    Postime
    176
    pink, kjo endra eshte nje deshire qe ke patur per nje person,eshte sikur thua
    "te behej qofte edhe nje here i imi, dhe le te ikte pastaj".ndjenja e deshires ketu nuk mund te fshihet.detyrimi jot ti kthesh diamantet te zotit,tregon se ai personi ose eshte i lidhur, ose i martuar ose eshte dikush i afert dhe nuk mundesh tja shfaqesh ndjenjat.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga dizer7
    pink, kjo endra eshte nje deshire qe ke patur per nje person,eshte sikur thua
    "te behej qofte edhe nje here i imi, dhe le te ikte pastaj".ndjenja e deshires ketu nuk mund te fshihet.detyrimi jot ti kthesh diamantet te zotit,tregon se ai personi ose eshte i lidhur, ose i martuar ose eshte dikush i afert dhe nuk mundesh tja shfaqesh ndjenjat.
    Sa te thella paskan qene keto pune. Enderra ku nuk te con , por qe te kisha deshira te fshehura si psh " ta kisha njehre dhe nami u befte" nuk e dija . lol Nejse .. thx dizer7 )

Faqja 6 prej 17 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Fatmir Baci
    Nga ~Geri~ nė forumin Shkrimtarė shqiptarė
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 01-09-2011, 04:54
  2. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 17-02-2009, 05:55
  3. Endrrat....
    Nga Agim Doēi nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 11-05-2006, 07:06
  4. Luca: Mos i shkelni ėndrrat e "Rozafės"
    Nga Brari nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 04-09-2005, 18:46
  5. Dhjetė leksione mbi ėndrrat
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 03-08-2005, 13:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •