Arbushi duhet patjeter qe te mesosh ti japesh makines![]()
Arbushi duhet patjeter qe te mesosh ti japesh makines![]()
hem o arbri degjo lalin
varet mbase te eshte ba fiksim lale qe e shef edhe te shfaqet serisht
pasi endrrat jane pjese e imagjinates tone ato ndodhin ne nji kohe shume te shkurtet maximumi 5sec pavaresisht sesi i konceptojne njerezit ato disa nga ato mund te ndodhin realisht
enderra eshte nji nga misterete e shkences qe akoma seshte zbuluar me respect ASSAS|NS
Mos u mundo te behesh njeri i suksesshem por me mire te behesh i vlefshem..
jo mer jo nuk kam ndermend te shkoj ne emigrim se e dua teper tiranen time edhe nuk e kam nga hormonet (sepse me perseritet nuk ma ha menja se i kam aq te fuqishme hormonet plus qe edhe sikur nuk jam me ne ate moshen e hormoneve qe diktojne ligjin).
ndonje gje qe kam frike nuk eshte sic thua ti bledi, zakonisht jam moskokcarse edhe ka shume pak gjera qe me friksojne aq sa te me dalin ne enderr per te mos thene fare ...![]()
edhe po do e mesoj ti jap makines kur te kem ca kohe te lire...
Imagjinata eshte me e rendesishme se sa njohuria
Einstein
E para dhe me kryesorja eshte qe ti Arbi sheh enderra sepse ato tregojne funksionim normal te trurit.Enderrat jane pjese e jetes te njeriut.Zakonisht ne ato shfaqen momente qe ke kaluar te jetes dhe disa prej tyre qe kane lene gjurme te thella riperseriten.Edhe enderrat anksioze jane pjese e enderrave dhe gjithkush i sheh.Por nese keto enderra perseriten nate per nate dhe e bejne gjumin te besdisshem eshte mire qe perpara se te flesh te pish nje gote me ēaj kamomili apo qumesht te vaket me mjalte.Keto lengje stimulojne qelizat e trurit qe te qetesohen dhe gjumi do te jete me i plote dhe pa enderra te tilla ''Makthi''.Une per vete shoh shpesh nje enderr te tille qe me thone ti nuk e ke perfunduar Kolegjin dhe ke disa provime per te dhene apo je i ngelur ne 4 apo 5 provime.Kjo enderr me bezdis shpeshhere por ne fund te fundit kushdo sheh enderra te tilla.Prandaj Arbo mos ēaj koke fare.
eshte e vertet ajo qe thote Albo, endrat jan dhe si paralajmerim...mua psh me dalin te gjitha nqs jo ate dite po brenda javes,,,pastaj ka dhe te tjera qe ndoshta u jan fiksuar gjat dites, nejse good luck,,,
LuM i RrEmByEr
Ah ē'me kujtuat endrrat!
Edhe une, me thene te drejten, e kam pare disa here kete endrren e Arbės....jam ndodhur ne makine, ka ik shoferi...e makina ka fillu me rreshkit ne dishezė....e une me rrembim jam turr me kap timonin e me bė dicka.......kur kam pa... makina ka qene me marrshe....
Ka me te tmerrshme se kjo enderr????
Ku di une me i dhon makines me marrshe...![]()
Where does a thought go when it's forgotten?
A mund te ma shpjegoni kete lloj endrre, please:
Shikoj shpesh ne enderr sikur nuk arrij dot ne kohe avionin. Mezi bej gati bagazhin ose nuk gjej passport ose doc tjeter.
Ne realitet gjithmone jam ne rregull, dy ore para ne airport me te gjitha doc.
HAKUNA MATATA
Avioni eshte keq ta shikosh ne enderr. Por meqe ti e ke miss do te thot qe gjeja qe eshte nisur per keq nuk do behet... I mean ia hodhe se keqes![]()
Live your beliefs and you can turn the world around.
Eraa:
njona me shef ne enderr sikur me puth gjithnji..jemi larg ne fakt se do ta kisha puth dhe une t'ja beja endrat realitet lolol
mua me kane thene qe puthja ne enderr eshte ndarje/largim ne realtiet.. ju supersticiozet e tjere dini ndonje interpretim tjeter?![]()
TBD
njehere te pashe dhe ti aman se e bere terkuze
kur te zgjidhni hallin e Soulit, merruni dhe cik me mua. Pashe dje sikur u futa padashur ne det/oqean deri te shpatullat dhe dola me vrap. Kishte dhe te puthura, shume te puthura te mallosura...C'te jete?
Krijoni Kontakt