Edi Rama si duket nuk eshte ne dijeni ne asgje per Goranin e tij. Ndersa nuk te kuptova se cka mendon me investim per te ardhmen. Mendon me serbin! Une nuk shoh dhe nuk e dua asnje te ardhme me armikun tim.Postuar më parë nga Njeriu_i_mire
Edi Rama si duket nuk eshte ne dijeni ne asgje per Goranin e tij. Ndersa nuk te kuptova se cka mendon me investim per te ardhmen. Mendon me serbin! Une nuk shoh dhe nuk e dua asnje te ardhme me armikun tim.Postuar më parë nga Njeriu_i_mire
Ti nuk paske dijeni se ky Gorani shoku i Edit eshte gjithashtu edhe shok i Karaxhiqit, dhe i Kusturices.Postuar më parë nga Labeati
E ky Karaxhiqi ende nuk eshte ne Hage...
E pyetjen se a eshte krim te lindesh serb, ua kemi bere ne serbeve gjat 100 viteve te kaluara se a eshte krim te lindesh shqiptare. Por a thua keta shqiptare ne forum qe e dashkan kaq shume goranin e shkines cfar pyetje do ti bejne vetvetes. A jane ata shqiptare? Une mendoj se JO. Dhe si te tille nuk na duhen gje.
Dhe tash gorani do te vij t`ju shpetoj!!!Postuar më parë nga Qerim
Eh more i gjore, a e din se cfar krahasimesh je duke bere. Une shpresoj se ju te gjithe qe i perkrahni serbet te ketij niveli te jeni cfare je ti. Atehere do te jam me i qete sepse do ta dij se prapseprape nuk kemi humbur shume, por vetem ata qe nuk na nevojiten. Se mal pa derra nuk ka. Edhe Shqiperia nuk bene perjashtim.
Po me ke diskutoni more Dardane? Po kembeni mendime nga qytetaret e qytetareshat e pronvicave te Shqiperise qe jane “cool” me njerezit qe u trafikojne motrat, u vrasin vellezerit, dhe u hedhin perbuzjen ne fytyre. “Cool”-i ketyre nuk turbullohet nga vrasja e perdhunimi sepse keta “ denoj krimin, ti po denon kriminelin”. Cfare i turbullon eshte sistemi universal natyror i drejtesise. Jete te gjate krimineleve. Anarki, ndonjeri?
Sa per Brekekoven, ki i duhet Partise ce do t’e sjelle Karaxhicin ti mesoje artin luftarak Tiranes muajin qe vjen. Ndersa celesi arte dhe histeria sherbejne per te hapur zemrat e nderkombetareve qe gjer me sot kane menduae qe Internacionalizmi Proletar (domethene ai qe nuke ka lidhje me udheheqjet borgjeze te vendeve perkatese) eshte shpikje komuniste dhe jo karakteristike kombetare.
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Shqiptari kunder shqiptarit !!!
Per çka?
Per nje Goran Bregoviq,shka bir shkau,qen bir qeni.
Keni rene ne dega te uleta.
Fare nuk eshte ne pyetje muzika e tij,por pozicionimi i disave qe nuk kan uje ne sy.Do te kishin patur po mos te ishte NATO,e hordhit paramilitare serbe te ishin futur ne Shqiperi (endrra e tyre e kahmoteshme).
Kujtoni pasojat.Kujtoni kur ushtria serbe eshte terhjekur per ne Korfuz,sa fshatra jan djegur,sa njerez jan vrar e sa femra shqiptare jan dhunuar (nese ju i keni harruar keto ngjarje,me lejoni tju them se akoma serbet mburren me faktin qe kan...... dhunuar femra shiptare).
Shqiptari kunder shqiptarit.... ???
Ndryshuar për herë të fundit nga buki19 : 14-04-2006 më 09:47
Mire do ishte kjo teme te mbyllej .
2 mentalitete te ndryshme
I nje gjaku jemi , por me shume ndryshime ne shume aspekte .
kshu qe veshtire se do nxjerrim gje ne drite me debate e fyerje .
?Postuar më parë nga Okki
Sarkazëm, o njeri, sarkazëm me përdorimin meravilioz të shqipes nga gazetari i shokuar prej shkrimit të Krajës kundër performancës së Bregoviçit.
Si një shënim rreth temës, unë jam i mendimit se arti është politik që në përkufizim. Nuk ka art jopolitik, përndryshe arti nuk do të ishte art.
Ndryshuar për herë të fundit nga KVS : 14-04-2006 më 09:55
Shum e vertet.Cka eshte Coca Cola ndaj artit?Por edhe ajo kosiderohet politik!Postuar më parë nga KVS
"Coca-Cola" ashtu si dhe Bregoviçi janë dëfrim. Por ja që dhe dëfrimi megjithëse fillimisht thjesht si një artikull ekonomik ka dhe status mjeti propagandistik e rëndom shfrytëzohet për politikë.
Shembull tjetër, "homoseksualizmi" i trilluar i Lekës që reklamohet prej Hollivudit. Konsum + propagandë ideologjike në një.
Krijoni Kontakt