Close
Faqja 30 prej 37 FillimFillim ... 202829303132 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 291 deri 300 prej 367
    Qyteti pa lum Maska e Damastioni
    Anëtarësuar
    16-07-2004
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    152
    Citim Postuar më parë nga Njeriu_i_mire
    Edhe mua me duket i tepruar gjithe ky respekt per Goren.Por Edi Rama e di me mire se ne se si eshte puna.Fundja dhuratat dhe miqesia nuk i bejne dem askujt dhe jane investim per te ardhmen.
    Edi Rama si duket nuk eshte ne dijeni ne asgje per Goranin e tij. Ndersa nuk te kuptova se cka mendon me investim per te ardhmen. Mendon me serbin! Une nuk shoh dhe nuk e dua asnje te ardhme me armikun tim.

Anëtarësuar
    16-07-2004
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    152
    Citim Postuar më parë nga Labeati
    Nuk po marr vesht pse lidhet ky muzikant me luften e Kosoves?

Pse duhet te ndihet pergjegjes, se deri tash askush nuk provoi te kete pase kurrfare lidhje as per mire as per keq me at lufte.

Pergjegjesit e luftes jane ne Hage...

Qysh kur qenka krim/faj me qene/linde serb?

Si mendoni me ndertue Kosoven multietnike me kete lloj mentaliteti alla-Hamas?
    Ti nuk paske dijeni se ky Gorani shoku i Edit eshte gjithashtu edhe shok i Karaxhiqit, dhe i Kusturices.

E ky Karaxhiqi ende nuk eshte ne Hage...

E pyetjen se a eshte krim te lindesh serb, ua kemi bere ne serbeve gjat 100 viteve te kaluara se a eshte krim te lindesh shqiptare. Por a thua keta shqiptare ne forum qe e dashkan kaq shume goranin e shkines cfar pyetje do ti bejne vetvetes. A jane ata shqiptare? Une mendoj se JO. Dhe si te tille nuk na duhen gje.

Anëtarësuar
    16-07-2004
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    152
    Citim Postuar më parë nga Qerim
    EEjjj juve qe na kujtoni viktimat e dhunes serbe, perse nuk kujtoheni per ata qindra te rinj ne Shqiperi qe kane humbur shpresen, qe drogohen, qe vetevriten !!!

Po per jeten e varfer kulturore te tiranes nuk ju shkon mendja ?
    Dhe tash gorani do te vij t`ju shpetoj!!!
    Eh more i gjore, a e din se cfar krahasimesh je duke bere. Une shpresoj se ju te gjithe qe i perkrahni serbet te ketij niveli te jeni cfare je ti. Atehere do te jam me i qete sepse do ta dij se prapseprape nuk kemi humbur shume, por vetem ata qe nuk na nevojiten. Se mal pa derra nuk ka. Edhe Shqiperia nuk bene perjashtim.

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Po me ke diskutoni more Dardane? Po kembeni mendime nga qytetaret e qytetareshat e pronvicave te Shqiperise qe jane “cool” me njerezit qe u trafikojne motrat, u vrasin vellezerit, dhe u hedhin perbuzjen ne fytyre. “Cool”-i ketyre nuk turbullohet nga vrasja e perdhunimi sepse keta “ denoj krimin, ti po denon kriminelin”. Cfare i turbullon eshte sistemi universal natyror i drejtesise. Jete te gjate krimineleve. Anarki, ndonjeri?

Sa per Brekekoven, ki i duhet Partise ce do t’e sjelle Karaxhicin ti mesoje artin luftarak Tiranes muajin qe vjen. Ndersa celesi arte dhe histeria sherbejne per te hapur zemrat e nderkombetareve qe gjer me sot kane menduae qe Internacionalizmi Proletar (domethene ai qe nuke ka lidhje me udheheqjet borgjeze te vendeve perkatese) eshte shpikje komuniste dhe jo karakteristike kombetare.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

i/e regjistruar Maska e buki19
    Anëtarësuar
    20-09-2005
    Postime
    313
    Shqiptari kunder shqiptarit !!!

Per çka?

Per nje Goran Bregoviq,shka bir shkau,qen bir qeni.
    Keni rene ne dega te uleta.
    Fare nuk eshte ne pyetje muzika e tij,por pozicionimi i disave qe nuk kan uje ne sy.Do te kishin patur po mos te ishte NATO,e hordhit paramilitare serbe te ishin futur ne Shqiperi (endrra e tyre e kahmoteshme).
    Kujtoni pasojat.Kujtoni kur ushtria serbe eshte terhjekur per ne Korfuz,sa fshatra jan djegur,sa njerez jan vrar e sa femra shqiptare jan dhunuar (nese ju i keni harruar keto ngjarje,me lejoni tju them se akoma serbet mburren me faktin qe kan...... dhunuar femra shiptare).

Shqiptari kunder shqiptarit.... ???
    Ndryshuar për herë të fundit nga buki19 : 14-04-2006 më 09:47

Football Factory Maska e Moltisanti
    Anëtarësuar
    22-11-2002
    Postime
    1,437
    Mire do ishte kjo teme te mbyllej .

2 mentalitete te ndryshme
    I nje gjaku jemi , por me shume ndryshime ne shume aspekte .

kshu qe veshtire se do nxjerrim gje ne drite me debate e fyerje .

Citim Postuar më parë nga Okki
    Citim Postuar më parë nga KVS
    "Lexova tejet i habitur të dielën në
    “Tema” një shkrim bajagi të egër të Mehmet Krajës, kundër performancës së
    Goran Bregoviçit në Tiranë. Të them të drejtën mbeta i shokuar..."

Meravilioz.
    Po tipat si ti dhe si ai "Mancii" jeni ata qe jeni argetuar me muziken e ketij far pickoviqit te shumadijes, shokut te ngusht te kusturices trathtarit te popullit te vet dhe ish shokut te Radovan Karagjiqit. Bene nje kerkim me te thelle ne inenet dhe shiqojeni se sa her eshte takuar Gorani me Karagjiqin. Dhe per ate edhe habiteni me shkrimin e te madhit Kraja.
    Ne e dijme qe ju jeni pakice ne Tirane, mbeturina sllavo-greke.
    ?

Sarkazëm, o njeri, sarkazëm me përdorimin meravilioz të shqipes nga gazetari i shokuar prej shkrimit të Krajës kundër performancës së Bregoviçit.

Si një shënim rreth temës, unë jam i mendimit se arti është politik që në përkufizim. Nuk ka art jopolitik, përndryshe arti nuk do të ishte art.
    Ndryshuar për herë të fundit nga KVS : 14-04-2006 më 09:55

i/e regjistruar Maska e buki19
    Anëtarësuar
    20-09-2005
    Postime
    313
    Citim Postuar më parë nga KVS
    Si një shënim rreth temës, unë jam i mendimit se arti është politik që në përkufizim. Nuk ka art jopolitik, përndryshe arti nuk do të ishte art.
    Shum e vertet.Cka eshte Coca Cola ndaj artit?Por edhe ajo kosiderohet politik!

"Coca-Cola" ashtu si dhe Bregoviçi janë dëfrim. Por ja që dhe dëfrimi megjithëse fillimisht thjesht si një artikull ekonomik ka dhe status mjeti propagandistik e rëndom shfrytëzohet për politikë.

Shembull tjetër, "homoseksualizmi" i trilluar i Lekës që reklamohet prej Hollivudit. Konsum + propagandë ideologjike në një.

Faqja 30 prej 37 FillimFillim ... 202829303132 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Polifonia Popullore
    Nga Eni në forumin Folklori shqiptar
    Përgjigje: 27
    Postimi i Fundit: 23-05-2023, 16:43
  2. Lista e 813 personave në kërkim nga Interpoli
    Nga Albo në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 54
    Postimi i Fundit: 29-12-2014, 10:16
  3. Libra te rinj
    Nga dodoni në forumin Enciklopedia letrare
    Përgjigje: 89
    Postimi i Fundit: 11-01-2012, 21:14
  4. Kishat dhe Misionet e Veprimit Katolik ne Shqiperi
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-04-2006, 16:50
  5. Romani shqiptar numeron 500 tituj ne 130 vjetorin e tij.
    Nga macia_blu në forumin Enciklopedia letrare
    Përgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 23-09-2002, 22:14

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •