Close
Faqja 29 prej 37 FillimFillim ... 192728293031 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 281 deri 290 prej 367
    Ikon-thyes Maska e Qafir Arnaut
    Anëtarësuar
    27-07-2002
    Vendndodhja
    Shum po shndrit aj Diell, e pak po nxeh
    Postime
    1,542
    Citim Postuar më parë nga Lunesta
    Te thuash qe cdo gje serbe apo serbi eshte rrace e keqe, e poshter dhe per tu zhdukur eshte rracizem i kulluar .
    Une per vete jom rracist, dhe mendoj se cdo qenie njerezore eshte e tille perderisa shumica ri-prodhohen mes grupimit te vet. Bastarde sklleverish, e lolo multi-kulturaliste ka sa te duash neper ish- kolonite e Anglise, por edhe ata po e kuptojne haramin qe u eshte bere kur jane sjelle ne jete (Oprah ka bere test gjenetik per me gjet rrenjet...kjo flet...jo pak).

Serbi or ti, osht popull histerik!! Ndersa Bregovici eshte Jugosllav...Bregovici eshte bastard i asaj ideje perfide te quajtur Jugosllavi, ku teorikisht duhet te benim pjese edhe ne Shqiptare e shqipfoles. E te ngrihesh ti e te mi japesh celsat e qytetit tim(fyi un jom Tironc), atehere tregon se e ke klasifiku ate province te ish-Jugosllavise si jashte vetes tende. Per ty ata jane komb tjeter.
    Adresat e faqeve personale mund ti vendosesh ne profil por jo ne firme. Stafi i Forumit

Freedom Maska e Bianconero
    Anëtarësuar
    07-11-2003
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    263
    ''2 gezime ne nje dite''!!!

Ne shqiptaret marrim vesh shume pak nga muzika dhe nga arti ne pergjithesi. Sikur te ishte ndryshe, s'do te ishin hajdutet si Sinani apo Altini nder me te shiturit ne Shqiperi. Pastaj as ky nuk ka sjelle dicka origjinale sepse mesa di une (qe s'marr vesh shume) muzika rome (asgje kunder romeve, sigurisht per mua jane si te gjithe njerezit sepse ashtu jane) nuk eshte tradite ballkanike. E quaj turp ''britmen shqiptare'' se gjoja marrin vesh nga arti dhe si artedashes llogjike-grisur e priten dhe e percollen ''mikun'' nga Serbia me te gjitha nderimet, derisa arriti trungu Rama me i dhane edhe celsin e dhomes se gjumit, ne te cilen e priste Rudina hyjneshe. Se e ngaterrova, dmth celsin e kok(K)qytetit shqiptar. Pra nuk e di dhe nuk arrij ta kuptoj se si mund tia ulesh vleren ketij ''titulli'' te nderuar duke ja dhuruar njerit qe do vdes injorant dhe sdo e di arsyen! U be c'u be, ok u be ky koncert i mallkuar (i mallkuar sepse pervec se serbet na kane vrare e prere ne te kaluaren, pretendojne te na percajne perseri, per kete mjafton te lexohet kjo teme) por ne asnje menyre nuk duheshin bere ''breket e vicit'' qytetar nderi sepse fatkeqesisht ishin, jane dhe do jete te palara!

Njeri permend se lufta dardano-serbe nuk ishte e tille, por qe na qenka perendim-lindje! Personi ne fjale i bashkohet grupimeve te ndryshme, te cilet bejne tifo per arsye ordinere per mendimin e nje shqiptari qe eshte shqiptar.

Vellai, miku eshte vetem brenda territorit shqiptar. E kam thene me duket dhe me pare se shqiptaret nuk duhet te bejne tifo duke u bazuar tek ''vellazerimi'' per arsye banale. Shqiptari per shqiptarin, jo per...!
    Mekat qe talenti nuk eshte semundje ngjitese, sepse kesisoj nuk do te kishim kaq shume budallenj neper kembe.

Frederik Rreshpja

i/e regjistruar Maska e Iliriani
    Anëtarësuar
    24-03-2004
    Postime
    986
    Mendimi ime per kete teme.

Une vete jam nga skaji jugor Gjirokastra.

Konstatimi im eshte se nuk behet nje vend po nuk ka atdhedashuri.

Kosova e filloi ne 1990 pushtuar nga kombi qe trondiste boten,nga barbaria, serbet, fitoi lirine, do fitoj pavaresine e do eci shume me para se Shqiperia.

[ajo per mua eshte pjese e pandare e shqiperise e vendi ku zemra shqiptare re me forte, e eshte shanc per te cuar kombin para]

Shqiperia e sterilizuar ne kohen e komunizmit nga nacionalizmi, e krijimi i njeriut te ri, e edukuar me internacionalizem proletar , e sot ne kohen e globalizmit hapet si vaji ne lakra.

E prandaj nuk ka ecur ne keto 15 vjet--- se te besh nje vend do minimum dashurie per ate vend.

Plus ne shqiperi ka klane nga mbetjet e 50 vjeteve te perandorise sllave ne europe, e nje nga arsyet qe ne shqiperi nga klanet sllave u luftua nacionalizmi, qe Kosova, qe shqiptaret mos kerkonin kosoven, e arsye qe shqiperia u fut ne kampin e lindjes qe Kosova se duhet te ishim ne nje kamp, se po qeme ne dy kampe kundershtare, do kishte nisur konflikti qe ne 1950ten.

Problemi njeriu po shiti shpirtin---ca do presesh nga ai.

Odisea i famshem mbylli veshet e ushtareve te tij, e vet u lidh , kur kaluan te sirenat mashtruse.

Ka bota plot kenaqesi kenge etj e nuk ngelen vetem te fqinjet tane e ska me, ata qe pinin kafe me fqinjet ne kosove e diten tjeter vajten e i vrane!?.

Ndoshta ne te ardhem serbet edhe mund te ndryshojne, e bota sdo tu lej gje ne dore, e sdo kene gje ne dore, e sdo kene mundesi, po keta sazexhijne e Miloshevicit ky brez JO.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Iliriani : 13-04-2006 më 19:12
    O malet' e Shqipërisë, që mbani kryet përpjetë,
    Tëmerr e frikë përhapni, përpini qiejt e retë!

heretic Crusoe Maska e darwin
    Anëtarësuar
    25-08-2004
    Vendndodhja
    under the microscope
    Postime
    1,918
    Qafiro, dje National Geographic pellciste gjithe diten nga emisionet sesi racat njerezore jane nje trillim njerezor, dhe sesi ai ndryshimi aq i vogel gjenetik nuk do te thote asgje prej gjeje.. (ne interval llamburisnin pareshtur si pop-ups pasarelat e Benetton dhe "Ngjyrat e bashkuara"). Une per vete s'jam rracist (e as njeri ketu nuk eshte), sepse rracizem thelbesisht eshte diskriminimi i dikujt per shkak te races.. si thuhet "Mos-perzieres"? Separatist, eshte si term me ngjyrim territorial-politik edhe eshte i gjate per t'u thene per disa (edhe ketu jane 90%, pavaresisht se per kulture dalin "egalite-fraternite").

Shqiptaret-serbet, jane race e bardhe. Etni - e ndryshme. Konflikti eshte teresisht etnik, e ke thene tamam qe ne fillim se e kam lexuar temen.

Citim Postuar më parë nga Njeriu_i_mire
    Shqiptaret i perkasin civilizimit myslyman me naunca ortodokso-katolike
    Ku e gjete kete civilizimin fetar te shqiptaret?
    Prektora

i/e regjistruar Maska e ZANOR
    Anëtarësuar
    25-09-2002
    Postime
    1,114
    Artisti me lart nuk nxorri ne drite vetem pelqimin e artit te tij ne Tirane, nxorri ne drite edhe frymen e urrejtjes qe ekziston ne Kosove, qe ka per te krijuar flake te reja zjarresh ne Ballkan.

Albo''

'artisti' rrenc kallashnikov i improvizuar, vertet nxorri ne drite shumçka: vllaun orthodoks te tij, qe po dihet sa grosh vlene atdheu per te / ate qe eshte gati te ia shtrije doren gjakpiresit / ate qe mendon se e njeh ate bregen, ma mire se e njeh vet Kosova / ate qe shtiret kunder urrejtjes dhe nuk e sheh urrejtjen brendakombetare qe ai 'artist kallashnikov' e solli qellimisht mu ne zemer te Tiranes / ate qe nuk i njeh vlerat e luftes se lirise / ate qe don ta ''zbuloj'' 'frymen e urrejtjes qe ekziston ne Kosove'. kjo eshte kur dikush pajtohet me turpin.

Nje opinion heroik vizionar kryeqytetas shqiptar, do ta perciellte me miza, fishkellima ashtu si e ka merituar qellimi i tij e atyreve qe e kane thirre ate ''artist'' leshi, e jo te behet dasem me çakall e çakaj te tij. Nje opinion heroik kryeqytetas shqiptar, duhej ta nxirrte vertet ne shesh, qellimin e talljes se atij 'artist' leshi - gjoja ne emer te artit muzikor, beri nenshtrim te improvizuar kafsherie mu ne sheshin E Tiranes!

Vertet, nxori ne shesh ata qe jane te gatshem te ia falin perseri Kosoven - po eshte vone o vllazeri orthodokse, ju mund te lidheni vetem ne parabolle jashte Kosove - se Keshtjella e Lirise Shqiptare eshte Kosova - Djepi i Shqiptarizmit, sikur e quajne te gjithe shqiptaret atdhetare!

Kjo loje e artit kallashnikov, vertet nxorri ne drite shumeçka! Terrin e nje pavetedije te mbytur, qe don shume kohe te kthehet ne nje vetedije kombetare!

Vertet, e gjeti cuci brega, micin edi, e gjeti cuci micin. Po e keni shume gabim!

Gezuar Kosoven e Pavarur Maska e dodoni
    Anëtarësuar
    07-11-2002
    Postime
    3,393
    Citim Postuar më parë nga Albo
    Une apo ti po perdor standarte te dyfishta? Une po denoj krimin, ti po denon kriminelin. Une po te them qe urrejtja e cdo forme dhe e cdo populli te sjell luften e shkaterrimin, ti po me flet per "serbe" e "shqiptare". Nuk ka absolutisht asnje dallim ne syte e mi krimi qe kryen nje serb ndaj nje shqiptari apo nje shqiptar ndaj nje serbi te pafajshem. Prandaj hiqini syzet e erreta te provincialitetit qe te shikoni gjithcka ne driten e diellit qe i ngroh te gjithe popujt njesoj.

Albo
    Ti po perdor standarde te dyfishta sepse shqiptaret e Kosoves qe urrejne serbet (te cileve serbet iu kane masakruar familjet) i quan te pagdhendur kurse serbet qe urrejne shqiptaret (shumica e te cileve nuk kane pasur kurre asnje te keqe nga shqiptaret, por perkundrazi ju kane bere shqiptareve miliona te keqia) po thua se jane sikur francezet apo hebrejte pas luftes se dyte te boterore.

Une jam nga Kosova dhe krimin e denoj sikur ti qe e denon, pamvaresisht se nga kush behet. Mirepo, urrejtja eshte tjetergje. Urrejtja shqiptare ndaj serbeve, eshte urrejtje reaguese ndaj urrejtjes se serbeve ndaj nesh dhe te keqiave te serbeve te bera ne shqiptare. Edhe pse te gjitha llojet e urrejtjeve jane te paarsyeshme dhe jonjerezore, nese ka ndonje lloj urrejtje qe mund te arsyetohet, atehere ajo eshte urrejtja shqiptare ndaj serbeve, por urrejtja e serbeve ndaj shqiptareve eshte absolutisht urrejtje pa kurrfare logjike, eshte urrejtje patologjike. Te gjitha urrejtjet duhet te luftohen por urrejtja qe duhet te luftohet me shume nga gjithe urrejtjet eshte urrejtja e serbeve ndaj shqiptareve, dhe ata po te jene njerez, dalin dhe kerkojne falje publike per krimet e masakrat e tyre njeqindvjecare ne Kosove, dhe e pranojne pavaresine e Kosoves menjehere. Keshtu, te garantoj une 1 milion perqind, qe edhe ata shqiptaret qe i kane nga 30-40 te vrare ne familjet e tyre, nuk do kene me urrejtje fare per serbet.

Per 100 vjet serbet kane bere miliona e miliona krime ne Kosove, institucionalisht, dhe intelektualet e populli serb jo vetem qe nuk ka dalur kunder tyre por i ka perkrahur maksimalisht ato (perjashto ndonje Bogdanoviq ketu), kurse shqiptaret edhe ato krime hakmarrese qe kane bere pas luftes kane qene krime individuale. Thaci, ish-lideri i UCK-se, menjehere pas luftes ka vizituar shume familje serbe ne Kosove, dhe ju ka premtuar qe do bej gjithe cfare eshte e mundur per ti mbrojtur jeterat e tyre. Poashtu, Rugova per te cilin te gjithe e dijne me, qe jo serbin por as pulen nuk ka pasur fuqi ta vrase apo te jap urdher per vrasje. Poashtu edhe shoqeria civile ne ate kohe, duke filluar nga Surroi e te gjithe, qe prej dites se pare te perfundimit te luftes kane bere thirrje te mos vriten serbe te pafajshem. Kurse tek serbet jo vetem regjimi i Millosheviqit por te gjithe duke perfshire ketu edhe liderin e tyre kryesor qe kane tani, Koshtunicen, qe ka pozuar me Kallashnikov ne Mitrovice mes krimineleve me te medhenje serbe, me qendrime "do i vrasim gjithe shqiptaret, me kallash do i vrasim". E ti mua me flet per urrejtjen e shqiptareve ndaj serbeve.
    Ndryshuar për herë të fundit nga dodoni : 13-04-2006 më 22:10
    Leje mos m'trano, pashe zotin!!!!

Rrofte Shqiperia Etnike

i/e regjistruar Maska e DardanG
    Anëtarësuar
    18-02-2006
    Postime
    441
    Për Ilirianin!
    Më pëlqeu postimi i yt më lartë ndaj të pëshendesë!

In God I trust Maska e fjollat
    Anëtarësuar
    15-02-2005
    Vendndodhja
    Para shfaqjes së hitlerit
    Postime
    1,085
    Citim Postuar më parë nga Lioness
    Hmmm, deri ne shuarje? Gjalle jemi moj fjolle, mos ver kujen akoma.
    Logjika ma thotë se ëndrrat shuhen kur dëshmohet të jenë utopike (krejt nga praktika dhe pragmatika). Logjika ma thotë se i gjalli ve kujë o lioness e jo i vdekuri, kur vdes njeriu nuk është në gjendje për të vënë gjë e as kujë! Por, nuk e kuptoj çfarë kuje ze në fjalë?! S’ma merr mendja se e ke fjalën për kujën e 1999-ës dhe dekadës që i parapriu, sepse ishte ’99-ta, duhet të jetë harruar moti, u bënë plot 7 vite nga tragjedia kosovare e rradhës… tani është 2006… u ndërrua shekulli dhe u bë magjia- tash ndryshoi soji serb, ndryshoi dhe soji shqiptar! Nuk jam tip që vajtoj, por as ëndërrimtar jo, preferoj të jem me këmbë e krye në tokë!

Degjo ti vajze, une nuk erdha ne Amerike dhe u transformova. Jam njesoj sic kam qene, perkundrazi, idealizmin qe solla me vete eshte kthyer ne pragmatizem.
    Por eshte e drejta e cdo individi te enderroje apo te kete nje botekuptim, nje vizion te caktuar per te ardhmen.
    Dëgjo ti vajzë, unë pajtohem plotësisht se është e drejtë e çdo individi të ketë botëkuptim apo të ëndërrojë, por ëndërrimi jo gjithmonë është pragmatik. Ka ëndrra dhe ëndrra. Sa i përket “ëndrrës ballkanike“, kjo ëndërr është ëndërruar dikur, fatkeqësisht vetëm nga shqiptarët. Gjersa shqiptarët ëndërronin me sy çelë, sllavët punonin. Edhe çfarë pune se!!! Fatkeqësisht ne si gjithmonë jetojmë në ëndrra dhe flejmë gjumë të thellë, nuk duam të zgjohemi. Ne shqiptarët, me pak përjashtime, përgjatë historisë mund të identifikohemi me epitetin “sleepwalkers“ që gjithmonë jemi ushqyer me ëndrra të reme. Unë akoma jam këtu ku po gatohet “vizioni i Ballkanit të ardhshëm”, një vizion imagjinar, një iluzion i rradhës, një eksperiment i rradhës me popujt ballkanik, që nuk është i modifikuar sipas terrenit, me shumë gjasa për të dështuar.

Evropa akoma na ushqen me gënjeshtra dhe vizione, me eksperimente... ne jemi pajtuar me fatin e viktimës që na e sajojnë. Sa ironike del Evropa kur flet për pandryshueshmërinë e kufinjëve ballkanik, për bashkëjetesën ballkanike brenda kufijve aktual, kur na flet për një identitet të ri të shqiptarëve kosovarë, kurse në anën tjetër, Zhak Shirak, në mënyrë demonstrative lëshon mbledhjen në Bruksel, se mbledhja ishte zhvilluar në gjuhën angleze! Pallavrat e Evropës, pallavrat e shekullit 21, i „ha“ vetëm shqiptari!

Ti ve kujen, une ve kengen. Ti thua gota eshte gjysem bosh, une them eshte gjysem plot.
    Unë nuk ve kujë, por kur ve këngën e zgjedhi të jetë këngë me shije e jo këngë bajate me orkestër serb! Kur është fjala tek gota që ty të duket gjysëm plot, mua më duket se gota është mbushur dhe bile moti, moti ka fillu të derdhet, por gjithsesi është mënyrë e të pamurit!

Ti lahesh me gjithe rroba e shami ne liqen, un lahem me rroba banje ne det. Mendje mendje eshte kjo dynja.
    Po kjo ç’tu desh moj lioness? Apo s’të durohet dot pa sjell islamin në këtë temë! Mendoja se e kuptove herën e fundit kur të sqarova punën e larjes në det?! Meqë e ke fiksim, do të humbi edhe pak kohë në sqarim të kësaj çështjeje. Rrobat e banjos nuk prezantojnë intelektin e njeriut. Të marr një shembull të thjeshtë mbase e kupton. Prostitutat, që në shumicë shquhen me inteligjencë të ulët, sikur ti lahen me rroba banje në det, apo ndoshta edhe lakuriq! Lakuriqësia nuk u rrit dot inteligjencën. Unë e nderuar, akoma nuk mbaj shami (inshallah në një të ardhme jo të largët, me gjithë qejf do ta realizoj edhe këtë obligim të fesë time të dashur) dhe nuk lahem me shami. I vetmi plazh në të cilin lahem është Lady’s beach në Ulqin, ku lirshëm mund të shijoj dhe sfrytëzoj mirësitë që i ka krijuar Zoti, në mënyrë për mua të lejuar (hallall). Kurse, plazhet e përziera për mua janë vend ku mund të pij një kafe ose të ha një drekë. Vjet isha në Egjipt, në Hurgada, megjithëse temp. e ujit ishte 29 gradë, nuk u lava fare. Arsyeja dhe besimi im janë mbi nevojat tjera biologjike apo fiziologjike. Më mjaftoi të shëtis lartë e poshtë shtetit dhe të vizitoj atrakcionet turistike (le të më falin anëtarët tjerë për këtë dalje nga tema, por komenti i lionessit ishte krejt jashtë teme)... motra mos mendo se muslimanët e jetojnë jetën bardh e zi dhe se nuk bëjnë tjetër përveç reprodukimit. Meqë rra llafi, një shkrimtar serb (Ivo Andriq) ka karakterizuar gjithë shqiptarët si të tillë, "si hithra që dijnë vetëm të shtohen", asgjë më tepër... pra pjesë e artit të një artisti serb!

Për të gjithë bashkëkombëtarët tanë që ëndërrojnë një “idilë” shqiptaro- serbe, i përkujtoj se Kosova sot është protektorat! Arsyet i dini vetë. Hipotetikisht, sikur NATO-ja ta lëshonte Kosovën sot, do ta dëgjonim këngën apo kujën e vjetër kosovare nesër, krejt duke iu falënderuar popullit serb, që nuk mund të identifikohet me një sllobodan millosheviç të vetëm, por me shumë të tjerë si ai, që ky popull i ka pasur, i ka dhe do t'i ketë me bollëk!

Mendje është kjo dynja, jo ëndërr!
    Ndryshuar për herë të fundit nga fjollat : 14-04-2006 më 04:48
    I'm muslim, don't panic please.. oh bloody sheeps

In God I trust Maska e fjollat
    Anëtarësuar
    15-02-2005
    Vendndodhja
    Para shfaqjes së hitlerit
    Postime
    1,085
    Citim Postuar më parë nga Qafir Arnaut
    Edhe une jam dakord qe koha eshte afer: ja prit sa te shpertheje bomba atomike ne Iran. Pastaj te gjithe vllezer do jemi.
    Qafir
    Kjo fjali peshon më tepër se krejt shkrimet në këtë temë...

Përgëzime për të gjitha shkrimet tua këtu...
    I'm muslim, don't panic please.. oh bloody sheeps

Perjashtuar Maska e Okki
    Anëtarësuar
    13-02-2006
    Vendndodhja
    G-land-G...Middle East / Central Asia
    Postime
    70
    Citim Postuar më parë nga dodoni
    Ti po perdor standarde te dyfishta sepse shqiptaret e Kosoves qe urrejne serbet (te cileve serbet iu kane masakruar familjet) i quan te pagdhendur kurse serbet qe urrejne shqiptaret (shumica e te cileve nuk kane pasur kurre asnje te keqe nga shqiptaret, por perkundrazi ju kane bere shqiptareve miliona te keqia) po thua se jane sikur francezet apo hebrejte pas luftes se dyte te boterore.

Une jam nga Kosova dhe krimin e denoj sikur ti qe e denon, pamvaresisht se nga kush behet. Mirepo, urrejtja eshte tjetergje. Urrejtja shqiptare ndaj serbeve, eshte urrejtje reaguese ndaj urrejtjes se serbeve ndaj nesh dhe te keqiave te serbeve te bera ne shqiptare. Edhe pse te gjitha llojet e urrejtjeve jane te paarsyeshme dhe jonjerezore, nese ka ndonje lloj urrejtje qe mund te arsyetohet, atehere ajo eshte urrejtja shqiptare ndaj serbeve, por urrejtja e serbeve ndaj shqiptareve eshte absolutisht urrejtje pa kurrfare logjike, eshte urrejtje patologjike. Te gjitha urrejtjet duhet te luftohen por urrejtja qe duhet te luftohet me shume nga gjithe urrejtjet eshte urrejtja e serbeve ndaj shqiptareve, dhe ata po te jene njerez, dalin dhe kerkojne falje publike per krimet e masakrat e tyre njeqindvjecare ne Kosove, dhe e pranojne pavaresine e Kosoves menjehere. Keshtu, te garantoj une 1 milion perqind, qe edhe ata shqiptaret qe i kane nga 30-40 te vrare ne familjet e tyre, nuk do kene me urrejtje fare per serbet.

Per 100 vjet serbet kane bere miliona e miliona krime ne Kosove, institucionalisht, dhe intelektualet e populli serb jo vetem qe nuk ka dalur kunder tyre por i ka perkrahur maksimalisht ato (perjashto ndonje Bogdanoviq ketu), kurse shqiptaret edhe ato krime hakmarrese qe kane bere pas luftes kane qene krime individuale. Thaci, ish-lideri i UCK-se, menjehere pas luftes ka vizituar shume familje serbe ne Kosove, dhe ju ka premtuar qe do bej gjithe cfare eshte e mundur per ti mbrojtur jeterat e tyre. Poashtu, Rugova per te cilin te gjithe e dijne me, qe jo serbin por as pulen nuk ka pasur fuqi ta vrase apo te jap urdher per vrasje. Poashtu edhe shoqeria civile ne ate kohe, duke filluar nga Surroi e te gjithe, qe prej dites se pare te perfundimit te luftes kane bere thirrje te mos vriten serbe te pafajshem. Kurse tek serbet jo vetem regjimi i Millosheviqit por te gjithe duke perfshire ketu edhe liderin e tyre kryesor qe kane tani, Koshtunicen, qe ka pozuar me Kallashnikov ne Mitrovice mes krimineleve me te medhenje serbe, me qendrime "do i vrasim gjithe shqiptaret, me kallash do i vrasim". E ti mua me flet per urrejtjen e shqiptareve ndaj serbeve.
    O shoki lere mos u drejto me kta se ktu cka ishin disa ishin ma shki se shkijet.NCNCNCN garant sjan shqiptar keta.

Faqja 29 prej 37 FillimFillim ... 192728293031 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Polifonia Popullore
    Nga Eni në forumin Folklori shqiptar
    Përgjigje: 27
    Postimi i Fundit: 23-05-2023, 16:43
  2. Lista e 813 personave në kërkim nga Interpoli
    Nga Albo në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 54
    Postimi i Fundit: 29-12-2014, 10:16
  3. Libra te rinj
    Nga dodoni në forumin Enciklopedia letrare
    Përgjigje: 89
    Postimi i Fundit: 11-01-2012, 21:14
  4. Kishat dhe Misionet e Veprimit Katolik ne Shqiperi
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-04-2006, 16:50
  5. Romani shqiptar numeron 500 tituj ne 130 vjetorin e tij.
    Nga macia_blu në forumin Enciklopedia letrare
    Përgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 23-09-2002, 22:14

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •