Close
Faqja 18 prej 37 FillimFillim ... 8161718192028 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 171 deri 180 prej 367
    R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    E shof qe nuk ha pyke llogjike njeri ketu kur parashtrova shembullin e pare se cfare eshte e gabuar ne te gjithe kete skenar.

Mire atehere artdashesit e medhenj, perse mos ftojme dashnoren e Arkanit(e cila ne nje kuotim te famshem ka thene se eshte normale qe ne serbi te degjohet dhe pelqehet vetem muzika serbe sic ne itali e ne shume vende eshte normale qe te gjithe do duan muziken e vendit te tyre.... kjo si replike ndaj disave qe neperkembnin apo ironizonin se cili do ishte ai shqiptar qe do ja kalonte brekovicit.), ajo eshte nje kengetare qe per mendimin tim me sa kam nigju qofte nga vete serbet dhe nga disa kenge ja kalon ketit qe sollem tani, plus qe esht dhe goxha femer dreqi. Ta sjellim dhe ate, e ti japim celsat e bashkise se Durrsit(meqe Brekovicit ju dha Tirana) ....... fundia .....NEMA Drača NEMA Serbia(meqe me jugosllavishten te thani te gjithe ne ket teme) ene u turren tek deti duke i rene me shpata si te marre pak dekada me pare. Pike qe sju bie artashesve shqiptar. Sikur kete sasi paresh ta kishit derdh per artistat shqiptare, dhe kete lloj entuziasmi sot kushedi ku do ishim po cte besh.

Asaj Grekes qe do vi per nja i muj ti japim celsat e Apollonise si fillim.

Un skam gje kunder artit, por nese doni me e pa ket Bregovicin dhe ju ka marre malli kaq shume ikni shifeni ne Serbi. Ishalla ktheheni gjalle dhe pa ndonje gjymtyr te thyer apo pa kaluar ne nje shi ofendimesh poshteruese.... si kudo ne europe.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Hyllien : 09-04-2006 më 13:39
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Citim Postuar më parë nga njani
    Po more duhet me shku ne koncert te serbit sepse nuk perzihet kultura me politike po thone, bile sipas disave qe po e njohin aq mire kulturen edhe muziken, serbet edhe kane me u vrare ndermjet veti per te siguruar biletat per te pare kulturen dhe muziken shqiptare po qe se vendos per shembull Ardit Gjebrea te mbaj koncert ne beograd dhe ate ne pallatin e kongreseve te serbise.

Pikerisht kjo na diferencon ne nga ata , mos ngatroni artin me te tjera gjera , ai eshte artist dhe asgje me shume !
    Vete fakti qe ai ka pranuar menjeher tevij te japi ketu koncert per mua thote dicka !
    Eshte e vertete qe puna e fisnikeron njeriun, por shoqeria jone nuk ka nevoje per aristokrate.

i/e regjistruar Maska e leci
    Anëtarësuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Goetheanum,Italy
    Postime
    1,742
    Jeni te lutur ti permbaheni temes.
    Postimet me citime personale dhe qe nuk kane te bejne me temen do te fshihen.
    Diskutim te mbare.
    Quod timor cladis.
    Sed intuitum amet elit vitae est

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-02-2005
    Postime
    127
    Citim Postuar më parë nga Lunesta
    Per vete mua me pelqen grupi Bijelo Dugme. Nje album qe kane nxjerre nga viti 1990 eshte kryeveper, titullin e ka Pljuni i zapjevaj moja jugoslavijo. Kengetar atehere ishte Alen Islamovic. Bregovici ishte truri kreativ i grupit. Kenget me te bukura jane sanjao san nocas, zaboravi, ruzica si bila, za esmu, e shume te tjera qe sme kujtohen tani. tekstet si kuptoj dot por seshte veshtire qe te vesh re qe me siguri jane tekste dashurije. Muzika e BD njihet ne gjithe boten, edhe ne L Angeles kane dhene koncert, pa folur qe njihen ne gjithe evropen si grupi me i famshem i rrokut nga Ballkani dhe kane shitur me miliona albume. Sdi cte them me shume qe te te bind ty.

Po ve re nga keto diskutime qe ne shqiptaret e shqiperise dhe kosoves arsyetojme ne dy plane krejt te ndryshme. Ju kosovaret si te prekur nga lufta jeni kunder cdo gjeje sllave. Kete une e kuptoj, pra e kuptoj qe keni cdo te drejte qe te jeni kunder Bregovicit. Por nuk keni te drejte qe te prisni edhe nga ne qe nuk kemi patur eksperiencat tuaja te luftes qe te sillemi njesoj si ju, aty e keni gabim. Sado te perpiqem une te ndjehem si ju nuk e bej dot pasi se kam perjetuar vete luften. Ndaj mos prisni nga une te kem te njejten urrejtje per Bregovicin si ju. Jemi shume te ndryshem ne shqiptaret e dy aneve te kufirit. Por te pakten mos pragjykoni negativisht duke pretenduar se ju keni te drejte absolute, sepse as une spo ju paragjykoj juve. Perpiquni te na kuptoni nga vime me ato qe mendojme. Te qenit shqiptar me shtyn te qe se paktu te solidarizohem me dhimbjen tuaj aq sa mundem, por ne kete rast me duket se po shkoni shume larg ndaj smundem dot te them qe keni te drejte.

Lunesta po une qe nuk e kam kaluar ate qe kaluan kosovaret pse ndjehem e prekur nga ky rast??? Si shpjegohet?

Se besoj qe je aq naive sa te mendosh se Rama e beri kte pune 'randomly', pa planifikime, pa u menduar sesi mund ti tingelloj kosovareve dhe botes. Dhe nje femije e kupton qe ky ishte akt politik mbi te gjtha te vertetohet (gjasme) se ne nuk kemi qellime per 'great albania' dhe se ne i duam te gjith, jemi tolerant, te kulturuar dhe na takon te jemi anetar te BE-se. Qe ai zgjodhi tani ta ftoj Bergovicin do te thote qe don ti dergoj mesazh Europes qe 'ja ne kosove ka shume melankoli dhe urrejtje ndaj serbeve tani, po ne shqiperi jo, keshtu qe ne kemi aspiracione te ndryshme dhe na duhet nje trajtim i ndryshem' i.e. na beni anetare te BE-se! Dhe ti thua arti ska te bej me politike! posi posi. Cdo gje eshte e kalkuluar!

Ja pra une sjam kosovare por me vjen turp per ate qe ka bere shteti im. Me duket nje ulje qe nga te gjith artistet e botes, nga gjith kjo kohe shteti im zgjodhi ti bente omazh nje reprezantuesit te artit serb ne kohe ku pjese e shqiptareve akoma nuk kan mar pergjigje se ku i kan te afermit. Eshte gati sikur i braktisem kosovaret. Do thuash ti: po seshte puna jone se cbejne ata. Well, ktu une e ti ndryshojme sepse une nuk e shoh popullin shqiptare si cope cope po si nje.
    Ndryshuar për herë të fundit nga anja bojku : 09-04-2006 më 14:52

Perjashtuar nga Mod. Maska e serbslayer
    Anëtarësuar
    18-03-2003
    Postime
    7
    Djellza nuk je e vetmja .. numrat po rriten .. shkavi ja doli .. perqarje ndermjet nje kombi arriten ... e gjeten linkun e dobet tek shqiptaret e ata jan ______ (plotso veht). Une i apeloj te gjith Kosovaret .. pushimet ti kalojn ne Ulqin ku ka 100% shqipetar.. atje zotron kenga Kosovare.
    In a positive note: tash shqiperia smundet te na shet si ne 1900-tat e 1945-tat ..
    po ta takoj ndonje antar te SHBK-se do tja referoj ket forum ...qe mos te lehin per unitet kombtar ...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-02-2005
    Postime
    127
    Citim Postuar më parë nga Titi
    Ore akoma se kuptoj pse e ngaterroni muziken me politike , ç'lidhje ka ?
    Mire ju a tha Kolombi , Para se te paragjykoni nje kryebashkiak per mikpritjen e ngrohte qe i paska bere Berkoviçit , rikthehuni disa vite me pas kur vete ju kosovaret keni pasur sportiste te tipit Fadil Vokrri qe jepnin shpirtin per te mbrojtur ngjyrat e partizanit te beogradit ,desh la shpirtin tjetri ne fushe ne kryendeshjen e kupes uefa Partizan-B- Flamurtari Vlores apo Adrian koznikun qe mbronte ngjyrat e kroatit deri vone , cfare do ti quanit ju ne kte rast Vokrrin dhe Koznikun meqe kryebashkiaku jone na qenka serb sipas disa kokrrave ketu ?

Ai biles duhet falenderuar qe ndermori hapin e pare ne emancipimin e nje kulture te tere .

Nuk besoj se do reagonit ne te njejten menyre nese nje kengetar grek apo turk do kishte zbritur ne tirane , kur dihet qe historikisht jane munduar te na shtypin si kokrra ullinit dhe kane marre 20 her me shume jete njerzish sesa ka marre serbi ne kosove .

Me vjen keq qe po perflitet me kaq urrejtje per nje kengetar si Berkoviç aq me teper qe me muziken e tij eshte munduar te perfaqesoje nje ballkan te tere .

shnet
    Sigurisht qe nuk do kishte reagime te tilla per Greket e Turqit sepse kan dekada qe nuk kan bere gje masive ata popuj. Dhe sa per dijeni, kosovaret reagojne gjithmone per keqtrajtimin ndaj shqiptareve ne Greqi sic reagojme dhe ne. Kjo teme nuk eshte se kush na ka sulmuar e sunduar dikur duhet harruar. Pika eshte qe po ne ato dite qe ne kosove po varrosnin 100-ra trupa te porsa gjetur, tirana vallzonte nen tingujt serb. Eshte njesoj sikur te ishim ne kohen e gjenocidit Cam dhe ne tirane po ne ate kohe te kerciste arti e muzika Greke! ben loje konteksti i kohes ketu mbi te gjitha.

Domethene dhe kur kosovaret kan pas bere per Serbine, ka qene para gjenocidit te 90-tave i cili i ndryshoi relatat. prap: KONTEKSTI

per emancipin e kultures moderne duhet falenderuar Edi? hmm, pse vall zgjodhi Bergovicin dhe ne nje jave kulminante ta bente kte gje? Ai arriti te tregoj qe ne te shqiperise jemi tolerant ndoshta (them qe Greku dhe Serbi po na tall, po nejse) dhe te kulturuar por ama dhe arriti ta largoj popullin kosovar. Perqafoj ballkanin dhe ja futi shkelmin nenave qe vajtojne dite mbas dite; popullit te vet.

A te shkretit rilindasit sikur te ishin ktu cdo te thonin? Cdo thoshte Samiu? Lidhja e Prizrenit........"Cfar lidhje"? thote i riu shqiptar sot.
    Ndryshuar për herë të fundit nga anja bojku : 09-04-2006 më 15:16

i/e regjistruar Maska e ZANOR
    Anëtarësuar
    25-09-2002
    Postime
    1,114
    Malesor Bregu-viq-Edi-Rama-viqi, pra sufiksi

U moren vesh shqiptaret e shqipoviqet

TE nderuar SHQIPTARE e te mallkuar shqipoviqa!

Qellimi i ardhjes se Goran Bregoviqit - Malesor Bregut (ne shqip), nuk eshte pa nje prapavije politike, e te gjithe ata shqipoviqa, e naiva te blere rrugeve te Tiranes - do ta kuptojne se ai ishte koncert politik i dirigjuar dhe jo lidhje arti ne mes dy popujve dhe shqiptaret e vertete, nuk mund te mashkrohen kurre as me kete prove politike! Brego-viq-Edi-Ramat tentojne te vrasin ndjenjat shqiptare, por Edi Rama, nuk ia dha Çelesin e Tiranes, po Çelesin e Nanes se tij (kudo qe e ka, aty ku i flene naten apo perjetesisht)!

Po dallohen perseri shqiptaret e shqipoviqet!

Mjafton vetem kjo perçarje ndershqiptare ne forum, si shembull i keq e shihet sa i ofroi viqat - si mesim i ri per gjithkend...

Football Factory Maska e Moltisanti
    Anëtarësuar
    22-11-2002
    Postime
    1,437
    Citim Postuar më parë nga anja bojku
    Sigurisht qe nuk do kishte reagime te tilla per Greket e Turqit sepse kan dekada qe nuk kan bere gje masive ata popuj. Dhe sa per dijeni, kosovaret reagojne gjithmone per keqtrajtimin ndaj shqiptareve ne Greqi sic reagojme dhe ne. Kjo teme nuk eshte se kush na ka sulmuar e sunduar dikur duhet harruar. Pika eshte qe po ne ato dite qe ne kosove po varrosnin 100-ra trupa te porsa gjetur, tirana vallzonte nen tingujt serb. Eshte njesoj sikur te ishim ne kohen e gjenocidit cam dhe ne tirane po ne ate kohe te kerciste arti e muzika Greke! ben loje konteksti i kohes ketu mbi te gjitha.

Domethene dhe kur kosovaret kan pas bere per Serbine, ka qene para gjenocidit te 90-tave i cili i ndryshoi relatat. prap: KONTEKSTI

per emancipin e kultures moderne duhet falenderuar Edi? hmm, pse vall zgjodhi Bergovicin dhe ne nje jave kulminante ta bente kte gje? Ai arriti te tregoj qe ne te shqiperise jemi tolerant ndoshta (them qe Greku dhe Serbi po na tall, po nejse) dhe te kulturuar por ama dhe arriti ta largoj popullin kosovar. Perqafoj ballkanin dhe ja futi shkelmin nenave qe vajtojne dite mbas dite; popullit te vet.

A te shkretit rilindas sikur te ishin ktu cdo te thonin? Cdo thoshte Samiu? Lidhja e Prizrenit........"Cfar lidhje" thote i riu shqiptar sot.
    Po pse moj vajze sipas teje shqiperia duhet te rrije ne vend numero vetem e vetem sepse kosova paska ose ka perjetuar nje lufte te pergjakshme ?
    Duhet te kuptosh nje dicka qe i madhi e ha te voglin dhe nese nje dite une dhe ti duam te shetisim gjithe boten pa u endur maleve te greqise e ambasadave si leckamane rrugesh me muaj te tere per nje vize 1 mujorshe , do na duhet diplomacia nderkombetare , qofte edhe me armikun !!

Perse serbia po i pranon te gjitha sanksjonet qe i ka vene europa ?
    Sepse ka interesin e te ardhmes , te jete atje ku eshte sllovenia e ish- vendet e bashkimit sovjetik qe deri para 10 vjetesh kane qene zot na ruj , por qe duke ndjekur hapat e perendimit dhe duke i zbatuar ato qofte edhe me servilizem jane aty ku jane sot Ne bashkimin europian !!

Me kte mentalitet qe kemi neve jo ush po gamor kurre nuk do ti bashkangjitemi kultures se perendimit . Imagjino , Ne po ngaterrojme artin me politiken , pra biem kundra me ate qe e quajme lirine e te zgjedhurit ose pelqimit . Pale pale te prisnim ndonje vizite 2 ditore te ndonje kryeministri serb per bisedime 2 palshe , ishte bo hataja .

Ca diskutoj dhe une ne s'duam njeri tjetrin e jo me te duam tjerit !!

hajt shnet .

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-02-2005
    Postime
    127
    Citim Postuar më parë nga Titi
    Po pse moj vajze sipas teje shqiperia duhet te rrije ne vend numero vetem e vetem sepse kosova paska ose ka perjetuar nje lufte te pergjakshme ?
    Duhet te kuptosh nje dicka qe i madhi e ha te voglin dhe nese nje dite une dhe ti duam te shetisim gjithe boten pa u endur maleve te greqise e ambasadave si leckamane rrugesh me muaj te tere per nje vize 1 mujorshe , do na duhet diplomacia nderkombetare , qofte edhe me armikun !!

Perse serbia po i pranon te gjitha sanksjonet qe i ka vene europa ?
    Sepse ka interesin e te ardhmes , te jete atje ku eshte sllovenia e ish- vendet e bashkimit sovjetik qe deri para 10 vjetesh kane qene zot na ruj , por qe duke ndjekur hapat e perendimit dhe duke i zbatuar ato qofte edhe me servilizem jane aty ku jane sot Ne bashkimin europian !!

Me kte mentalitet qe kemi neve jo ush po gamor kurre nuk do ti bashkangjitemi kultures se perendimit . Imagjino , Ne po ngaterrojme artin me politiken , pra biem kundra me ate qe e quajme lirine e te zgjedhurit ose pelqimit . Pale pale te prisnim ndonje vizite 2 ditore te ndonje kryeministri serb per bisedime 2 palshe , ishte bo hataja .

Ca diskutoj dhe une ne s'duam njeri tjetrin e jo me te duam tjerit !!

hajt shnet .
    Pse e kontradikton veten kur me siper e pohon qe eshte nje gjest politik, pra qe te servilohemi e te sakrifikojme ndershmerine per nje te ardhme me te mire dhe pastaj thua qe po e ngaterrojme artin me politiken. Ky ishte hap politik, dipllomat dhe shume i kalkuluar me shenjester Europen dhe deri diku jam dakord me ty ama JO nuk me duket mire qe ne ta benim kte ne dite qe ne kosove sapo u zbuluan trupe te cdo moshe e gjinie. Eshte popull yn dhe duhet te kishim treguar meshire dhe elegance... duhet, te pakten, ta kishim shtyer kte feste per me vone.

Dhe jo, po te ishte nje mbledhje permes dy ministrave te vendit etj. nuk them do ishte bere aq bubule se problemi eshte qe Tirana FESTONTE kurse kosova VAJTONTE.
    Ndryshuar për herë të fundit nga anja bojku : 09-04-2006 më 15:05

Gezuar Kosoven e Pavarur Maska e dodoni
    Anëtarësuar
    07-11-2002
    Postime
    3,393
    Citim Postuar më parë nga Labeati
    Pikerisht kjo qe thu ti vete ma poshte asht i tille:

me kete logjike i bjen qe ne kete vend nuk duhet te shkele asnji turk, grek, italian apo gjerman... sepse qeveria e tyne dikur mund te kete ba te keqija ne Shqipni e shum njerz mund te kene pase damtime prej tyne?!

Nqse jane kriminel lufte dhe ti je ne gjendje me e provue mundesh me i padite si te tille... perndryshe mbetet propagande boshe.... edhe serbet pretendojne se shqiptaret jane kriminela etj etj po ku jane faktet?

Mos spekullo kot!
    Askush nuk mund te me kallxoje se si te sillem, ke me dashte e ke jo.
    Parullat leni per ndonje miting a mbledhje partie....

Pa hy ne aritmetike Kosova asht multi-etnike... dhe ky asht nji standard nderkombetar... qe don me thane qe te gjitha etnite ne Kosove te jetojne me te gjitha te drejtat...

Jo vetem serbet por edhe turqit po kerkojne gjuhe te dyte turqishten ne Prizren e komuna tjera... pra cdo dokument shtetenor do te dale ne shqip-serbisht apo shqip-turqisht ne varesi nga lokaliteti.
    (Meqe ra fjala une kujtoja se mbas 300-400 mije vete qe u shperngulen per ne turqi nuk kishin mbete ma turq ne Kosove po si duket paska me shumice).

Sot ndoshta nuk asht multietnike perderisa duhen me mijra ushtare per me mbrojte komunitetin serb prej dhunes potenciale... por themi si duhet me kene...

Ashtu sic jetojne shqiptaret pa forca nderkombetare ne Bujanovc, Medvegje etj... ashtu duhet te jetojne edhe serbet e Kosoves te lire e pa frike ne shtepijat e tokat e veta....

Perndryshe ky asht mentalitet alla-Hamas ku asnje izraelit nuk mund te jeteoje i lire ne Palestine pervecse i rrethuar me tanke... nderkohe qe palestinezet kane shume te drejta ne Izrael...

Pse po pata gja kunder ca bahet?

Pse more me te kerkue falje ty kolektivisht? A-ja e demokracise eshte pergjegjsia INDIVIDUALE,

Nuk ka pergjegjesi kolektive.
    Kurr nuk mund te ndertoje shtet demokratik Kosova me kete mentalitet...

Ky asht mentaliteti i terroristave... si Hitleri qe fajesoi kolektivisht hebrejt, si Sunite e Shiate e Irakut qe fajesojne kolektivisht e vriten po ashtu pa selektim... si edhe terroristat islamik qe vrasin cdo amerikan a europian qe u bjen ne dore... per shkak se i konsiderojn pergjegjes per veprimet e qeverive...

Sa per Bregovicin... shume mire qe erdh ne Tirane e dha koncert se ju sherben edhe ju "gjelave" te mesoheni me kulturen e lirise...

Ndersa per celesin e Rames tham qe ishte e teprueme... duket si servilizem...nuk ka ndonje nder te madh Tirana se erdhi nji kangtar ballkanik me dhane koncert me bileta per me fitue pare....
    Labeati,

Une ne asnje shkrim timin nuk thashe qe kemba e serbit nuk duhet te shkele ne Shqiperi e Kosove, e as nuk thashe qe Bregoviqi nuk duhej te ftohej ne Tirane. Mirepo, eshte e kuptueshme qe nje pjese e madhe e shqiptareve, vecanerisht te Kosoves (qe kane pesuar shume deme prej tyre), jane kunder kesaj sepse kane arsyet e veta. Atje nuk i duan serbet, pamvaresisht se jetojne me pakicen serbe atje, sepse kane arsyet e veta (edhe ti po te ishe ne vend te tyre, pra po te kishin vrare, masakruar, perdhunuar, etj. gjithe familjen tuaj, do ishe kunder nje koncerti te tille). Pra, une cfare dua te them ketu eshte qe eshte e kuptueshme pse shume shqiptare te Kosoves, e shume edhe shqiptare te Shqiperise, jane kunder nje koncerti ne tille ne Tirane, dhe ne nuk mund tia ndryshojme mendjen atyre, dhe skemi as pse te mundohemi ta bejme nje gje te tille.

Per punen e kriminelave serbe te Kosoves jo une, por edhe gjithe bashkesia nderkombetare e ka pranuar nje gje te tille, sepse i ka pare me syte e vet.

Ti mundesh me dashte ke te duash, dhe une as qe pretendova te t'kallxoje se kend ta duash, por edhe ti e ke te kote perpjekjen tande te na besh ta duam ne serbin, keshtu qe, me mire leje me kaq dhe as mos provo me teper.

A ke takuar ndonjehere shqiptare te Lugines se Presheves? Si jetojne ata? Cfare vuajtjesh jane duke pasur? Sa shqiptaret jane burgosur pas luftes atje? Po ushtria e policia serbe qe i rri te koka gjithe kohen?

Serbet e Kosoves jane shume me te lire ne Kosove se shqiptaret ne Luginen e Presheves, e se shqiptaret ne veriun e Mitrovices (ku serbet jane futur ne shpiat e pronat e shqiptareve) ku shqiptaret nuk guxojne te futen fare se aty bejne ligjin Rojat e Ures qe kane vrare e masakruar shqiptare me shumice. Poqese shkon ne Kosove, sheh plot serbe ne Prishtine, e gjithe qytetet tjera duke levizur lirshem, por shko futu ne veri te Mitrovices apo ato komunat serbe atje, nese je shqiptare te shkyejne nga kembet, por jo ti futesh lirshem se dukesh qe qenke sllavizu, my friend.

Ka pergjegjesi kolektive sepse krimet jane kryer nga institucionet shteterore te zgjedhura me voten e popullit dhe populli asnjehere nuk ka dalur kunder ketyre institucioneve per krimet qe kane bere keto institucione por perkundrazi i ka perkrahur maksimalisht. Edhe sot Gjermania kerkon falje per krimet kunder hebrejve.

Nuk ka asnje standard nderkombetar qe thote qe Kosova eshte multietnike. Kosova fakt qe sikur cdo shtet tjeter, ka standarde te pakicave, pra qe pakicat te kene te drejtat e tyre. Kosova eshte 95% shqiptare, e 5% jane serbe, turq, e rome. Ata 300-400 mije shqiptare qe jane debuar ne Turqi, jane shqiptare, bile shume me shqiptare se ti, sepse ti dukesh qe qenke sllavizu fare. Shqiptare te turqizuar eshte vetem nje fshat i Prizrenit, i quajtur Mamushe, me 1-2 mije banore.

Kam pasur nje respekt per ty ne te kaluaren, por tani e kallzove shume mire veten tande qe qenke sllavizu fare. Duke pasur parasysh kete, eshte hera e fundit qe debatoj me ty.
    Ndryshuar për herë të fundit nga dodoni : 09-04-2006 më 15:36
    Leje mos m'trano, pashe zotin!!!!

Rrofte Shqiperia Etnike

Faqja 18 prej 37 FillimFillim ... 8161718192028 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Polifonia Popullore
    Nga Eni në forumin Folklori shqiptar
    Përgjigje: 27
    Postimi i Fundit: 23-05-2023, 16:43
  2. Lista e 813 personave në kërkim nga Interpoli
    Nga Albo në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 54
    Postimi i Fundit: 29-12-2014, 10:16
  3. Libra te rinj
    Nga dodoni në forumin Enciklopedia letrare
    Përgjigje: 89
    Postimi i Fundit: 11-01-2012, 21:14
  4. Kishat dhe Misionet e Veprimit Katolik ne Shqiperi
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-04-2006, 16:50
  5. Romani shqiptar numeron 500 tituj ne 130 vjetorin e tij.
    Nga macia_blu në forumin Enciklopedia letrare
    Përgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 23-09-2002, 22:14

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •