Close
Faqja 0 prej 9 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 86
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-05-2011
    Postime
    78

A eshte vone te fillohetn studimet ne moshen 27 vjecare?

Kam nevoje per keshillat tuaja?
    Kam kaluar ne per nje faze te veshtiredepresioni dhe me duket shume vone ti filloj studimet tani ne moshen 27 vjecare, sidomos kur te aferimit e mi me lodhin psicikisht duke me thene se deri tani do te duhej ta kisha doktoraturen, kur seune mendoj ti filloj tani?

Me ndihmoni ta kaloj kete krize me keshillat tuaja ju lutemmm

i/e regjistruar Maska e Endri_
    Anėtarėsuar
    16-02-2011
    Vendndodhja
    Tr
    Postime
    1,165
    Asiher s'eshte vone per shkollim. Je shume i ri per t'marre keshillat te ksij lloji. Kur kam qene ne universitet kisha mbi 10 gra te martume qe kalonin 35 vjec.

i/e regjistruar Maska e Ermedin
    Anėtarėsuar
    15-09-2010
    Postime
    716
    Asnjėherė nuk ėshtė vonė! A sa pėr dhunėn psiqike nga familjarėt, buzėqeshu dhe thuaju
    qė mė mirė vonė se hiē! Njė kėshillė pėr kėtė punė do ta jap qė, tė mėsosh pėrditė nga 6 orė,
    jo pėr studim, por merr dhe mėso gjithēka! Merri me kohė se pastaj dhuna e provimeve do tė
    tė kaplojė, atėherė mėsimi nuk ėshtė mėsim por pėrgatitje pėr provim baraz me zero!

Sa mė larg mediave njė herė pėr njė herė! Lexo dhe pėr Islam, vetėm lexo! E drejta jote pėr tė
    pranuar ē'do ti, por lexo e tė mos jesh nė ndikimin e tė tjerėve! Shihe botėn vetė! Suksese!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Ermedin : 16-05-2011 mė 11:03

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anėtarėsuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Citim Postuar mė parė nga Ermedin Lexo Postimin
    Asnjėherė nuk ėshtė vonė! A sa pėr dhunėn psiqike nga familjarėt, buzėqeshu dhe thuaju
    qė mė mirė vonė se hiē! Njė kėshillė pėr kėtė punė do ta jap qė, tė mėsosh pėrditė nga 6 orė,
    jo pėr studim, por merr dhe mėso gjithēka! Merri me kohė se pastaj dhuna e provimeve do tė
    tė kaplojė, atėherė mėsimi nuk ėshtė mėsim por pėrgatitje pėr provim baraz me zero!

Sa mė larg mediave njė herė pėr njė herė! Lexo dhe pėr Islam, vetėm lexo! E drejta jote pėr tė
    pranuar ē'do ti, por lexo e tė mos jesh nė ndikimin e tė tjerėve! Shihe botėn vetė! Suksese!
    Ermedin sapo doli nga depresioni dhe ti don me e bo psiqik me rrallat e kuranit.Sa per hapsin e temes po te them qe asnjeher nuk eshte shume vone se nuk ka nje afat te caktuar tamam tamam se deri ne c'moshe duhet te shkosh kshu qe jepi forca
    Tė gjitha gjėrat qė ne shohim apo duken, janė vetėm njė ėndėrr brenda njė ėndrre

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-05-2011
    Postime
    78
    Citim Postuar mė parė nga Ermedin Lexo Postimin
    jo pėr studim, por merr dhe mėsoj gjithēka! Sa mė larg mediave njė herė pėr njė herė! Suksese!
    Po por ajo qe me mundon me shume eshte fakti qe une kam pauzuar shume pikerisht pse me ka rene vullneti per mesim, sepse mesimi ka qe e gjeja me e rendesishme ne jete dhe renia ne mesime me ka shpjere ne depresion dhe kam refuzuar ta pranoj kete.per ate sry=sye ndihem dobet, ndjej pleqeri ne shpirt nga depresoioni qe ka lene gjurme ne jete

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    jo tezja ime e filloj 38 vjece edhe e mbaroj 43 vjece sepse uni. qe kishte mbaruar ne shqiperi nuk njifej ne amerik. asnjeher nuk eshte vone per shkollen. good luck.
    I LOVE GOD

j&g

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anėtarėsuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Citim Postuar mė parė nga citrusse Lexo Postimin
    Po por ajo qe me mundon me shume eshte fakti qe une kam pauzuar shume pikerisht pse me ka rene vullneti per mesim, sepse mesimi ka qe e gjeja me e rendesishme ne jete dhe renia ne mesime me ka shpjere ne depresion dhe kam refuzuar ta pranoj kete.per ate sry=sye ndihem dobet, ndjej pleqeri ne shpirt nga depresoioni qe ka lene gjurme ne jete
    NUk ke pse te demoralizohesh shume,te gjithe u ka rene rasti qe te bien nga mesimet ,e cfare pastaj????Vlla jeta eshte bere dhe per tu jetuar,dhe vetem keshtu ti meson qe ta perballosh ate,je dhe i modh tashi ,lidhu me nje vajze,merru me sport dhe do e shohesh qe jeta nuk eshte vetem libra
    Tė gjitha gjėrat qė ne shohim apo duken, janė vetėm njė ėndėrr brenda njė ėndrre

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Citim Postuar mė parė nga citrusse Lexo Postimin
    Kam nevoje per keshillat tuaja?
    Kam kaluar ne per nje faze te veshtiredepresioni dhe me duket shume vone ti filloj studimet tani ne moshen 27 vjecare, sidomos kur te aferimit e mi me lodhin psicikisht duke me thene se deri tani do te duhej ta kisha doktoraturen, kur seune mendoj ti filloj tani?

Me ndihmoni ta kaloj kete krize me keshillat tuaja ju lutemmm

une kam nje mendim tjeter nga keta qe ngulin kembe qe nuk eshte vone te studiosh..edhe une mendoj se nuk eshte vone por mos harro se nuk te duhet as universiteti e as filarmonia nese nuk ke shendetin..mund te mbarosh 5 universitete por asnjeri nuk te hyn ne pune nese le menjane shendetin..keshilla ime eshte shendeti ne rradhe te pare e pas tij edhe shkollimi..kur ta shohesh veten plotesisht ne gjendje te mire shendetesore mund te fillosh studimet...ti paske kaluar depresion dhe a e di se mund te te rikthehet perseri nga stresi i provimeve universitare..ne vend qe ti ta permiresosh cdo dite e me shume shendetin mendor tendin ti mund ta ngarkosh edhe me keq me mesime dhe me ankth a do ti kaloj keto provime..

nuk e di por une gjene me te rendesishme tek njeriu ve shendetin..te tjerat jane ne plan te dyte..
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-05-2011
    Postime
    78
    Citim Postuar mė parė nga Geri Tr Lexo Postimin
    NUk ke pse te demoralizohesh shume,te gjithe u ka rene rasti qe te bien nga mesimet ,e cfare pastaj????Vlla jeta eshte bere dhe per tu jetuar,dhe vetem keshtu ti meson qe ta perballosh ate,je dhe i modh tashi ,lidhu me nje vajze,merru me sport dhe do e shohesh qe jeta nuk eshte vetem libra
    Po por gjeja me e veshitre eshte te shophesh moshataret e tu qe kane qene shume me te dobet se ti dhe ti shohesh se sa larg kane arritur.
    Pastaj depresioni ma ka dobesuar trurin shume , nuk mbaj mend shume me eshte dobesuar kujtesa, aftesi per ti absorbuar mesimet .Une jam pajtuar me pauzen deri diku por jo edhe me pasoojat

i/e regjistruar Maska e Ermedin
    Anėtarėsuar
    15-09-2010
    Postime
    716
    Citrusse, nėse ndjen pleqėri nė shpirt, nuk di ē'tė tė them! Shpresoj tė jesh mirė me shėndet!

E sa pėr veten, do tė mundohem 12 orė tė mėsoj (jo lexoj) nė ditė! Jam krijuar pėr mėsim!

Faqja 0 prej 9 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •