Dasmat pa pjesmarrjen e pakices rome nuk vijne ne konsiderim![]()
Dasmat pa pjesmarrjen e pakices rome nuk vijne ne konsiderim![]()
Te gjitha rruget te cojne ne Prishtine, por eshte nje tren qe shkon ne Perzeren.
njehere pershendetje te gjitheve,dhe mos mendoni kaq shpejt per dasem se si ka ardh koha atij muhabeti....ha ha ha !!!perner une dasmen time do te doja ta organizoja tamam dasem origjinale tradicionale shqiptare,qe zgjat nje jave.per kengetare perner eli faren per ato kenge qe sjellin lote nga jugu dhe parashqevi simakun per konge tirone pra mo.hajde dasem hajde dhe do te doja nje orkester tamam origjinale popullore. `;bie shiu moj pika pika besome o baba se ika-te besova moj te besova qe diten qe te fejova ike moj more dhene kush tia beje babaijt kafene.le tia beje kush te doje kush i tha te me martoje;:eli fara kenge dasme.eh ca ti bojsh eshte e veshtire per ju femra.dasma osht pune me zarar kupto tina.iu pershendes te gjitheve.o patriote te shquar....
Labinot Tahiri - LABI
Është një atmosferë-bërës fantastik dhe e këndon LIVE për mrekulli. Andaj, nuk kisha kursyer asnjë lek, vetëm se vetëm ai të më këndoj në dasmë!![]()
My silence doesn't mean I am gone!
Une do merrja grupin Djemt E Vjoses
Jan me te miret per momentin
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
1-Mentor Xhemalin .........
2-Kleopatra Skarco ,Meliha Doda e Kostandin Thano.......me kenget vlonjate.
Wild and crazy can't be lazy
Shpat Kasapin.
Edhe kendon,edhe kercen(E dredh),i ben te dyja.
"T€ Ðüå §hµM€ §hpï®tï ïM€,
ÿºµ'R£ Th€ øñL¥ ¤Ñ€ I ñ€€Ð 4 TH£ WÕ®LÐ K€€P§"
..per Dasmen time kishin mundur te kendojn :
- Troja
- Jericho
- Asgje Sikur Dielli
- Blla Blla Blla
- Minatori
- Toxin
- Humus
- Gjurmet
- Bojken Lako
- Qelbanix
- S.u.n.r.i.s.e
......etj rock grupe shqiptare....k'ta mund te vin ne konsiderat...tjera muzika nuk vlejn per mua ...![]()
Bujar Qamilin, Merita Halilin, Parashqevi Simaku, Moli si dhe per nje kenge teper speciale do ishte ideale:
Elita 5 ft Adelina Ismajli - Ani Moj e Majra.
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
Bujar Qamilin...Irma Libohoven..Valobona Memen..
Krijoni Kontakt