Postuar më parë nga Blue_sky Po-po, atmosferen e kall ajo, sidomos ate te meshkujve Apollyon, ashtu te keqen, o Albanin o s'ka Vetem dita dasmes eshte problem, kengetaret i gjejm.. lol
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Postuar më parë nga Apollyon hahaha kush qenka, pse je masku si debatikas me?? ahaha pse re si duhet me u fshef si taleban mer ti kur te martohem per her te 3 vllain tat kam me marr se smerr shum
Postuar më parë nga offspring pse re si duhet me u fshef si taleban mer ti kur te martohem per her te 3 vllain tat kam me marr se smerr shum Per ty e bejm pa leke re, ca e ke kte muhabet. Mos do edhe sinan hoxhen ne dasem?
Postuar më parë nga Apollyon Per ty e bejm pa leke re, ca e ke kte muhabet. Mos do edhe sinan hoxhen ne dasem? jo re se sdu pede ne dasem un
Postuar më parë nga offspring jo re se sdu pede ne dasem un Kshu i ka dale nami nga AFGANISTANI
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta... ---voudou.. ---
Postuar më parë nga Xhuxhumaku Kshu i ka dale nami nga AFGANISTANI ktu e dun fort sinanin plako kan fillu e nigjojn ene amerikanet
Postuar më parë nga Blue_sky Apollyon, ashtu te keqen, o Albanin o s'ka Bluje mi goc mos na lesh dhendrin pastaj dhe i kthehesh Albanit
Postuar më parë nga angel_ j Bluje mi goc mos na lesh dhendrin pastaj dhe i kthehesh Albanit Version i mundshem eshte edhe ky!!
Postuar më parë nga Apollyon Version i mundshem eshte edhe ky!! E veth ne vesh ti keto tani, se ngele me gisht ne goje
Postuar më parë nga angel_ j E veth ne vesh ti keto tani, se ngele me gisht ne goje Un me gisht ne goje? Pse? Se mos po martohet me mua Bluja.. lol Nuk martohet Bluja me shtresen e mesme popullore, i do cuna ministrash ajo.
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt