I nderuar,
SHBA nuk jane Nane Tereza,
sigurisht qe ata nderhyjne ku kane dhe interesa.
Dhe interesi themelor eshte:
Siguria!
( as Hitleri nuk arriti me sulmu ameriken ne vend te vet, planet per sulme me avione me pilote vetvrases ne amerike per here te pare i ka bere Hitler )
Por ju lutem shume:
Duhet te jemi te qarte se:
SHBA nuk kane qellim as te zhdukin fene islame.
SHBA as kane qellim te zhdukin njerezit qe besojne islamin.
Kjo duhet te jete e qarte per cdo njeri, pervec terroristave dhe fondamentalistave islamike.
Tani le te merremi me punet tona.
Ne shqiptareve duan te na zhdukin:
Serbet, Maqedonasit dhe Greket.
( ka shume shqiptare qe nuk e pranojne kete, por per vete jam i bindur per vertetesine e ketij pohimi, po te doni e argumentoj )
Pyetja qe lind eshte:
Sa jemi te zot ne ti bejme balle vetem kercenimit ekzistencial te ketyre armiqve tane?
Pergjigja e sinqerte:
HIC !!
Ne nuk kemi as ekonomi te forte, as ushtri asgje nuk kemi, nje hic jemi nga pikpamja reale ekonomike e ushtrake.
Te mos llogaritim se sot ne pushtet ne RSH, ne shtetin ame jane faktikisht greket, ekonomija e RSH eshte e dominuar nga greket.
Ne rast se nuk e garanton Europa dhe SHBA ekzistencen tone, ne nuk jemi te zot te mbijetojme.
( Kush nuk eshte i bindur per kete, po te doni e argumentoj, une jam i bindur per kete )
Pra eshte ne interesin tone ekzistencial qe te bashkepunojme me Europen dhe SHBA.
POR,
ne rast se ne fillojme dhe i themi Europes dhe SHBA, modeli i juaj i Demokracise eshte i keq, sjell droge, kriminalitet, prostitucion, ne do te ndertojme modelin tone islamik pse ju lutem shume duhet te na ndihmoje ne Europa dhe SHBA?
Pse.. ??
NoName![]()
Krijoni Kontakt