Close
Faqja 12 prej 19 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 181
    Eks-plorator Maska e kolombi
    Anėtarėsuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    Red Sox-Tjetri me vija 5-3

Sot treguam karakter,duhet ti kishim shpartalluar 10-3,me gjithe mundesite dhe tre here based loaded.
    Nejse besuam dhe fituam,duke rihapur si zakonisht kanalin e Panamase.

Cupke mbaj shenim si Abedini i keshilltareve ne defter,dhe tregoi pak tabelen Lioness.....................
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

Unquestionable! Maska e Cupke_pe_Korce
    Anėtarėsuar
    24-06-2002
    Postime
    1,602
    Aha, as permes gjyzylyckave nuk shekokam kur u bekam xurxull Po ti mos ki merak se te tera ketu ne kapacken time do i mbaj, se kush do ta thyej aman, ato dhjetra "strike-outs" e socme?

ja gezuare....per fitoren
    Summertime, and the livin' is easy...

.... ...
    Anėtarėsuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar mė parė nga kolombi
    Cupke mbaj shenim si Abedini i keshilltareve ne defter,dhe tregoi pak tabelen Lioness.....................
    Kam nja dy dite pa dale nga kjo teme, lol. Pak e irrituar, por gjera qe kalojne shpejt .
    Cfare kishe per te thene per tabelen Kolombi? Se tani e pashe une dhe duket mire fare .

Desert Fox Maska e bayern
    Anėtarėsuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030
    Une ne rregull jam me renditjen. Na rrihni sa te doni. Texasin e sweepem ne Texas. Juve ja u dau laprat ne dysh. Te paret. Ore nuk u lodhet duke na leshuar vendin e pare o fatzinje?
    But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...

.... ...
    Anėtarėsuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar mė parė nga bayern
    Une ne rregull jam me renditjen. Na rrihni sa te doni. Texasin e sweepem ne Texas. Juve ja u dau laprat ne dysh. Te paret. Ore nuk u lodhet duke na leshuar vendin e pare o fatzinje?
    Bayo, po me lendon heshtja jote per kerkesen zyrtare qe te kam bere me lart . Ku eshte solidariteti i fansave?
    Sa per vendin e pare, nuk lodhen shume se leshuari, se e leshojne me gjithe qejf, pa dhimbje.

PS: Qe ketej e tutje per te gjithe Yankee fans, por dhe per te tjeret (mgjth per ata s'ka shume rendesi ) Joe Torre duhet t'i drejtohemi me titullin Doktor, sepse mori diplome doktorate nderi Rider College, per ndihmen e tij ne Home Foundation ku luftohet dhuna domestike. Per dike qe mezi ka mbaruar shkollen e mesme, jo keq he?!

Anėtarėsuar
    24-06-2002
    Postime
    1,602

ooo tani na dekurajuat

Tani, dy me nje thote kandari, mos beni pazar pa zotnine juve
    Apo pate ate ndjeshjen e djeshme; une nuk e pashe ne fakt, por me thane qe ishte "dudule" nga shiu

Edhe, sa te jete gjalle bejzbolli, doktor nuk therras njeri une pervec kolombit, moret vesh? morem thuaj!

Desert Fox Maska e bayern
    Anėtarėsuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030
    Aha po pate mbet ne dore te kolombit te deklaroj kirurgjikisht pa shprese per doktorr e kam llafen se per sportist e xhentellmen e kemi llagap shejtanin.

Luaneshke une nuk dekurajohem, heshtja eshte pohim. Vetem na urdhero ti.
    But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...

Anėtarėsuar
    24-06-2002
    Postime
    1,602
    Citim Postuar mė parė nga bayern
    Nuk eshte i denje? lol
    Epo ju njehere fituat world series edhe leshoni keto deklarata imagjino te kishit 26 here ne maje te Opilmpit. Nuk jua marrim per ters jo se jeta ne pyll ndryshon ku e ku me big cityn.
    more malukat (se tani e pashe kete postin une) po keto pyje nga na i gjete aman. Po ky siti yne sikur e ka pjelle ate tuajin, ti na e beke pyllishte. Apo bete ca gradaciela juve, qe ngrihen mbi fushat e grurit si tri kallinj thekri pa buke, edhe yhyyyy ku na vajti koka.

ps. edhe mos i zi shume bese Luaneshes se, ben vaki edhe ja mbush mendjen to sue you and split the money

Eks-plorator Maska e kolombi
    Anėtarėsuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    Citim Postuar mė parė nga Cupke_pe_Korce
    Tani, dy me nje thote kandari, mos beni pazar pa zotnine juve
    Cupke na nxore me kepuce te kuqe po e mbajte keshtu defterin.........

3-1 thote,te shenuara me merak,nga meraklinjte.........

Bayo me Lio,leri te defrejne,me vendet e para te lagura nga shiu,dhe u thuaj se ua derguanm ne spital vazon e turshise per Simpatikun e pasarelave te Japonise Matsui..............
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

Anėtarėsuar
    24-06-2002
    Postime
    1,602
    po ku te shpeton gje ty aman, po hajde se vetem aty ku ka bollek do derdhen gjerat po he

lol, sikur vetem matsui. Giambit si dilte inati ate nate, ndersa a-rod-i ish bere me i zi nga c'eshte. oh xhiteri i shkrete, sa keq me erdhi ndersa xhoni aha, qe kur eshte bere laik, as zoti s'e ndihmon. lere lere se me duket sikur i mbyta te tere me duket (lol)

Faqja 12 prej 19 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Baseball Trades and Spring Training
    Nga Isomer937 nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 03-04-2006, 11:44
  2. Folklori muzikor
    Nga [A-SHKODRANI] nė forumin Folklori shqiptar
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 11-02-2006, 04:55
  3. Red Sox-Yankees sfida e përjetshme
    Nga kolombi nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 409
    Postimi i Fundit: 27-10-2005, 02:18
  4. Berati Dhe Beratasit Mbi Tre Shekuj Me Pare
    Nga Newhost nė forumin Historia shqiptare
    Postimi i Fundit: 26-10-2005, 21:55
  5. Lejet, pengesa kryesore e ndėrtuesve
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Ekonomi & biznes
    Postimi i Fundit: 28-07-2005, 13:58

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •