Close
Faqja 11 prej 19 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 181
    Eks-plorator Maska e kolombi
    Anėtarėsuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    Citim Postuar mė parė nga Lioness
    Turp e faqja e zeze, nje organizate qe ka vleren 1.2 miliarde dollare, krahasuar me 600 e ca milione te Bostonit.
    Andej nga anet e tua dhe te miat,thone.........."Jo cdo gje qe shkelqen eshte flori"

Me miliona e miliarda blihen lojtare,po kurre nuk blihet pasioni qe per ironi te fatit te kesaj loje nuk eshte vija-vija por i kuq.

Deri tani jemi 2-0.
    Deri ne 19 ndeshje llogarite do i mbaje Cupka,une si kam qejf defteret.........
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

.... ...
    Anėtarėsuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Ohu Kolombo, hidhi kripe plages hidhi . Nejse, ka kohe per krisma, flasim me qarte pas 19 ndeshjeve. Mua s'me intereson te mbaj defterin xhanem, vetem te shoh renditjen ne division ne fund te sezonit, sic e pame dhe vjet .

SPHINX
    Anėtarėsuar
    17-04-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    835

D.m.th kemi ndeshje sot

...Cfare ishte nje double-play 1,2,3 e kollajshme, e katranosi A-Rod. Flying ball, me tre lojtare qe i vinin verdalle, u kthye ne 2-run hit....
    1. Nuk kishit nevoje per double play vetem ne baze te pare te hidhte topin para se Ortiz te rendte si breshka se ishin 2 OUTS .

2. Ishte ERROR dhe jo 2-run hit; po thuaj shyqyr me aq se me 15 Korrik 2005 Trot Nixon bere "Inside park Homer" kur Melky Cabrera u shtri si zhgarravine ne LF ne Fenway.
    Liberty, if it means anything, is the right to tell people what they don't want to hear.
    WCC 2006 ITALY

Unquestionable! Maska e Cupke_pe_Korce
    Anėtarėsuar
    24-06-2002
    Postime
    1,602

ar ju kidin' mi :D

Ohu Kolombo, hidhi kripe plages hidhi. Nejse, ka kohe per krisma, flasim me qarte pas 19 ndeshjeve. Mua s'me intereson te mbaj defterin xhanem, vetem te shoh renditjen ne division ne fund te sezonit, sic e pame dhe vjet.
    Po c'do te flisni moj aman, po shifej ajo ndjeshje me shifej? Pathetic! Kam filluar te mendoj se ai ekipi juaj, nuk eshte i denje per kete ekipin tone

ps. Edhe kolombos zeri bese per gjithcka tjeter, vec per qitapet jo. Tani edhe une i mbaj, si nuk i mbaj, se kur vjen puna per corrapkat....une si korobocka e ai si cicikovi (lol) I hope you know what I'm talking about
    Summertime, and the livin' is easy...

Desert Fox Maska e bayern
    Anėtarėsuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030
    Nuk eshte i denje? lol
    Epo ju njehere fituat world series edhe leshoni keto deklarata imagjino te kishit 26 here ne maje te Opilmpit. Nuk jua marrim per ters jo se jeta ne pyll ndryshon ku e ku me big cityn.
    But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...

Eks-plorator Maska e kolombi
    Anėtarėsuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    Sot po humbasim 7-3.
    Bejsboll eshte nuk munt te fitosh te gjitha ndeshjet...............lol

Nejse arkitektet e humbjes Schilling dhe FranCOMA.

Kishim shans Musinen ta bastardonin,ne IP e 3 dhe tu linim targen serisht...................

Ta gezoni fitoren e pare, dhe urime qe mbushni stadiumin vetem kur luani me ne.
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

Anėtarėsuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030
    Hahahahahahahahaha
    Yankees kishte nr me te madh te fansave ne stadium vitin e kaluar edhe kete vit eshte ne krye. Po si mos ta mbushni ju ate stadium qe eshte me i vogel se qemal stafa aman.

Edhe korrigjohu nuk po humbisni, por HUMBET.
    But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...

.... ...
    Anėtarėsuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar mė parė nga bayern
    Hahahahahahahahaha
    Yankees kishte nr me te madh te fansave ne stadium vitin e kaluar edhe kete vit eshte ne krye. Po si mos ta mbushni ju ate stadium qe eshte me i vogel se qemal stafa aman.
    Le qe eshte me i vogel, po dhe biletat i kane me te shtrenjta se ne Bronx. Te kane faj, lol, dhe sic the ne nje postim me pare Bayo, vetem nje World Series kane.

Nejse, loje per lezet sot. Po s'kishte corapen Schilling me boje te kuqe (se qe u vra ne kembe ato ishin legjendat e Red Sox) prandaj e hengri ate llokum.

Nuk po mbaj qitap une, po si duket pamja ne tabelen e division ?

Anėtarėsuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030
    Sa erdha ne shtepi me kish derguar Yankees Master Card (Yeah i have a Yankees credit card lol) 2 vouchers per 2 tickets kur te dua une per 2 ndeshje ne Yankee stadium EXCEPT premium teams (Premium teams jane ndeshjet kunder Red Sox, White Soc edhe Mets ) Rrezik vete te shof ndonje ndeshje kunder A's po te jete pitching barry Zitto.

.... ...
    Anėtarėsuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar mė parė nga bayern
    Sa erdha ne shtepi me kish derguar Yankees Master Card (Yeah i have a Yankees credit card lol) 2 vouchers per 2 tickets kur te dua une per 2 ndeshje ne Yankee stadium EXCEPT premium teams (Premium teams jane ndeshjet kunder Red Sox, White Soc edhe Mets ) Rrezik vete te shof ndonje ndeshje kunder A's po te jete pitching barry Zitto.
    Shiko shiko, cfare koincidence, per koken time dhe tenden bashke qe s'te genjej, sesa po i hidhja nje sy Yankees website, dhe i vura ca gjera ne wishing list, per me vone (kete muaj e kam keq, lol, mami, vellai dhe motra kane ditelindjen ne maj .) Do ta inagurosh Credit Carde-n, Bayo, se te ndihmoj une, shtoi interesat si te duash .

PS: Free Shipping nqs harxhon $99 e larte.

Faqja 11 prej 19 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Baseball Trades and Spring Training
    Nga Isomer937 nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 03-04-2006, 11:44
  2. Folklori muzikor
    Nga [A-SHKODRANI] nė forumin Folklori shqiptar
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 11-02-2006, 04:55
  3. Red Sox-Yankees sfida e përjetshme
    Nga kolombi nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 409
    Postimi i Fundit: 27-10-2005, 02:18
  4. Berati Dhe Beratasit Mbi Tre Shekuj Me Pare
    Nga Newhost nė forumin Historia shqiptare
    Postimi i Fundit: 26-10-2005, 21:55
  5. Lejet, pengesa kryesore e ndėrtuesve
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Ekonomi & biznes
    Postimi i Fundit: 28-07-2005, 13:58

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •