Close
Faqja 7 prej 19 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 181
    Eks-plorator Maska e kolombi
    Anėtarėsuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    Red Sox-Mariners------------------7-6 me nje super bombe te leshuar nga Marc Loretta ne IP e 9,kur Boston humbiste 6-5,dhe dy lojtare ishin jashte.

Fitore te tilla,e bejne kete lloj sporti per shume i merzitshem,plot te papritura dhe emocione.

David Ortiz 2 HR,Manny ka filluar te zgjohet.

Marrshimi i kuq vazhdon.........................,qofte edhe pa Cupken ketej rrotull.........
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

SPHINX
    Anėtarėsuar
    17-04-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    835

Vazhdon sprinti i KUQ

Sot nisim nje seri me tre loje kunder TB. "Pitching matchups" na favorizojne ne sidomos diten e stome ku Clement do perballet me Fossum. Ne kete seri Redsox do perballen me 2 sallake (ose mengjerashe). Sot kunder Fossum qe njehere e nje kohe ka qene me ne dhe te enjte kur do perballemi me Kazmir qe ka pasur disa lojra te mira pas nje ndeshjeje te dobet ne startin e tij te pare. Per ne priten te nisin sot Clement sic e thashe dhe me pare; neser madhshtori Schilling; dhe te enjte Wakefield qe ishte magjik ndaj Mariners paversisht se u mundem 3-0.

Yankees udhetojne ne veri per 2 ndeshje me Toronton. Sot nisen Johnson kunder Chacin dhe neser eshte nje ndeshje ne dreke qe sipas Lioness do fitohet nga Yankees se luhet ne dreke. Kush fiton kete miniseri me 2 loje leviz nga vendi i fundit ne AL East. Aktualisht Yankees jane 6-6 dhe Toronto ka te njejtin rekord.

GOOOOO FOR the SWWWWWWEEEEEEEEPPP REEEEEEEEEEEEEDDDDSSSSOOOOOXXXXX!!!

P.S. Paversisht se Bayern, Lioness, dhe Niku-nyc, thone qe Yankees rikuperojne me vone; Yankees e dine qe nje fillim i mire eshte gjysma e punes. Redsox kane nje fillim fantastik dhe kjo duhet tiu preokupoje sadopak.
    Liberty, if it means anything, is the right to tell people what they don't want to hear.
    WCC 2006 ITALY

Eks-plorator Maska e kolombi
    Anėtarėsuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    Red Sox-Devil Rays 7-4

Po behen keto fitoret e kuqe si vezet e pashkes.....................
    Rizgjimi i Mannyt na jep me teper force sulmuese.

Youkilis ,Loretta impresionus.

Ekipi me vija,u be shkrumb e hi nga shkopinjte e Torontos.
    Randy eshte gati per pension,sot HR e torontos binin si uji i Niagares..........

Flokeqethuri yne i dikurshem tre kapje spektakolare ne CF,tek njera perplasi koken keq.
    Koken ta perplaste edhe para se merrte vendimin te largohej nga ekipi dhe tifozet qe e bene te famshem.

Yankees me duket ekip pa prokopi e bereqet kete vit.............
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-06-2005
    Vendndodhja
    QUEENS, NYC
    Postime
    160
    sa per johnny-n , ishit vete ju qe e detyruat te iki, sepse nuk i jepnit aq kontrate sa meritonte. pranej ai tha, ska problem di une si jua shperblej. e keni zakon ju, nje vit Pedro, pastaj johnny;vitin tjeter pale kush e ka radhen
    interist

Perjashtuar Maska e Lunesta
    Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Dove la..Vittoria.....
    Postime
    1,660
    Iken jankis sot per lesh bubi. Ha sa mu be qejfi.

SPHINX
    Anėtarėsuar
    17-04-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    835

JUDHA??? kujt i krisi rr*ck*

Citim Postuar mė parė nga kolombi
    .....
    Flokeqethuri yne i dikurshem tre kapje spektakolare ne CF,tek njera perplasi koken keq.
    Koken ta perplaste edhe para se merrte vendimin te largohej nga ekipi dhe tifozet qe e bene te famshem.

Yankees me duket ekip pa prokopi e bereqet kete vit.............
    Une mezi po pres sa ta zere ishiatiku, po nga shtator-tetori kur te ftohet koha se tani eshte ngrohte. Ne e zbuam Judhen???

Aspak e shiti b*th*n per me shume leka ne Yankees. Do ta kuptoje qe jeta nuk vertitet rreth parase; mgjse duhen dhe ca leka.

Ne inning te 9-te e pe apo nuk e pe o KOLOMB care kapje beri Stern (zv. i Judhes ne CF) me nje llaf SPEKTAKOLARE.

Bullpeni me shqeteson pakez por ecuria e starters deri tani ka qene mese fantastike. 2 pikat kyce te bullpenit duket se jane vendosur tashme:
    SET UP MEN: # 1 -- Timlin dhe # 2 -- Foulke
    CLOSER: PAPELBON
    Liberty, if it means anything, is the right to tell people what they don't want to hear.
    WCC 2006 ITALY

SPHINX
    Anėtarėsuar
    17-04-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    835

Te diele shkoni ne stadium te kenaqeni o Yankee fans

Te diele duket sikur do kini nje dhurate nga "Easter Bunny".
    Do fitoje Randy Johnson se po nuk fitoi do e fute Steinbrenner a c'ja thone ne "nursing home". Shanset per fitore rriten duke patur parasysh qe pitcher qe do kini perballe eshte ajo "makina qe hedh topat" (nuk e di c'i thone) kur ben batting practice; Chen ka dhene 33 homers ne 34 loje vitin e shkuar, dhe kete vit me ritmin qe ka filluar mendoj se do ta dyfishoje ose trefishoje. Ka dhene nja 6 HR deri tani me duket dhe "power guys" (the "BOMBERS") do ja cajne fare piten.

Shpresojme qe deri te te diele Yankees te mos shikojne fitore. GO REDSOX
    WCC 2006 ITALY

Unquestionable! Maska e Cupke_pe_Korce
    Anėtarėsuar
    24-06-2002
    Postime
    1,602
    Citim Postuar mė parė nga kolombi
    Red Sox-Mariners------------------7-6 me nje super bombe te leshuar nga Marc Loretta ne IP e 9,kur Boston humbiste 6-5,dhe dy lojtare ishin jashte.

Fitore te tilla,e bejne kete lloj sporti per shume i merzitshem,plot te papritura dhe emocione.

David Ortiz 2 HR,Manny ka filluar te zgjohet.

Marrshimi i kuq vazhdon.........................,qofte edhe pa Cupken ketej rrotull.........
    E, e, pse marshi im jo eh? I run the marathon te henen, dhe duke qene se dola e dyta, kam qene ca si e depresuar
    Thuaju ketyre pizhameve vija-vija se tri grade me lart shenon kandari. Une kam thene se do ti hedhim ne Hudson river por kam frike se kere rradhe do te kercejne vete
    Summertime, and the livin' is easy...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-06-2005
    Vendndodhja
    QUEENS, NYC
    Postime
    160
    shefe shefe paskan marre krahe Bostanet sot, qekan pjek mir. rrini mer rehat aty pse e prishni terezine. po pash zotin nigjoje ket cupken, do i hedhim ne lume thot. Ik i her ik shifi kasetat e bostansave qe kan be vetvrasje ne 89 vjetet e fundit. Ajde se llafosemi nga korriku athere i masim recordet tamam. Sot Mike Mussina la nam. Sa per lineup mo flasim me, se e gjith mlb po te mlidhet, nuk ben dot lineup me te fort. ajde iher shkoni rregulloni Fenway Park me pune vullnetare, se pastaj kur te bie shie do permbytet, si e kini zakon 7-8 her ne vjet. Ose kerkoni borxh knej nga ne, ju japim noji qindarke per lulishten.
    interist

Unquestionable! Maska e Cupke_pe_Korce
    Anėtarėsuar
    24-06-2002
    Postime
    1,602
    Citim Postuar mė parė nga sonnyinter
    shefe shefe paskan marre krahe Bostanet sot, qekan pjek mir. rrini mer rehat aty pse e prishni terezine. po pash zotin nigjoje ket cupken, do i hedhim ne lume thot. Ik i her ik shifi kasetat e bostansave qe kan be vetvrasje ne 89 vjetet e fundit. Ajde se llafosemi nga korriku athere i masim recordet tamam. Sot Mike Mussina la nam. Sa per lineup mo flasim me, se e gjith mlb po te mlidhet, nuk ben dot lineup me te fort. ajde iher shkoni rregulloni Fenway Park me pune vullnetare, se pastaj kur te bie shie do permbytet, si e kini zakon 7-8 her ne vjet. Ose kerkoni borxh knej nga ne, ju japim noji qindarke per lulishten.
    Po kush te zuri ne goje ty e aman. Une e kisha fjalen per ata qe jetojne ne 2006 dhe jo per te shumtet me te cilet bashkohesh zoterote. 89 vjet me pare, jo une e im ate, por as gjyshi im nuk ka qene gjalle. Ti dashke ta vras une per kete? Pfffff... Jo per kete qe nuk e vras, por edhe kur me vertitet ndonje top bejzbolli s'me trembet syri...se gjithmone mbaj gjyzylyke dielli

I'll just enjoy the games and let you chew the trophees of the dead
    Summertime, and the livin' is easy...

Faqja 7 prej 19 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Baseball Trades and Spring Training
    Nga Isomer937 nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 03-04-2006, 11:44
  2. Folklori muzikor
    Nga [A-SHKODRANI] nė forumin Folklori shqiptar
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 11-02-2006, 04:55
  3. Red Sox-Yankees sfida e përjetshme
    Nga kolombi nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 409
    Postimi i Fundit: 27-10-2005, 02:18
  4. Berati Dhe Beratasit Mbi Tre Shekuj Me Pare
    Nga Newhost nė forumin Historia shqiptare
    Postimi i Fundit: 26-10-2005, 21:55
  5. Lejet, pengesa kryesore e ndėrtuesve
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Ekonomi & biznes
    Postimi i Fundit: 28-07-2005, 13:58

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •