RaPSouL,Postuar më parë nga RaPSouL
Te falemnderit per vleresimin.
Shpresoj se shpejti do te vij ne kete teme me postimet e mia me te reja.
RaPSouL,Postuar më parë nga RaPSouL
Te falemnderit per vleresimin.
Shpresoj se shpejti do te vij ne kete teme me postimet e mia me te reja.
MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ËSHTË SHQIPTARIA
Postuar më parë nga hajla
Hajla!
Nga gjithe kjo poezi e jotja mesova mjaft shume !...mesova se sa thell mund te ndjej shpirti ate qe me shpirt e perjeton ,ketu nxora kuptimin e plote te shpirtit te vuajtur te shfaqur ne leter .....!
Une edhe me heret ju kam lexu heshturazi... gjithmone jam ndare i kenaqur me shkrime tuja ....se si mu duk kjo poezi tamam si kulmi i leximeve te koheve te fundit....e shof qe brenda ketyre pozive te renditura ketu me aq ndjenje fshihet nje oqean ne personalitetin tend shpirteror...skam koment me teper sepse krejt pa koment mbeta kur te lexova ketu sonte...FALEM NDERIT!
Miqesisht!
Ndryshuar për herë të fundit nga Çaushi : 20-07-2007 më 18:50
Dhuro shumë...e prit pak!
Poet!Postuar më parë nga Poeti
Te gjitha qe ke shkru jane vertet nje arte i madhe !...me vones te uroi per temen !Kjo qe citova me ka magjeps me la pa fryme dhe pa fjale ...e ke thure me shpirt dhe dhe cka te shtoj me teper mund ta prish ....FALEM NDERIT ! te pershendet miku i vjeter i kohes se re ....ke te fala dhe pergezime nga ana jone !
Gjithmone miqesisht !
Çaushi
Dhuro shumë...e prit pak!
Poeti shkrimet tua vertet jan shum te mira....
Shum e kam gjet veten time ne mesin e tyre...
Edhe une bera te njejten gje, nuk e tregova sekretin, jo pse nuk desha, por pse nuk e dija!!Postuar më parë nga _FlorI_
Pershendetje _FlorI_
Pershendetje miku im i te gjitha koherave (Kohes se re dhe te vjeter) te falemnderit qe me lexon dhe me vlereson.Postuar më parë nga Çaushi
JaNaGJK,Postuar më parë nga JaNaGJK
Uroj te kesh gjetur gjerat me pozitive te mundeshme dhe te te kem ndihmuar sadopak te zgjedhish ndonje hall te jetes tende.
Gjithe te mirat
Eh sekreti ime athua kam sekret???Me duket qe nuk me mbeti as nje sekret....
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
e panjohura,Postuar më parë nga e panjohura
Çdo kush ka sekrete, pra edhe ti gjithashtu, bile tash me duket se ke edhe nje sekret plus!
Postuar më parë nga hajla
Hajlaaaa,pergezime!!
Faleminderit Loti, si jeni?Postuar më parë nga Loti i shpirtit
Hajla Rugovase
Ndryshuar për herë të fundit nga hajla : 26-08-2007 më 20:14
Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII
Falemnderit Qaushi qe m'lexoni, njiherit dhe per vlersimin,s'ka t'bej pase keshtu na eshte jeta o mik!Postuar më parë nga Çaushi
Gjithe te mirat...Respekt per ju i nderuar
Hajla Rugovase
Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII
Krijoni Kontakt