Close
Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 80
    i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anëtarësuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovë
    Postime
    4,216
    Shpresa është ushqimi më i rëndësishëm i shpirtit! Çfarë do të bënim sikur të vdiste edhe shpresa brenda nesh??
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ËSHTË SHQIPTARIA

Anëtarësuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovë
    Postime
    4,216

Pse më ik nga ëndërrat e mia??

Nuk e di pse mbrëmë tërë natën të kam ëndërru. Sapo më dilte gjumi më zinte prap dhe prap ti në ëndërr,por nuk të shihja plotësisht,andaj
    jam shumë i shqetësuar për ty. Më trego të lutem përse më vjen ashtu në ëndërr, përse vjen dhe ik pa më lejuar të të ndjej, pa më lejuar të të prek (së paku aty në ëndërr, kur nuk mund të të preke fizikisht), përse më prish gjumin dhe tretesh pa më lejuar të të shoh…
    Ti pjesa më e bukur e netëve të mia, ninula më e ëmbël. S’ka gjë edhe në ëndërr të dua, edhe nëse më prish gjumin të fal, sepse jë ti ajo që më përmbush çdo moment të jetës sime dhe të gjumit tim poashtu…

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-07-2006
    Postime
    61
    ................Edi qe me fale por edhe une te fala Ty .......e vertete eshte qe edhe une nuk mund te permbaj shkuarjen tende ,vetem fotoja me ka mbetur ........ate e shikoj me ore te tera .........thone Se kaluar harrohet lehet dhe koha do te beje te veten ,jo per mua me dukete e kunderta ...........dita dites me shume me vjen malli per ty .................ah largesia..........sot edhe pse fola me ty ,me dukje si hera e pare qe te takoja ........nuk mund te shqetesoja vetem ..........po prap ne pytje eshte largesia ....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-12-2005
    Postime
    44
    Citim Postuar më parë nga Poeti
    Më shtrëngo shumëëë, më puth shumë shumë shumë dhe mos më lësho më kurrë në jetë. Ah sikur jeta të ishte pak më ndryshe, sa do të doja të kisha mundësi të jem së paku disa ditë me ty, vetëm në një vend malor me shumë borë, dhe në një shtëpizë të vogël me oxhak me dru, e të shtriheshim afër zjarrit, të të puthja e të bisedoja shumë gjatë me ty duke të shikuar çdo herë në sy, të e veja kokën në krahërorin tënd e të pushoja nga hallet dhe fjalët e botës.
    MË PREMTOOO TË LUTEM QË KURËDOQOFTË DO TË REALIZOJMË KËTË ËNDËRR, MU BETO NË DASHURINË TONË.

Duke lexuar shkrimet e tua hasa ne kete qe me pelqeu shume.

Pershendetje

Anëtarësuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovë
    Postime
    4,216
    Nje enderr dhe nje premtim i parealizuar??!!

Anëtarësuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovë
    Postime
    4,216

E kupton fuqinë që ke?!

E kupton kur të vlon diqka në shpirt, kur të zen frymën dhe te humb forcën deri në molisje. Çudi u dasht vetëm një fjalë të ta them, dhe shpirti u qetësua, dhe mora forcë. Tash më duhet prap të filloj me ndrydhje e ndjenjave deri kur nuk mundem më, dhe do të të them prap,... deri atëhere mirë mbetsh dhe qëdro gjithënjë pjesë e ëndrrave të mia, pjesë e shpresave të mia dhe pjesë e lumturis sime të fjetur! E kupton se ç'fuqi ke ti për mua...

pink Maska e Danubi_blu
    Anëtarësuar
    06-04-2006
    Vendndodhja
    mes jush
    Postime
    54
    Mos më kërko falje!

Kurr mos më kërko falje pse vuaj, nëse fjalët e thëna dhe të shkruara
    nga ti jane te vërteta. Falje përulesisht do të duhej të kërkoje nëse me
    fjalet e tua ke zënë rob zemrën time, sa për të më bërë të vuaj,të qaj dhe
    te lutem për ty. Atëherë mos më kërko falje mua, por ndiz një qiri, dhe
    në flakën e tij le të marrin zjarr të gjitha letrat e tua që mi ke
    dërguar, dhe kujdes po të digjen gishtrinjët se aty ka fjalë me forcë
    vullkani, dhe atëherë s’do të mund të i shkruajsh më askujt!!
    Mos më kërko falje as për poezit e mia kushtuar ty, as për jetën time që e jetoj për ty, por kërkoj falje vetvehtes nëse më ke gënjyer mua dhe vehten, kërkoj falje zemrës tënde nëse rrejshëm e ke ushqyer me dashuri, kërkoj falje ëndërrave tua nëse në to rrejshëm kam qenë unë dhe në fund kërkoj falje AMORIT për dashurinë e rrejshme!!
    Pa fjale...........................................
    A ka force fjala para ketij " kushtrimi shpirteror" ?
    Pergezime Poeti.
    pink

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-07-2006
    Postime
    61
    E kupton kur të vlon diqka në shpirt, kur të zen frymën dhe te humb forcën deri në molisje. Çudi u dasht vetëm një fjalë të ta them, dhe shpirti u qetësua, dhe mora forcë. Tash më duhet prap të filloj me ndrydhje e ndjenjave deri kur nuk mundem më, dhe do të të them prap,... deri atëhere mirë mbetsh dhe qëdro gjithënjë pjesë e ëndrrave të mia, pjesë e shpresave të mia dhe pjesë e lumturis sime të fjetur! E kupton se ç'fuqi ke ti për mua...

Besoj se keto fjale heret a vone do t'i degjoshe edhe Ti,por mos harro se qdo qenje ne kete bote vuan per nje dashuri te humbur ,jeta eshte e tille......!
    Nese mendon per mua ,e din ku do te me gjesh vetem ne endrrat e tua .......ne pritje do te jem.......,por tani per ne qdo gje ka perfunduar edhe ato grimca te vogla te dashurise qe mbi jetuan,tani une po te them mos me kerko me kurre nuk do te me kesh ,tani zemren time ........nese me kerkon me kerkon vetem ne muajin e gushti aty do te me gjesh.......

Pergezime Poeti.

Anëtarësuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovë
    Postime
    4,216
    Danubi_blu, _DIAMANTA1_,

Ju falemnderit se pari qe me lexoni, pastaj edhe qe me vleresoni kaq lart. Ua paqa borgj.

Anëtarësuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovë
    Postime
    4,216

Çka mesheh brenda vehtes?

Çka je duke meshehur mbrenda shpirtit tend? Cila eshte ajo fuqi qe me mban aq shume te lidhur per ty, qe me shterngon te gjithe muskujt e zemres sa here mendoj per ty! Si duket nuk jam duke e pare qe jam bere i burgosuri yt, i burgosur ne burgun e dashurise, i burgosur brenda zemres tende! Magjia qe ti ke ne vehte me ndriqon edhe korridoret me te erreta te jetes sime, me hap edhe rruget e pakalueshme dhe me ngjalle cdo ind qe pa ty do te kishte vdekur dhe do te ishte harruar! Vetem kujtimi ne ty me ngjalle shpresen se jeta mund te jete aq e mire sa vetem po te mbyll syte do te fluturoj drejt zemres tende dhe si nje foshnje do te strukem ne kraherorin tend. Valle ç'fuqi ke, ç'sekret mesheh ne vehte?

Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. - Sekreti në dëm të tjetrit -
    Nga rabija në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 11-12-2006, 10:10
  2. Sekreti i Budës
    Nga Tannhauser në forumin Historia botërore
    Përgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 21-09-2006, 15:43
  3. Përgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 16-07-2006, 00:50
  4. Sekreti, cka është ky fenomen?
    Nga Davius në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 05-04-2006, 05:34
  5. Sekreti i tyre...
    Nga Matrix në forumin Komuniteti protestant
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 18-10-2005, 12:37

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •