Shpresa është ushqimi më i rëndësishëm i shpirtit! Çfarë do të bënim sikur të vdiste edhe shpresa brenda nesh??
Shpresa është ushqimi më i rëndësishëm i shpirtit! Çfarë do të bënim sikur të vdiste edhe shpresa brenda nesh??
MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ËSHTË SHQIPTARIA
Nuk e di pse mbrëmë tërë natën të kam ëndërru. Sapo më dilte gjumi më zinte prap dhe prap ti në ëndërr,por nuk të shihja plotësisht,andaj
jam shumë i shqetësuar për ty. Më trego të lutem përse më vjen ashtu në ëndërr, përse vjen dhe ik pa më lejuar të të ndjej, pa më lejuar të të prek (së paku aty në ëndërr, kur nuk mund të të preke fizikisht), përse më prish gjumin dhe tretesh pa më lejuar të të shoh…
Ti pjesa më e bukur e netëve të mia, ninula më e ëmbël. S’ka gjë edhe në ëndërr të dua, edhe nëse më prish gjumin të fal, sepse jë ti ajo që më përmbush çdo moment të jetës sime dhe të gjumit tim poashtu…
................Edi qe me fale por edhe une te fala Ty .......e vertete eshte qe edhe une nuk mund te permbaj shkuarjen tende ,vetem fotoja me ka mbetur ........ate e shikoj me ore te tera .........thone Se kaluar harrohet lehet dhe koha do te beje te veten ,jo per mua me dukete e kunderta ...........dita dites me shume me vjen malli per ty .................ah largesia..........sot edhe pse fola me ty ,me dukje si hera e pare qe te takoja ........nuk mund te shqetesoja vetem ..........po prap ne pytje eshte largesia ....
Postuar më parë nga Poeti
Duke lexuar shkrimet e tua hasa ne kete qe me pelqeu shume.
Pershendetje
Nje enderr dhe nje premtim i parealizuar??!!
E kupton kur të vlon diqka në shpirt, kur të zen frymën dhe te humb forcën deri në molisje. Çudi u dasht vetëm një fjalë të ta them, dhe shpirti u qetësua, dhe mora forcë. Tash më duhet prap të filloj me ndrydhje e ndjenjave deri kur nuk mundem më, dhe do të të them prap,... deri atëhere mirë mbetsh dhe qëdro gjithënjë pjesë e ëndrrave të mia, pjesë e shpresave të mia dhe pjesë e lumturis sime të fjetur! E kupton se ç'fuqi ke ti për mua...
Pa fjale...........................................Postuar më parë nga Poeti
A ka force fjala para ketij " kushtrimi shpirteror" ?
Pergezime Poeti.
pink
Postuar më parë nga Poeti
Besoj se keto fjale heret a vone do t'i degjoshe edhe Ti,por mos harro se qdo qenje ne kete bote vuan per nje dashuri te humbur ,jeta eshte e tille......!
Nese mendon per mua ,e din ku do te me gjesh vetem ne endrrat e tua .......ne pritje do te jem.......,por tani per ne qdo gje ka perfunduar edhe ato grimca te vogla te dashurise qe mbi jetuan,tani une po te them mos me kerko me kurre nuk do te me kesh ,tani zemren time ........nese me kerkon me kerkon vetem ne muajin e gushti aty do te me gjesh.......
Pergezime Poeti.
Danubi_blu, _DIAMANTA1_,
Ju falemnderit se pari qe me lexoni, pastaj edhe qe me vleresoni kaq lart. Ua paqa borgj.
Çka je duke meshehur mbrenda shpirtit tend? Cila eshte ajo fuqi qe me mban aq shume te lidhur per ty, qe me shterngon te gjithe muskujt e zemres sa here mendoj per ty! Si duket nuk jam duke e pare qe jam bere i burgosuri yt, i burgosur ne burgun e dashurise, i burgosur brenda zemres tende! Magjia qe ti ke ne vehte me ndriqon edhe korridoret me te erreta te jetes sime, me hap edhe rruget e pakalueshme dhe me ngjalle cdo ind qe pa ty do te kishte vdekur dhe do te ishte harruar! Vetem kujtimi ne ty me ngjalle shpresen se jeta mund te jete aq e mire sa vetem po te mbyll syte do te fluturoj drejt zemres tende dhe si nje foshnje do te strukem ne kraherorin tend. Valle ç'fuqi ke, ç'sekret mesheh ne vehte?
Krijoni Kontakt