A jemi racista ne shqiptaret jepni mendimin tuaj dhe votoni qe te shikojme opinionin e te gjithe anetareve
Po
Jo
Absenim
A jemi racista ne shqiptaret jepni mendimin tuaj dhe votoni qe te shikojme opinionin e te gjithe anetareve
Mendoj se ne shqiptaret nuk jemi raciste.Te jesh racist do te thote te perbuzesh dhe te urresh nje race tjeter.Ne nuk urrejme asnje race.
Sot ne evrope shqiptaret nuk para lidhen me kineze, zezake, etj sepse nuk kemi asnje lloj interesi prej tyre, jo pse jemi racista.
Perkundrazi te tjeret jane racista me ne.Ju ndoshta se kuptoni kete gje.
Njeriu nuk lind racist, ai behet ne jete,kjo varet nga edukimi i tij shoqeror edhe familjar.
Ne nje shoqeri te perparuar racizmi s'duhet te ekzistoje.
po ne shqiptaret jemi shum shum racista
kete e shofim ke prindit tan sidomos ne qe jetojm jashte shqiperise
nuk duhet ta mohojm kete biles dhe ne vet jemi racista por mundohemi
te dukemi jo racista![]()
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
jemi qe ēke me te,
genjen kush hiqet si jo-rracist i paster,
te gjithe e kemi nje rrace te cilen nuk e durojme dot.
po shyqyr qe nuk jemi te vetmit,
e gjithe bota rraciste eshte,
kjo eshte ne natyren njerezore
Postuar mė parė nga AuGuSt_
JOOOOOOOOOO nuk besoj qe jemi? un per vete sjam racist por jam patriot, qe te jesh patriot sdo me the qe je edhe racist dhe une kete fjan racist e mesova ne gr se kta jan shum racista me pak fjal ne SHQIPTARVE NA URREJN SHUM KTA PO THEM ME VETE VARJAU bila disa her kam bere edhe fjal me to, ja ta shohim pasneser me ngritjen e flamurit si do bejne?
SHQUIPTAR LINDA DHE SHQIPTAR DO VDES
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga kolombi : 13-04-2006 mė 00:12
nese eshte ashtu, atehere ne shqiptaret jemi populli me pak racist nga gjith tjeretPostuar mė parė nga xfiles
Punė, djersė, dashuri mes njerėzve dhe ndaj atėdheut.
pergjithesim do ishte si PO-ja si JO-ja...
por ka edhe raciste...
Jemi pak.Sidomos ne drejtim te njerezve me ngjyre.
Nuk do mend qe jemi.
Cdo popull eshte raciste e jo vetem ne.
Po citoj nje pjese nga nje postim i bere ketu ne forum.
Postuar mė parė nga ALBA
Jeta ime, mban emrin e saj..
Krijoni Kontakt