Close

Rezultati i Sondazhit: A jemi racista ne Shqiptaret ?

Votues
148. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Po

118 79.73%
  • Jo

22 14.86%
  • Absenim

8 5.41%
Faqja 8 prej 13 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 121
    Ekuiliber shpirteror Maska e ARKIA
    Anėtarėsuar
    29-07-2006
    Postime
    1,068
    Kam degjuar shprehje te tilla si:
    -Sa me shume njoha njerezit,aq me shume dua kafshet.
    ose..
    -Nuk jam une racist,ai eshte i zi.
    Nuk besoj se ne shqiptaret kemi arritur deri atje.Jemi shume shoqerore nuk e di por, deri sa nuk behet ndonjehere.
    Ka shume joshqiptaredashes kjo bote, dhe prape nuk behemi dote raciste se akoma nuk e kemi treguar prioritetin tone ndaj te tjereve.......ndoshta atehere edhe mundet.
    [[[Me shume se rracista, ne jemi krahinore......]]]] ka nje te drejte (i pakapshem-i)
    vetem krahinororacist mund te karakterizohemi edhe ate do ta kalojme se,ka shume njerez qe e kane kuptuar se jemi ,-pak dhe vetem, ne SHQIPTARET duhet te jemi nje.E theksoj SHQIPTARET.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ARKIA : 26-08-2006 mė 15:36

i/e regjistruar Maska e Eda64
    Anėtarėsuar
    01-09-2006
    Vendndodhja
    eda_19642000
    Postime
    104
    po do jap dhe une nje mendim per racizmin ,pyetje me vend kjo per racizmin ,edhe ka edhe ska racizem me te then drejten por e mira eshte te ket racizem pse mund te thoni ju?se edhe ne kohet tona kishte racizem eshte e mir edhe e keqe sepse njeriu duhet ta ruajn pak ateracen e vet,por raste te radha ka pasur se ashtu ishte koha por koherat ndryshojn edhe racizmin sa vjen e shtohet se psh ta themi keshtu pavaresisht si e mendojn te rit sidomos edhe te rejat se prinder jam edhe vet ,nuk shkon kurr nje shqiptare me nje zezak te afrikes se jugut zi sterr te behet miqesi me te ndryshon si nata me diten ose rrace tjetr qe nuk shkon fare me rracen ton te perzihesh eshte nje gje kote fare pavaresisht qe keto gjera ndodhin dhe prinderi nuk ka cfar te bej se erdhi jeta tani por e mira nuk eshte ,qe raca e bardh duhet e jet po ajo e bardh jo te perzihet e te behet e zez flas per vehte une edhe jam edhe sjam raciste ,psh jam raciste se dua tambaj te paster racen edhe sjam vetem skam cfar bej mos me raft duhet te them qe sjam flm kaq kisha per kte ceshtje flm.

I Pavarur nga poli.ditore
    Anėtarėsuar
    29-12-2006
    Postime
    56
    Tė merret kėshtu thjesht dhe troq fjala, e drejta pėr tė ruajtur pastėrtin etnike tė racės sė popullit nga vjen, unė nuk do ta quaja RRACIZĖM!
    Kuptohėt nė kohrat e sotme ku globalizimi bėnė tė veten, dhe me njė fjal njerzimi lėvizėn si ēdo herė mė shumė anekėnd botės.
    Po pėrse vlen mė shumė pėr shqiptarėt tė ruajn pastėrtin e racės sė tyre? Pėr shqiptarėt dhe pėr tė gjithė popujt e botės, e zakonisht pėr popujt e vegjėl!

Njė ndėr karakteristikat e popullit tonė janė edhe martesat!

Gjersa popujt e tjerė dukurin martesore kan tė rregulluar me ligjė, pra ka vende ku edhe martesat e afėrta (kushėrirėt mes vete) janė tė lejuara. Te neve Shqiptarėt kjo dukuri thuajse ėshtė pėr tu lavdėruar, jo qė nuk lejohėn martesat me tė afėrt, por bile bile i kėrkohėt shumė largė zanfilla (fillimi i lamshit, do tė thonim neve kosovarėt).
    Kjo edhe ka bėrė qe neve Shqiptarėt tė jemi njė ndėr Racat mė tė veqanta nė Rajon, e thuajse edhe nė Botė!

Tė ruash atė, qė me shekuj ėshtė pėrkdhelur, ruajtur me fanatizėm tė madhė.
    Nuk don tė thotė tė jesh armikė i atij, asaj qė vepron, mendon ndryshe!

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga Alda1
    deri me pare kam menuar se nuk jam raciste. dhe ne te vertete nje prej miqve te mi me te mire eshte i zi, sic i themi , dmth jevg.
    por kohet e fundit kam kuptuar se jam disi raciste ndaj verioreve. kete gje e kuptova kur ne punen qe une jam erdhi dikush qe ishte nga nje vend verior dhe ne momentin qe ai u be me nje patriotin e vet une nuk mund t'i duroja dot. me vjen keq per kete por nuk mundem ta ndaloj dot. ndoshta do te ambientohem me kalimin e kohes, s'e di.
    gjithsesi jam me medyshje ne kete pike.

mossssssssssss na preve,

u bone rraciste vetem se ai po folte ma patriotin e vet e nuk ta vari ma ty a si qe puna.

谷ஜ๑۩۞۩๑•谷ஜAuGuSt ๑۩۞۩๑•谷ஜ Maska e AuGuSt_
    Anėtarėsuar
    20-06-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    1,090

Ps

Moderatorit te ketij forumi i drejtohem te fshi nje \nder pergjigjet e dhena pasi permban fjalor fyes dhe ofendues !!!!!

Me respekt

AuGuSt_CrIsToPhEr

i/e regjistruar Maska e DardanG
    Anėtarėsuar
    18-02-2006
    Postime
    441
    Pėr gjithėcka tjetėr ndoshta edhe do tė mund tė na akuzonin, ne shqiptarėve, por vetėm pėr racizėm jo! Dhe , vėrtetė, po tė ishin shqiptarėt racist atėherė territori i Shqipėrisė sot do tė shtrihej nė sė paku 120 mijė kilometra katror e jo nė ato afro 29 mijė kilometra katror!
    Pra, mund tė bisedohet pėr atė se sa shqiptarėt janė lojalist, internacionalist, humanist..., madje kėtu nuk mund tė bisedojmė dhe aq sa pėr patriotizėm! Patriotizmi dhe racizmi kanė dicka tė pėrbaashkėt mes tyure, nė kuptimin pozitiv tė mbrojtjes sė territoreve etnike nga depėrtimet djallėzore tė popujve armiq
    fqinj! Dhe, shqiptarėt jo vetėm qė nuk i kanė ndaluar, porse herė herė "besa" e tyre i ka mbrojtur fort e mirė!
    Cfarė tė keqe i solli racizmi grek grekėve, racizmi serb serbėve, racizmi bullgaro- maqedonos bullgarėve dhe maqedonėve! Asgjė tė keqe pos copa tė mėdha trojesh shqipėtare, dhuratė nga internacionalizmi, humanizmi, lojalizmi, civilizmi shqiptarė!
    Realitetin e shohė unė kėshtu, pra shqiptarėt aspak nuk janė dhe as qė kanė qenė kurrė racist, ndonėse ndonjėherė edhe do tė duhej tė ishin!
    Unė shkruaj kėshtu, sepse mendoj kėshtu, edhe pse jam i bindur se vet nuk jam aspak racist!

me 40 hajdutė Maska e alibaba
    Anėtarėsuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Racist JEMI sepse nuk jemi martuar me jevgj edhe pse ata jetojnė nė tokat tona qe 500 vjet.
    Racist NUK JEMI sepse nuk kemi vrarė asnjė herė ndonjė racė nė mėnyrė masovike.

Tash logjikoni pak dhe mundohuni t'i dalloni kėto dy terme, sepse ėshtė me rėndėsi pėr identitetin tonė kombėtar.
    Ndoshta nuk ėshtė e pėlqyeshme tė jesh racist vrasės masovik, por gjithashtu nuk ėshtė e thėnė qė tė na shk.ėrdhejnė e tėrė bota, duhet tė kemi nji ēik inat.

i/e regjistruar Maska e saimiri-uk
    Anėtarėsuar
    13-01-2003
    Vendndodhja
    All over Albania
    Postime
    252
    Si ne cdo vend te botes edhe ne Shqiperi ka njerez gdhe dhe injorante! Por ne pergjithesi dua te besoj qe shqiptaret jane njerez te drejte. Per sa me perket mua im ate me ka thene "te miren e te keqen ta kerkojme tek vetja" jo tek njerezit ose rracat e tjera.
    Nuk mund te thuash qe "A jemi rracista ne shqiptaret" pasi kjo ka te beje me nivelin e pjekurise ne nje individ. Per shembull, kur isha adoleshent dhe dija me pak mendoja qe ishim rrace e "paster" dhe e "zgjedhur" dhe ne te vertete isha grup me ata koke qeroset faggote, mirepo me kalimin e kohes dhe udhetimin neper bote pashe realitet tjeter. Pak nga pak fillova ti kuptoj gjerat ndryshe dhe kam arritur ketu ku jam!

Cdo rrace njerezore eshte e bukur dhe meriton te jetoje paqerisht me ambjentin dhe qeniet e tjera ne uje, toke e qiell!

dua ate qe me do Maska e ELDORADO
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    atje ku jam rrit qysh i vogel se u lodha tu bredh
    Postime
    817
    me keqardhje them se po ,por jo ai lloj rracizmi qe shihet ne vende te tjera,ne te shumten e rasteve ky lloj rracizmi jone sipas meje ka me shume ane cinizmi,lakmie ,zilie por mbetet perseri rracizem
    DHE NJE DITE TE GJITHE DO TAKOHEMI ATJE.....

Perjashtuar Maska e BlackEagle
    Anėtarėsuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    500 Miles a way from home.
    Postime
    260
    As qe mos e vini ne dyshim. Jemi dhe pike, vetem se nuk e njohim veten ndoshta.

Faqja 8 prej 13 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Gjergj Kastriot Skėnderbeu
    Nga Arbushi nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 434
    Postimi i Fundit: 18-09-2022, 06:57
  2. Video e ushtarėve grekė nė Internet indinjon shqiptarėt
    Nga Ingenuous nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 207
    Postimi i Fundit: 22-09-2011, 14:58
  3. Himarė, mėsimi nis me himnin grek
    Nga karaburuni nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 134
    Postimi i Fundit: 15-08-2009, 04:07
  4. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  5. Gjergj Kastrioti sipas pikėpamjeve antishqiptare
    Nga Davius nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •