po me shume nga c'duhet edhe pse shumica e mohon nje gje te tille
Po
Jo
Absenim
po me shume nga c'duhet edhe pse shumica e mohon nje gje te tille
I LOVE GOD
j&g
Cilido don gjakun dhe traditat e veta, kush replikon te kunderten eshte thjesht RRENACAK.......... du Racen time i ka vdek nena atij muhabeti .......
.......lol
Te gjithe duan gjakun dhe traditat e veta (i ka vdek nena atij muhabeti!), por kjo nuk do te thote qe te urresh ato te nje tjetri.Postuar mė parė nga LoveLyBruneTT
Shqiptaret me shume se diskriminues jane te diskriminuar. Kjo con ne diskriminime brenda llojit ose te atyre qe gjenden "poshte" nesh (njerezit me ngjyre).
Lie down on the couch, what does that mean?
You're a nut! You're crazy in the coconut!
Andej nga anet tona thone "Nuk ka pyll pa dera" dhe puna jone ne kete aspekt. Nuk mund te thuash qe jemi te gjithe nje drejtim apo ne nje tjeter por jemi te perziere. Une do te gezohesha shume sikur te ishte 50/50 por me duket se jemi pak me shume sec duhet racista.
Le te perpiqemi te kultivojme tolerance dhe harmoni mes njeri-tjeterit dhe shume gjera do te ndryshojne.
Thjesht nje mendim i im,
Ed
Jemi besoj, dhe shume. Nje nga faktet qe e verteton, eshte ai qe jemi nje nga popujt e paket te cilet shohim shtrember martesat me te huajt.
"Shqiptarėr" ta quajnė veten racist ėshtė gjėja mė antikombėtare gjat gjith historis sė ekzistimit tė vet.T“i mvishet kjo gjė kombit tonė ėshtė e tmerrshme.Kėte e kanė patur pėr qėllim tė ia mveshin shqiptarėve pikėrisht arinjėt e karpateve me grekofilinė,serbofilin dhe sllavinė nė pėrgjithėsi.me tė vetmin qėllimljen e identitetit kombėtar shqiptar dhe hudhja e saj nė njė kanal tė turpshėm e shkatėrrues njėher e pėrgjithmonė.
PO, ndaj vetes tone jemi. E kemi akoma te theksuar provincializmin.
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
jemi se cke me te,jemi dhe shqiptari me shqiptari,jo i je me ps dhe pd,musliman katolik.jo nga fshati nga qyteti,nga veriu apo nga jugu.une per vete nuk jam rraciste pse jam rrritur ne ambjent te tille,ku nuk i paragjykoj njeriun,nga feja,ngjyra,etj.
Andej nga anet tona thone "Nuk ka pyll pa dera" dhe puna jone ne kete aspekt.Postuar mė parė nga EdiR
Mos i shiko gjerat kaq ngushte
Ashtu si ajo shprehja "Kush te jete pa mekat te hedhe gurin e pare" ashtu po them edhe une "Kush nuk ka paragjykime ose inat ose urrejte per asnje popull ose rrace te dali ketu e te flase".
Eshte jeta qe te ben rracist,
une u bera mbasi erdhe ne itali.
Krijoni Kontakt