Besoj se firma ime i jep pergjigjen kesaj teme.
Po
Jo
Absenim
Besoj se firma ime i jep pergjigjen kesaj teme.
PARA KOMBIT DHE KOMBESISE. VE NJERIUN;
hiqe piken se eshte jashte mode sivjet dhe ver nje "!" ne fund
jo ne nuk jemi raciste. te tjeret nuk jane aq perfekte sa ne, na zhgenjejne gjithmone, na detyrojme te behemi racista, duke shpresuar se mos permiresohen nga kritika. jemi racista per te miren te tyre domethene
You were meant for me. Perhaps as a punishment.
Jemi si nuk jemi raciste.
Ne madje jemi edhe aty ku nuk eshte per te qene.
La vita č bella...
Desha te shprehem per kete Teme, mendimi im eshte se ne nuk Shqiptaret jemi Raciste,
Lexova ato qe keni shkuar me lart edhe vete e vertetoni qe nuk jemi raciste dhe ne fund thoni jemi raciste , nuk kemi qene as nuk jemi raciste ne shqiptaret , kur nje shqiptar martohet me nje zezake me kenaqesi , kur nje femer shqiptare martohet me nje zezak me nje Italjan , me nje Kinez, me nje Turk, me nje grek , shqiptaret punojne ne cdo shtet te botes s ka shtet ne bote qe s ka shqiptar, dhe s ka shtetas te huaj qe se mirpresim ne shqiptaret , desha tu pyes ku e keni racizmin tuaj .....
Dija eshte Pushtet
kto quhen perjashtime me daje. Nuk arsyetohet duke marre perjashtimet si norma, se eshte kunder logjikes. Dhe nqs e ve re pikerisht se jon perjashtime, pranej jane permend. Ti e bo si ata gazetaret e huj qe vijn ne tirone dhe me zor gjejne nje femer me ferexhe (kur e gjejne e gjejne dyshe) e qesin ne fotografi dhe mbushin gazetat e botes me "pamje nga tirana" - kur te gjithe e dine qe ferexheja ne tirone eshte "perjashtim" jo norme, gjo e rralle per t'u tall. po ec e mushi menjen lexusit te huj kur shef perjashtimin ne faqe gazete dhe krijo opinon per se mrapshi. kshu e bone ne tinuk kemi qene as nuk jemi raciste ne shqiptaret , kur nje shqiptar martohet me nje zezake me kenaqesi , kur nje femer shqiptare martohet me nje zezak me nje Italjan , me nje Kinez, me nje Turk, me nje grek ,
nqs ti s'e do racen tate, tjeter muhabet, po mos boj pergjithesime per ne te tjeret
se harrova, racizmin e kena ke gocat tona te bukura e bardhoshe(meqe pyte)
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga proscriptor : 14-01-2008 mė 04:17
Nga vete sondazhi tregon qe jemi por nese do flas per veten Jo nuk jam mbi te gjitha jemi qenie humane.
Me respekt AuGuSt
Shyqyr zotit kete te mire e kemi sic e provon edhe sondazhi....
Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!
Si gjithe popujt tjere, dhe ne jemi nga pak raciste.
S'di pse duhet diskutuar kaq thelle kjo ceshtje! Eshte thjeshte nje ndjenje individuale.
Nje grafiti shkruante:
NUK JAM RACIST - POR I URREJ ZEZAKET!
Koha ėshtė e maskarenjėve
Por atdheu i Shqiptarėve
sandazhi nuk eshte i sakte.
nuk jemi rracista. Por skisha me u martuar kurr me nje te huaj, qofte i bardhe ose i zi, jo sepse jam rraciste thjesht sepse nuk i perputhet traditave te mia.
kushdo qofte nese ma thot fjalen e mire ja them, nese me thot te keqe , i bi :P
o kuku per mu me e dit ju sa shume i urrej te "Huajt" me perjashtoni nga forumi,keshtu qe me mire spo flas shume. :d
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
Per menimin tim jemi te gjith e dijn sidomos ata qe jan emigrante jemi dhe me J te modhe.
♥I love INTER♥
Krijoni Kontakt