Cfare eshte per ju forumi?
Eshte nje kalim kohe apo nje menyre per te shprehur boten e brendeshme tuajen .Cfare do qe te jete per ju jepni mendimin tuaj ne lidhje me kete teme
Cfare eshte per ju forumi?
Eshte nje kalim kohe apo nje menyre per te shprehur boten e brendeshme tuajen .Cfare do qe te jete per ju jepni mendimin tuaj ne lidhje me kete teme
Forumi eshte nje mjet komunikimi pak me ndryshe, se chati apo mesanxheri.
Mund te mesohet shume nga forumet. Por, po kaloi puna e forumeve ne opsesion eshte shume e rrezikshme.
Punėn e sotme mos e lėr pėr nesėr...shtyje sa tė mundesh...
Forumi per mua eshte kohe kalimi.
Por forumi me ben mire per gjuhen Shqipe dhe per kontaktet me njerezit.
Kalofshi mire.
I vetlarguar per arsyje fshirje shkrimesh nga moderatore arrogante si puna e Dariusit me shoke....
nje miku im vete 300 km larg neper bor edhe tufan.. qe te shikoje artiol tosken apo bujar qamulin.. dhe i duhet te paguaj bilet hyrje e bilet per kokoshka e per kokolla e per langje.. e te knaqet i ziu ne ate rrumpalle..
e kur vjen vjen i ber b.ith nga lodhja e nga xhepat e shkundur..
kurse un marr nje kafe e ulem ketu e lexoj-bisedoj me shqipot..
ja ky eshte lezeti forumit..
mendoj shprehje opinioni (bote te brendshme), njohje, komunikim e vleresim..
Te dua se s'te urrej dot......
Amstel, se kėshtu mė pėlqen!Postuar mė parė nga Brari
My silence doesn't mean I am gone!
Forumi eshte nje pasuri.
Je totalisht gabim. Une kurrsesi nuk do ta krahasoja forumin me chatin apo msn.Postuar mė parė nga Adriano 10
Vetem nje pjese e forumit eshte per te bere shaka me njeri tjetrin ndersa pjesa tjeter eshte mese serioze.
Jeta ime, mban emrin e saj..
eshte hera e pare qe regjistrohem ne forum dhe mendoj se nuk eshte thjesht per te kaluar kohen por me teper per te komunikuar. ne ditet e sotme nevoja per komunikim me njerez qe te kuptojne eshte e madhe...
Une thjesht e perdoroj kur jam ne pune, ate qe e vin ketu kur jane te lire need to get a life
Forumi Apo Si Mund Ta Quajme Ndryshe<<< Keshilli I Ndrikullave>>>>
Ku Cdo Kush Shan E Shprehet Si Ne Koke Te Vet
KULTURA , SJELLJA, EDUKATA ,ZBUKURON NJERIUN!!!!!!!!!!!!
Krijoni Kontakt