Close

Rezultati i Sondazhit: Sa zota ka?

Votues
47. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Nje dhe vetem 1

37 78.72%
  • Mund jene dhe 2

2 4.26%
  • Ben vaki dhe 3

1 2.13%
  • 4 cop e lart

7 14.89%
Faqja 12 prej 12 FillimFillim ... 2101112
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 117 prej 117
    heretic Crusoe Maska e darwin
    Anėtarėsuar
    25-08-2004
    Vendndodhja
    under the microscope
    Postime
    1,918
    Matrix, per ushqimin duhet te kujdesesh vete.. librat, muzika, dashuria, familja, shoket.. ka plot vende ku mund te ushqehesh.

Ateizmi nuk eshte gje tjeter pervec se nje mosbesim se ka nje zot ose disa te tille pra nuk ofron zgjidhje ushqimore per jeten.

Thjesht te jep te kuptosh qe ate uje qe ti e deshiron gjithmone t“a pish nga pusi (perdora kete krahasim meqe pashe panoramen terheqese ne televizorin tend) mund t“a pish edhe nga cezma dhe shuhet etja/nuk te gjen gje fare..

Nuk kam fare deshire qe te bejme replika serish, vetem se duhet te kesh parasysh qe ateizmi te nje person nuk do te thote domosdoshmerisht ligesi, imoralitet, etj etj (mekate te renda me pak fjale)..eshte thjesht ajo qe thashe me lart: nje mungese besimi te gjerat e mbinatyrshme.

Per te tjerat, njerez normale si te gjithe jane. Me ndryshimin (se m“u kujtua tani) qe festave fetare u gezohen si dite pushimi.
    Prektora

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    "Shembelltyre", kete fjale e kemi te njohur.
    Duke shkuare nga kjo fjale, mendoj qe Zoti nuk eshte i vetmuar. Duhet te kete nje grue(ose 4) edhe se paku 10 djem e vajza. Edhe keta duhet kene ....kushe e din sesa pasardhes...
    Te gjithe keta kan nga nje sekt, te gjithe e kan nga nje lagje te veten(ne toke)Øe ndoshta edhe ne qiell..
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Paqe! Maska e Matrix
    Anėtarėsuar
    02-11-2002
    Vendndodhja
    Nė Zemrėn e Hyjit!
    Postime
    3,123
    Per Darwinin,

Uji qe shuan etjen eshte vetem UJI I GJALLE.

Dhe KY UJE ESHTE KRISHTI QE JETON BRENDA NESH
    Krishti: Ne Qiell me lavdine Hyjnore, ne toke me perulesine e sherbetorit!

per laskun

Lasku shkori"Copy paste te tipit carcaf afghan mbushur plot me dogma e pa asnje pergjigje per temen ne fjale nuk vlejne per asgje tjeter vecse per te renduar serverin e per te dehur dhe me shume te dehurit.

Asgje nuk ke sjellur Rule,"

un mendimin tim ta dhash lasku,ti the na sill fakte,sdi ca faktersh te sjell?te them lexo libra,a lexo me shum,ku di gjo un.Mendmiet e mia ti kam shprehur gjithandej,dhe kur skan mjaftuar mendimet e mia kam ber edhe copy paste,prap ste kan mjaftuar,esh problemi jot,,,
    ka njerez qe besojn ka njerez qe nuk besojn,,,ti jew nje nga ata,,,
    po ti ca fakti te besushem na sjell per brrockullat e tua???
    gutentag hope hope shtajgen mute muten tope

fishkelle te rrapi treshit[COLOR=DarkOrange]

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga RULE_partizani
    ..... lexo libra,a lexo me shum....

Lasku ka lexuar shume here me shume se sa ta ha mendja ty.

mos u nxeh se nuk ta kisha me te keq.

hmmmmmmmm

shum bukur ateher meqe ka lexuar aq shum,gje qe un e besoj se ne mos gabohem keni qen ne kolegj,nuk e kuptoj pse kerkon shkrime nga ne,eshte ai qe sdo te besoj,ndonjeher nuk eshte ceshtje njohurish.Ka njerez qe u mjaftojn dy fjal dhe pak caste per tu ber besimtar dhe ka njerez qe u duhen me vite,ate e di vetem i madhi zot,fatkeqsisht ka edhe nga ata qe ikan par mrekullit dhe faktet me syt e tyre e nuk kan besuar,shpresoj qe koha te ndrroj mendje,per te tanishmen un te kritikoj per ate qe mua me duket e gabuar.
    p/s edhe un skam ofenduar ndonjeher i pari njeri o x-files,vetem kur jam ndjer i fyer jam kunderpegjigjur
    gutentag hope hope shtajgen mute muten tope

fishkelle te rrapi treshit[COLOR=DarkOrange]

123456.... Maska e FsHaTaRi
    Anėtarėsuar
    20-07-2002
    Vendndodhja
    Hollywood Profesioni : SuperStar
    Postime
    483
    Ka vetem 1 Zot ,po naiher edhe mendoj a ekziston vertet i Zot ? ca papje do ket ai ? ku banon ? lol, nejse une besoj te Zoti
    B

Faqja 12 prej 12 FillimFillim ... 2101112

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •