Vetem nje.................dhe ai jam une..................
Vetem nje.................dhe ai jam une..................
VETEM NJI................ dhe I dyti te mart me vete![]()
edhe ju mendoni se ka perndryshe do te vinit edhe opsionin 0 pra asnje ,gje qe me ben te mos votoj sepse mungon opsioni zeroPostuar mė parė nga F_LASKU
3,141592653589793238462643383279502884197...
(nuk mbaj mend me teper)
zoti i pare eshte vetem nastradin efendiu!
zoti i dyte eshte gomari i tij!
zoti i trete eshte ne meke!
O La_Lune, po ti cdo gje qe lexon e beson?Postuar mė parė nga La_Lune
![]()
Ignore List: Snow~Drop
Aman mos na shpikni me ndonje zot tjeter vec te madherishmit, te lartmadherishmit, te lartesuarit, meshironjesit, meshiremadhit, te gjithemeshirshmit.........(spo ishkruaj te gjitha epitetet se mu lodh dore dhe po me kujtohen prrullat qe shkruanim per xhaxhin Enver....) allahut se na shkaterruat qiellin dhe token.................
ky ishte sondazhi me abstrakt qe kam pare ndonjeher,,,,mund te beht sondzh ekzoston zoti apo jo???
po si ky i laskut te rrall jan gjenialet qe u vete mendja,,,,
per mua ka vetem nje zot,por po te hedhesh syt rrotull neper forum eshte shpjeguar nga ata qe jan besimtar se pse ka vetem nje zot,,,po ashtu eshte munduar me teorira pa themel nga jobesimtaret te mohohet,,,kshuqe nuk po lodh gishtat te shpjegoj psene??
kurse per x-file kisha vetem nje gje te vogel,,,per mendimin tende
"zoti esh gjithcka; nqs me kete ke ndermend qe te thuash qe edhe ne dhe cdo krijese esh pjese perberse e vet zotit,,,per mendimin tim them allahu na ruajt,,,dhe larg te metave eshte ai
per mendimin tim po te arsyetojm thjesht,,,,Ai qe ka krijuar gjithcka madje edhe kohen eshte jashte asaj qe ai ka krijuar,,,,dhe allahu smund te jet ajo qe AI ka krijuar
gutentag hope hope shtajgen mute muten tope
fishkelle te rrapi treshit[COLOR=DarkOrange]
Zot nuk ka. Hic asnje 0, nil, zilch. Vetem njerezit me komplekse qe kane nevoje per mbeshtetje dhe konfidence mbahen pas koncepteve abstrakte si 'zoti' per te mbushur boshlleqet dhe friken e tyre. ZOTI KA VDEKUR, RROFTE NJERIU.
Nė fakt sondazhi duhet tė ishte i tipit "nė sa zota besojnė tėrė besimtarėt". Simas besimtarėve pra mone kemi 330.000.000 zotat e hinduizmit plus nja 2.800 tė tjerė rrumbullak tė mitologjive tė tjera me i total 333.002.900 +/- 200. kshu besojn fansat e zotave. bjerini kalemit nashi![]()
Alle Serben müssen sterben
Krijoni Kontakt