Ata qe duan Allahun arab dhe muhamedin arab nuk duhet ti thone "shnet" armiqve te AllahutPostuar mė parė nga La_Lune
.Madje me sa te jete e mundur duhet t'i luftojne me goje
,shpirt,dhe me vepra biles
.
Nejse shnet edhe ti..lool
Ata qe duan Allahun arab dhe muhamedin arab nuk duhet ti thone "shnet" armiqve te AllahutPostuar mė parė nga La_Lune
.Madje me sa te jete e mundur duhet t'i luftojne me goje
,shpirt,dhe me vepra biles
.
Nejse shnet edhe ti..lool
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga F_LASKU : 23-03-2006 mė 12:36
Per dashuri jap jeten,per liri jap dashurine
Sigurisht qe se njoh,mgjthate doja ti jepja ndihmen time me kete ceshtje qe e shqeteson kaq shume .. pa i ofenduar inteligjencenPostuar mė parė nga xfiles
![]()
xfiles me e drejte do ishte te hapte nje teme e te na thonte ku e ka qellimin e tij sesa te mcifet me kete sondazh ...![]()
po jo me goce se ai e tha qellimin tij pa u fshehur,
kjo eshte arsyeja qe besimtaret ne pergjithesi u ofenduan nga tema.
Postuar mė parė nga F_LASKU
Have patience with what they say,and leave them with noble(dignity)[73:10]![]()
Citim Xfiles: per mua vetem nje Zot ka, sepse nuk do kishte kuptim te kishte dy ose me shume,
Zoti eshte i vetmi i pandashmi i pafundmi.
thjesht ate qe eshte i vetmi dhe absolut, ai qe ka krijuar gjithēka dhe ai qe gjithashtu eshte gjithēka, ne jemi pjese e tij, ashtu si edhe mira dhe e keqja jane pjese e tij.
Te njejtin mendim e kam edhe un si Xfiles por veq edhe diqka desha te shtoj, se Zoti nuk ka as fillim as mbarim dhe plus ktu nuk pajtohem me Xfiles Citim: dhe ai qe gjithashtu eshte gjithēka, Zoti nuk eshte compjuter, as tavolin as karrik etj etj etj.
Kur te them eshte nje Zot nuk e kam ndermend numeratoren qe ne numrojm, sepse Zoti nuk eshte figur qe ne ta numrojm. Nuk eshte Zoti ashtu ne pamje qfar mendojn krijesat e tij, sepse nuk kemi kapacitet te dijes qe ne te kuptojm ket.
Zoti sheh gjith qka, por jo me SY.
Zoti ndegjon gjith qka, por jo me vesh.
Zoti i pergjigjet lutjeve tona, por jo me fjal.
Zoti eshte i fuqishem, por nuk ka muskuj.
Zoti eshte i menqur, por nuk ka trru (jo siq mendojn shkurtpamsit) )
etj etj etj etj etj.
Ky eshte mendimi im.
Selam (paq)
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Bani gjk : 23-03-2006 mė 18:55
sipas teje zoti nuk eksiston ska kete ska ate sdegjon me kete e ssheh me kete sben me kete e s'hann me ate.
qe te japish 1 mendim bazohu diku
KULTURA , SJELLJA, EDUKATA ,ZBUKURON NJERIUN!!!!!!!!!!!!
Citim koder kiss: s'hann me ate.
pse simbas teje zoti edhe pe hajka a, heheh ???
Me duket se e ceka me nalt se ajo pergjegje nuk eshte per shkurtpamsit.
Mu bazu diku !!!!!!! Un vetem nje her e shikoj veten me vemendje dhe e di qe egziston nje ZOT ( i fuqishem i dishem, i meshirshem, etj etj). ky eshte bazimi im.
Si do t'i pergjigjes goce Zotit, kur do ta shohesh se ai nuk eshte ashtu si the.
Ndoshta do te jete vone per te nderruar mendje.
Krijoni Kontakt