Qe do dali Barcelona do dali ...tjetra nuk e di ??????
Qe do dali Barcelona do dali ...tjetra nuk e di ??????
Bukuria ësht për femrat.. duhet të jet pak me i bukur se majmuni...A's Më Shum A's Më Pak
Plako i gja di une qe topi eshte i rrumullaket.Postuar më parë nga AIRON^BOY
Ne ishim 3-0 dhe na barazuan per 10 minuta ne 3-3 ne Stamboll vjet.Me kete biznes qe o kthy futbolli mos ki asigja te sigurte dhe mos jep deklarata te tilla se do te sjell kontrrollin e shtetit ne shpi pastaj te shofim je duke pa futboll apo jo![]()
Airon djali, te jane rritur apetitet per titull me duket.![]()
Une mendoj qe Milan - Inter, do te jene ne finale.
My silence doesn't mean I am gone!
Figure ...Na co nje here deri ke burimi e pastaj flasim , pime dot apo jo uje ....Postuar më parë nga AIRON^BOY
![]()
Ne keto ndeshje direkte nuk merret vesh se c'ndodh ...mund te ngelin rruges cdo ekip ...
Liverpooli vjet nuk ta mbushte syrin fare .... eleminoi Chelsea , Juve e beri edhe 3 gola ne 10 minuta ne finale ....
Ne ndeshjet direkte jane vendimtare EPISODET .... nje gjujtje shtrember qe shko ne trekendesh , nje gol karambol , nje penallti e dyshimte e ndryshon komplet loja...
Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !
Barcelona-Milan......
lol
Ema miremengjez.Si u gdhive ti
ajo qe thu ti o finale parakohe se dalin gjysfinale ato te dy
Milan-Inter??? Bukur do ishte pasi do fitonim titullin e shtate![]()
Mirmengjesi!!Postuar më parë nga kacaku basket
Mire flm,,po ti?![]()
Looooool
Aman une thash ate qe desha te them re,,,pse ca ka te keqe?
Pastaj eshte finale parakohe siq thua dhe ti vete,,por ama edhe Milan-Inter qe thua ti nuk eshte finale parakohe?![]()
Un them se shkojne inter barcelona por do kisha deshire qe te bishim ne finale me xhuven e ti kpusnim i her ata azmatike.
Shume do te kisha deshire ne finale te jete Barca me Interin,nje duel i bukur do te ishte,por edhe juves nuk i dihet,se keto jane shume me fat kohet e fundit,por ne Champions nuk kane ndihmen e referve.
Inter-Barca..........................Finalja te ishte
Kur njeriu e kupton që nuk është i ditur, ai ka hedhur një hap drejt diturisë.
(Mark Tuain)
Pajtohem me kete te fundit ... Mirpo sduhet harruar edhe Lyon
Mund te jete Inter - Loyn .....
kjo e fundit e ka te veshtire pak me Barqen se per bilanin do ta rregulloj mire![]()
NeRoAzZuRiPeRSeMpRe
...----> O SA MIRË ME QENË INTERIST <------...
Krijoni Kontakt