e pe lojen e juves ti clay? te pakten nja 5 neshje kte vit i ka vituar me ndihmen a albitrit se kane qene te zhytyr keq. ose kan qen ne humje ekane dal barazim ose kane qen barazim e kane dal ne fitore , gjithnje me ndihmen e albitrit.
e pe lojen e juves ti clay? te pakten nja 5 neshje kte vit i ka vituar me ndihmen a albitrit se kane qene te zhytyr keq. ose kan qen ne humje ekane dal barazim ose kane qen barazim e kane dal ne fitore , gjithnje me ndihmen e albitrit.
Postuar mė parė nga Davius
fjala juaj ne vesh te perendise ishallah.
Postuar mė parė nga MICHI
Lale ajo kundra jush ishte ironike![]()
Edhe sikur te fitoje me merite une jam MILANIST prap sdo ja njihja![]()
Jeta ime, mban emrin e saj..
Ore po kto juventinet nuk po i shikoj gjekundi.
Jeta ime, mban emrin e saj..
e mer i lumt krahu i gol ka ba sikur ca ka ba, pse keni nat ju:P
Ketu jemi nuk ikim se jemi ardhur te kalojm bashk edhe pse jemi tifoze te klubeve te ndrishme prap besoj se kalojm mir, apo jo?
Nuk e di c'fare shprese shifni ju kur kampionatin e kemi fituar neve.Keta rezultatet e keqija te Juves ne fund jane vetem per te bere me interesante fundin se pame qe skemi kundershtar kete vit ...![]()
Po lexoja shkrime shume interesante dhe po shof qe dikushi shkruan per te bere meshum postime, dikush mundohet te fole realitetin por jemi mesuar ....
FORCA JUVE
Team: That team in Italy with 29 titles. Or was it 30?
Postuar mė parė nga Juventus
Forca juve po shifet ne europe sa keni fuqi per te luftuar
M&M
Mos u bere edhe ti si ata femit...po ju me cfare force kaluat mor?Postuar mė parė nga sLimShady
Grupin kaluat per nje gool, ...., me Lion nuk e di si kaluat, edhe vitin e kaluar ne te njejten menir me PSV,....
dhe futesh ketu me tregon mua per Milanin ne Europ, po ri mom shit p,ordha mu ketu...
Me rendesi kemi kaluar ska rtendesi 1 apo 2 gola ne shkuam ju i paketut valixhet ne shpi ju zhdepi dru arsenali ju futi 2 petulla hajberry ndersa perpak sa nuj ju mposhti edhe ne torino , u pa puna ne minuten e 96 shenoj gol
Turp skan fja forumistat qe se dune ate klub kur se dun as vet torinezet
M&M
Po shkuat por mos me shit p,ordha mua se....Edhe per neve me rendesi eshte te shenojm gool, ke te jete ajo min e pare apo e 95, ska problem se futbolli luhet deri ne fund...Postuar mė parė nga sLimShady
Krijoni Kontakt