per tu bere te ndergjegjshem, qe jemi
per tu bere te ndergjegjshem, qe jemi
I mbyllim syte se skemi guxim ta shofim tjetren n'sy![]()
une kur qaj myll syte
I mbyllim syte se e dime qe nuk zgjat shume dhe nuk e shikojme dot te largohet.
Nuk doja ta hapja perseri si teme por po vazhdoj ta hap perseri si teme duke e nxjere nga temat e mia .
Pas nje studimi te bere eshte vene re se kur degjojme muzike dhe perjetojme nje moment kenaqesie ne i mbyllim vetrvetiu syte per aresye sepse disa zona tye trurit vihen ne pune (ato qe kan te bejne me degjimin apo te ndjerit) dhe ne kete menyre disa zona te tjera rine ose kalojne ne "hije"
Gjithsesi une kam vene re dhe vete shume njerez qe u mungon shikimi kan nje aftesi nje nje aspekt tjeter te jetes ose me sakte u jepet te kendoje te luajne ne piano etj. Cfare mendoni Ju ?
Me respekt AuGuSt
I mbyllim se sduam qe te hutohemi me gjera tjera.
Me mire mbylli edhe shijo momentin.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
te them te drejten un s'i mbyll syte kur jam e lumtur e madje i hap me teper qe ta shikoj drejte ne sy mire lumturine![]()
La vita č bella...
Po fundja ē'fare kerkojme ne nga kjo bote?!
Perse valle rrime e shkruajme me ore te tera ne forum ose duke lexuar?
E gjithe kjo ndodh,sepse ne nuk ndjehemi asnjehere te lumtur,dmth na mungon diēka...
Nqs ne dikush ne jete ka gjetur,mikun ose miken e vertete,ose te dashurin/dashuren e zemres,prape diēka tjeter mungon!
Te rralle jane njerezit ne bote qe jane te lumtur dhe teresisht te kompletuar!
Ndodh qe ndonjehere verbohemi nga dashuria ose miqesia dhe vjen nje moment ku edhe mund te mbyllim syte,por ky moment nuk zgjat shume....siē thote shprehja "as 40 dite"!
Pse?
Sepse nuk mund te jesh gjithmone i lumtur,ne jete ka gezime dhe fatkeqesira dhe dikush vuan per mungesen e ndjenjes dhe ngrohtesise,dikush sepse nuk ka ēfare te haje,dikush se ka miliona por eshte i semure,dike se ze gjumi duke menduar si te pushtoje boten,disa lodhen neper parlamente duke premtuar qe do bejne lumturi ne popull dhe nuk bejne asgje!
Nuk mund te themi qe jemi te lumtur dhe te mbyllesh syte para nje realiteti eshte gabim i madh.
Ajo mbyllje sysh per te cilen ti flet ne kete teme eshte thjesht "nje shtirje lumturie",sepse pas pak kohe i hapim dhe si mbyllim dot me!
Respekte
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DI_ANA : 26-01-2008 mė 08:57
"Carpe Diem"
Krijoni Kontakt