Postuar mė parė nga AuGuSt_
pyetje interesante. Une per vete di qe mbyll syte kur puth, do te thote qe ne ato caste jam e lumtur. Por jo gjithmone kur jam e lumtur i mbyll syte, ne pergjithesi, hidhem perpjete ose me shndrin fytyra.
Postuar mė parė nga AuGuSt_
pyetje interesante. Une per vete di qe mbyll syte kur puth, do te thote qe ne ato caste jam e lumtur. Por jo gjithmone kur jam e lumtur i mbyll syte, ne pergjithesi, hidhem perpjete ose me shndrin fytyra.
Kush tha qe i mbyllim syckat nga lumturia ?
Une pervete nuk i mbyll asnjehere , biles i hap me shume nga qefi , kenaqesia .. dhe kercej ne ajer ....... yeaaaa i did it .
Kur puthesh po mund ti mbyllesh po dhe atehere qellon , ka raste qe i mban hap psh kur pa dashka te kafshojne
por seriozisht syte mbyllen vetem kur dicka si puthja psh me te vertete po te jep kenaqesi .
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
syri eshte si aparati fotografik. fotografia behet per te kujtuar nje cast, qe pergjithesisht nuk mund ta rikthejme perseri ne realitet.
Me teper do shtoja tek pergjigja jote qe kur mbyllim syte fillon te vihet ne pune dhe fantazia dhe ne ato momente e imagjinojme veten ne vende te ndryshme dhe kjo te jep nje kenaqesi me teper ndaj mbyllim sytePostuar mė parė nga Flava
![]()
Kur mbyll syte dikush ka mundesi te perqendrohet me shume, eshte sikur futesh brenda vetes tende, dhe shijon me shume ndjenjen e lumturise. Po une duhet te them, zakonisht i mbyll syte kur jam e lumtur sepse ve ne pune imagjinaten, dhe eshte si nje enderr, vec qe tani e kam une ne dore se c'ndodh ne ate enderr.
Po syte a nuk i mbyllim dhe kur kemi shume frike ?
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
Pfffffffff te beje pyetje "Pse hidheni OPA kur ndjeheni te lumtur" edhe munde te jepja ndonje koment..Por qe te mbyllesh syt,se kisha degjuar ndonjiher!!
Mbyllja e syve behet vetem kur te vine qorri verdall (te flihet gjume)
Kur puthe dike me ndjenje..edhe ketu mbyllen syt..Ka dhe shume e shume shembuje te tjere gje qe mua spo me kujtohen per arsye se jam pak pergjumsh tani.
ShendeT e pare![]()
Feel the pump √
Kush tha qe i mbyllim syte kur ndihemi te lumtur. Na iher kur ndihesh i lumtur enderron edhe me sy hapur.
Megjithate do thoja qe kur njeriu i mbyll syte ne momente lumturie e ben per tu perqendruar edhe shijuar me shume ate cast lumturie. Mbyllja e syve te kufizon vemendjen vetem tek ndjesia e lumturise, ndaj edhe ndodh.
kshu pra
HOLLAND...
sepse na kujtohet gjeli hahaha.
Mė shumė i dua njerėzit me njė gabim se me dy fėtyra.
sepse lumturine e hasim rralle dhe zgjat pak, ketu e vecoj lumturine nga gezimet dhe kenaqesite
prandaj me mbylljen e syve, e cila behet ne menyre te pavetedijshme, personi kerkon qe kete perhumbje ne krahet e lumturise ta perjetoje sa me mire, ta fiksoje, qe sa me gjate ta posedoje, tamam ashtu si ne nje enderr magjike
Fjalet e pa thena nuk lendojne kurre.
Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
:^proton
Krijoni Kontakt