Pse i mbyllim syte kur ndjehemi te lumtur?
Pse i mbyllim syte kur ndjehemi te lumtur?
I MBYLLIM SYTE SEPSE LUMTURIA ESHTE NJE GJENDJE E BRENDSHME NJE REALITET I BRENDSHEM QE SHIJOHET DHE PERCEPTOHET VETEM NGA BRENDA ,CDO GJE QE ESHTE JASHTE NESH ESHTE E KUFIZUAR DHE SI PASOJE ESHTE JO E PLOTE ,NDERSA ME LUMTURINE ESHTE NDRYSHE AJO ESHTE PA LIMIT DHE NDODHET BRENDA NESHPostuar mė parė nga AuGuSt_
se genjejme veten![]()
TBD
kjo eshte double-question, qe supozon qe mbyllja e syve eshte dicka qe ndodh sa here jemi te lumtur dhe eshte per me teper indikator i lumturisePostuar mė parė nga AuGuSt_
syte i mbyllim edhe kur na hyn tym, edhe kur puthemi (nganjehre lol), edhe kur duam te perqendrohemi, meditojme etj.
nese ka dicka te vertete nga ai supozimi jot, per momentin me shkon mendja tek perqendrimi; mbase i mbyllim syte qe te mos kemi ngacmues/stimulues te tjere te jashtem/shqisore, ne menyre qe te fokusohemi tek perceptimi i kesaj ndjenje gezimi/lumturie, qe sic e ka thene arturoja eshte (normal) ndjenje, e per pasoje eshte ndjesi e brendeshme, dhe "konkuron" me shqisat per vemendjen tone...
edhe une mendoj si parafolesi-qe i mbyllim syte ne menyre qe te shohim vetem me syte e shpirtit dhe mendjes, atehere perjetojme me shume e me gjate ate qe na ndodh perbrenda.
cdo gje kalon, por sa e dhimbshme eshte ne momentin qe e perjeton
Un i mbyll njehere e pastaj i hap prape.E bej kete qe ti jap me kuptu vetes qe nuk jam ne enderr![]()
Per dashuri jap jeten,per liri jap dashurine
kur jam e lumtur eh? nuk mbyll sy une (nate e dite) po per te shkelur sycken...ate e shkel lol.
syte i mbyll vetem kur shkoj tek infermjerja, biles pa ma zhveshur mire krahun. I always give her a little scare![]()
Summertime, and the livin' is easy...
ka gjera qe shpjegohen dhe te tjera jo lal
instikt![]()
all u need is love
Qe t'a fiksojme gjithnje ate moment dhe te arrijme t'a kujtojme ashtu sic ka qene.
Te dua se s'te urrej dot......
Krijoni Kontakt