Dje pashe Into Blue dhe Four Brothers.Into Blue ishte film i lezetshem kurse te Four Brother s'me pelqeu fakti qe vellai me i vogel vdiq.
P.S: Pres te shoh sot The Wedding Date.Ishalla o ndinje film i bukur
![]()
Dje pashe Into Blue dhe Four Brothers.Into Blue ishte film i lezetshem kurse te Four Brother s'me pelqeu fakti qe vellai me i vogel vdiq.
P.S: Pres te shoh sot The Wedding Date.Ishalla o ndinje film i bukur
![]()
Postuar më parë nga Cupke_pe_Korce
Tek cili kanal e pe Oliver Tuistin?
Henri " The wedding date" eshte i lezetshem, jo ndonje kush e di se ca.
Po nqs s'ke ca ben, mundesh me e kalu kohen mire duke pa ate film.
Mbreme pashe " Closer" me Julia Roberts dhe Jude Law, ne film
flitej per 4 persona qe nuk mund ti rezistonin dot trathtise dhe pasioneve
te castit...po ama ishin te ndershem. Nuk i hynin ne hak askujt...e diftonin
te verteten lakuriq ashtu sic ishte...lol.
Dhe dicka Natalie Portman ishte yll dhe kalu ylli tek ky film.
![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga shkodrane82 : 31-03-2006 më 10:51
Une pashe Pride and Prejudice. Film koti.
Ndersa Closer me ka pelqyer kur e kam pare.
HAKUNA MATATA
Ai eshte alamet filmi moj, apo e dije ti qe do ishte filme horror?Postuar më parë nga My_Soul
![]()
djee
dje pashe spiderman 2 se skish asgje tjeter (pervec channel X)![]()
all u need is love
Pash Mohabettein.
Film indian 3 oresh. Ne rol kryesor Shahrukh Khan. Deri tashi 62 filma i ka bo ky, me 42 vjet e dikund reth 5 i ka producu vet. Tashi ajo qe me habit eshte se 62 filma nga tre ore behen shume. Hallall ketij.
Sa per filmin, eshte interesant. Flitet per traditen familjare ne Indi. Lidhjen vella-vella. Etj etj. Nqs dikush ka afer Bollywood store, le ta merr, nqs do normalisht.
Ketu tek ne, gati cdo muaj nga dy tre filma te ketille i japin ne televizor, na hengren shpirtin, po s'ke c'te besh se nuk ka tjera.
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
ej po un pastaj pashe dhe nje film te animuar me ate qenin ujk
balto
shume domethenes si film, dhe besoj se nuk eshte per femije.
kursesi nuk mund ta kuptonte nje femije deri ne moshe 15 vjec
all u need is love
une pash filmin 1984--------bazuar ne librin e George Orwellit
ÇAM 24 KARAT
Chocolate
Vertet shume film i bukur; e rekomandoj pa rezerva per te gjithe, e pastaj klubi i fansave te kritikave time te filmave jam i sigurt qe do e shikoje qe neser![]()
Kesi filmash jane prova qe edhe ne kohet 'dixhitale' dhe 'moderne' mund te behen filma vertet te bukur edhe pa pranine e bojllekshme te dhunes, skenave seksuale me vend e pa vend (se mos filloni shani juve tani mua lol), dhe efekteve speciale dixhitale; biles edhe pa trajuar ndonje ngjarje te caktuar historiko-epike.
Krimtaria artistike mbi te gjitha dhe emocionet qe percillen!
Pastaj kur pashe materialet shtese te DVD e mora vesh qe ishte kanditat per shume cmime Oscar, including Best Picture (ç'vit eshte bere ky filmi?) dhe me beri te ndihem akoma me mire per pelqimin tim te filmit
vertet e bukur eshte ajo indeed, po ti je e martuar moj dhe me kalamaj, keshtu qe mblidh mendjenPostuar më parë nga shkodrane82
P.S. Cili film ishte, again, se nuk e kam pare kete film? lol
Ndryshuar për herë të fundit nga diikush : 02-04-2006 më 02:03
Krijoni Kontakt