"The cronicles of NARNIA - The Lion. The witch and the wardrobe"
Shume i bukur.
"The Lord of the Ring - Thw two towers" (ne TBS)
I mrekullueshem!!!
"The cronicles of NARNIA - The Lion. The witch and the wardrobe"
Shume i bukur.
"The Lord of the Ring - Thw two towers" (ne TBS)
I mrekullueshem!!!
Te shpëtohesh do të thotë të transformohesh prej Perendise, të ribëhesh ashtu siç Ai donte që ne të ishim që nga fillimi!
Edhe une e kam pa ket bicimin ka kohe. Ne fakt me zhgenjeu disi se nuk e prisja qe me nje tip space shuttle te arrinin deri aty ku temneratura eshte me mijera grade. Megjithate ideja qe do duheshin shperthime nukleare per te vene token ne pune lol tregon qe energjia nukleare eshte e domosdoshme edhe pse shkaterruese.Postuar më parë nga Darius
Une para ca ditesh pashe SCARY MOVIE 4.Jua rekomandoj se ishte tmerresisht per te qeshur. Ai Jigsaw i SAW kishte kapur peng Shquille O'neil edhe qe te shpetonte duhet te bente dicka qe ai se ben dot kurre: te shenonte nje gjuajtje te lire.
![]()
But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...
Inside man
E pash filmin te djelen. Te them te drejten kur fillova ta shikoj spo me mbante vendi dhe spo me terhiqte fare..pastaj sa degjova zerin e Enver Hoxhes u hodha perpjet (lol jo shume lart jo) dhe po e shikoja me qef![]()
Filmi ishte cka po me teper me pelqevi qe u permend gjuha shqipe.
Ca nuk me pelqevi ishte menyra qe treguan ate shqiptaren (e cila ne te vertet ishte kosovare..ashtu shqiptare nga kosova sorry mua). Tamam si vajz rrugesh e treguandhe me nje theks qe ska as nje lidhje me theksin qe kemi cupat shqiptare kur flasim anglisht.
Pash Scary movie 4 qe funnyjo dhe aq shume
![]()
B
Sot pash nje film te mrekullueshem.
Te prangosurit / Shackles (2005),Drama
Aktrojne / Starring: D.L. Hughley, Jose Pablo Cantillo, Daniel Louis Rivas
Regjisor / Directed by: Charles Winkler
Inside man- shum i bukur jam shum fan e Denzel Washington - filmat e tij me pelqejne pa mase
Ne film eshte nje pjese per Shqiptaret- pasi nuk kuptojne gjuhen qe po flitet ne nje kasete- kshq vjen ate nje vajze (gjasme shqiptare) edhe ju thote qe eshte shqip- ne kasete eshte Enver Hoxha- nje nga fjalimet e tij te hershta. Kjo zgjat vetem per disa minuta- filmi nuk eshte bazuar per Shqiperine/ose Shqiptaret.![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga bunny : 26-04-2006 më 15:28
How can she fall, if there is no one there to catch her
Sot pash nje nder filmat me te bukur qe kam pare ndonjehere :
Te mbijetuarit / Alive (1993),
Aktrojne / Starring : Ethan Hawke, Vincent Spano, Josh Hamilton
Regjisor / Directed by: Frank Marshall
Teper teper teper film i mire,ja vlen ta shikoni.
"Mean girls" - pupupupupuuuuuuuuu![]()
Te shpëtohesh do të thotë të transformohesh prej Perendise, të ribëhesh ashtu siç Ai donte që ne të ishim që nga fillimi!
U ndrrëq, u ndrrëq! Ma rregulloi motra, fap-fap, mbaroi pune. Me dha dhe nje dirty look kjo mua si me qene une inkompetente, dhe ma ka ndaluar te shoh DVD te DVD-player i saj se e ka fringo. Well, if that's not a good enough reason, I don't know what isPostuar më parë nga Manulaki
S'guxoja ta pyesja, "When will it stop being fringo?"
Kemi pare Vendetten. Shyqyr, nje film i kohes tone. E kapet juve ate pjesen kur thane emrin e dikujt (Adam-something) qe tingellonte i ngjajshem me Adolf Hitler-in? Une jo, kurse Humie e kapi DIREKT, edhe ashtu sic ishte me sy-mbyllur qe e zuri gjumi sa u fiken dritat ne salle. Si jane ca tipa... edhe ne gjum u punon truri, kurse ne te tjeret syte filxhan e prap tRRungje (me rr)![]()
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
UNITED 93.
Sec kam pershtypjen qe disa gjera nuk duhet te jene ne screen.![]()
But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...
Krijoni Kontakt