Rising Sun
Rising Sun
Dobet, Shume Dobet !!!
PEACE & LOVE
The Lady and The Duke - Eric Rohmer.
(se u frymezova nga forumi)![]()
Summertime, and the livin' is easy...
Une pardje pashe
Green Street Hooligans.
Ju a rekomandoj.
Cupke mire je ti tu befsha?
But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...
un pash ne cinema The Devil Wears Prada
Si zakonisht kjo goca lun ne filma me Prralla t'bukra.
o-le-le firma
Something new... shum sweet edhe e lezetcshme edhe pse per plaken time ishte "teper i veshtir" lol
God is coming and SHE is mad
si topce, mos ki merak. kam veshur bluzen e jonathan papelbon, and they say I look hotPostuar më parë nga bayern
mbreme ripashe "the last metro." Ky Depardjeu paska qene alamet ne te ri.
Summertime, and the livin' is easy...
bsdev (03-03-2017)
Filmi eshte i bazuar ne nje ngjarje te vertete. Libri eshte shkruar nga nje vajze qe ka punuar si asistente e presidentes te revistes Vogue.Postuar më parë nga TiLoNcE
Te shpëtohesh do të thotë të transformohesh prej Perendise, të ribëhesh ashtu siç Ai donte që ne të ishim që nga fillimi!
Pashe para ca ditesh filmin Click.Film fantastik komedi,shume film i bukur.Adam Sandler komandonte jeten e vet me nje telekomande si ato te televizorit...shume film i bukur.Kush do ta shkarkoje nga interneti te me coje fjale ne privat,per link shkarkimi te filmit.
http://imdb.com/title/tt0389860/
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
bsdev (03-03-2017)
Sigurisht qe eshte film i bukur.Regjisori Spike Lee shume i talentuar dhe i famshem.Kush Luan ??Denzel Washington.Po pe filma nga 2000-2006ta te Denzel Washingtonit te gjitha jane te bukura,Training Day film i bukur edhe Out of time shume film interesantPostuar më parë nga diikush
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
bsdev (03-03-2017)
"Click", film silly...lol...Te kishin vene Jack-un ne vend te Walker-it, mbase do behej me interesant. Megjithate me ose pa te , mesazhin e filmit e morrem.
"You , me and Dupree" silly too...lolololol. Skena me e bukur ishte, kur gjate darkes Matt iu hodh ne fyt Owen-it, se po plaste i shkreti nga inati. Oh, sa funny !
Sa per "Devil wears Prada" , ishte really nice movie. Meryl Streep ( megjithe inatet qe ka me Jack-un), them qe eshte aktore e madhe. WOW ! Fundi i filmit ishte zhgenjim. Si shkoi e shkreta tek cook-u ?! Se qe nuk ishte CHEF dukej ai, qe nga barku petashuq.![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga MI CORAZON : 21-07-2006 më 22:47
Where does a thought go when it's forgotten?
bsdev (03-03-2017)
Krijoni Kontakt