The LIBERTINE............Johny Depp
Capote
Film i bukur. Si realizim ishte bere shume bukur nga ana kinematografike, dhe interpretimi i aktorit kryesor fantastik fare. Per nga emocionet qe percillte however, nuk isha komplet ne brendesi te karaktereve kryesore dhe pse-te e veprimeve te tyre ...
Constantine
Keanu Reeves - John Constantine
Rachel Weisz - Angela Dodson, Isabel Dodson
Me mbajti pa gjume 2 ore te mirapasi ishte ore e vone
![]()
Jeta ime, mban emrin e saj..
Casanova
Film i lezecem, dhe kishta ca te te forta gjithashtu
Venetian Girl - You could restore my reputation and my virginity?
Bishop - We are the Catholic Church, we can do anything!
Bishop - [seeing a hot air balloon rise into the sky] Witchcraft!
Bishop’s servant - Actually, sir, it's because hot air rises, counteracting the gravitational forces of
[Bishop gives him a look]
Bishop’s servant - ... witchcraft.
![]()
dhe nje nice quote per dashurine (may soung cheese, but I liked it) ...
Andrea - Love is weather being good every day, because wind and rain are just another kind of good weather
Ndryshuar për herë të fundit nga diikush : 02-07-2006 më 00:55
The Lake House
I lezeteshem
Me beri te iki me pershtypje pak te ngateruar.
"Cinderella Man" - WWWAAAAWWWWW.......
Me ka magjepsur, me beri te qaj, te mallengjehem... uau... uau... uaaauuu
(nuk para qaj kollaj, e jo me te qaj me filma - por ky ishte i mrekullueshem) Sikur Russel te mos kishte pasur ate incidentin me telefon, filmi do kishte pasur me teper publicitet pozitiv dhe jam e sigurt se do kishte pasur shume me teper sukses. Filmi nuk fitoi dhe nuk iu njoh vlera madheshtore qe ka, per arsye te atij incidenti kot.
Te shpëtohesh do të thotë të transformohesh prej Perendise, të ribëhesh ashtu siç Ai donte që ne të ishim që nga fillimi!
"Fever Pitch" - romanca me e bukur e koheve te fundit. I mrekullueshem. Drew-ja eshte fantastike!
"Superman Returns" - shume me i bukur se filmat e me parshem. Kishte ca ndikime "fetare" megjithate, realizimi ishte fantastik. Kishte dhe shume femije ne kinema, qe me idete e tyre e bene filmin humoristik gjithashtu!
Pastaj pashe fishek-zjarret!![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Manulaki : 05-07-2006 më 09:36
Te shpëtohesh do të thotë të transformohesh prej Perendise, të ribëhesh ashtu siç Ai donte që ne të ishim që nga fillimi!
Geisha - i bukur edhe interesant spara jam shume televizorit edhe e kinemas sepse s"kam kohe.
devil wears prada --- cka shtyhem ,qe per vajzat me shume .
B
Arma e Zhveshur.
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
Krijoni Kontakt