Pashe dy serite e fundit te sezonit te dyte te serialit "Desperate Houseviwes" Tani mezi pres qe te filloje sezoni i 3.te
Pashe dy serite e fundit te sezonit te dyte te serialit "Desperate Houseviwes" Tani mezi pres qe te filloje sezoni i 3.te
ai eshte filme i bukur Gio, po ti nuk ke arritur ne ate nivel qe ta appreciate-esh ... As Master Joda would say: "Be patient and maybe next lifetime you will be able to appreciate it, fury one"Postuar më parë nga Gio
![]()
the omen... ncuq me pelqevi hic
God is coming and SHE is mad
Postuar më parë nga diikush
Well, koncepti i serialit me pelqen, dhe me pelqyen te tre origjinalet, dhe episodi i pare (Phantom Menace), po te dy te fundit, hic fare.
Dhe Yoda ne fakt do thoshte: BE PATIENT AND MAYBE NEXT LIFETIME APPRECIATE IT YOU WILL!!! Omit the "fury" part :d
Ignore List: Den Bossi
Pink serite e reja kane 2 jave qe kane fillu...Ku e ke mendjen heee me thuaj.
![]()
Dje pashe "Madagascar". U c'kam qesh!!! Sidomos kur tha tjetri:
"These are the NY Giants. They have come to take our women and precious metals!" hahahahahahahahahahaha............................ ........
Ignore List: Den Bossi
Postuar më parë nga shkodrane82
... hhaha ku ta kem me pare mi aman .. e forte kjo . Me kape , bere MAT .
![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Nuk mbahet mend qe kur kam pa pare film. Kemi qene te zene, jo procime e jo pune![]()
Jeta ime, mban emrin e saj..
"RESCUE ME"
sezoni i trete.. shume bold dhe pak a shume real.. me pak fjale i like it
A Girl Like Me pashe te henen. Me la si shije te keqe, ne disa skena mu duk i dhimbshem.
Krijoni Kontakt