Final Destination 3
Ne momentin kur po u pjeknin ato dy gocat e lashe se mfuti friken!
Si serial shume i lezetshem!![]()
Final Destination 3
Ne momentin kur po u pjeknin ato dy gocat e lashe se mfuti friken!
Si serial shume i lezetshem!![]()
"The break up" = shume real dhe i vertete, m'u ngriten nervat ama! Truth hurts, qe i thone ndryshe, ose c't'i bej qe s'ia pllavitja dot ndonjerit![]()
Te shpëtohesh do të thotë të transformohesh prej Perendise, të ribëhesh ashtu siç Ai donte që ne të ishim që nga fillimi!
Postuar më parë nga delisa
E pava dje. Mehhhhhh identik si origjinali, vetem menyra se si vdesin njerzit ka ndryshu per nja 2-3 veta se te jemen isoj e heq qaafesh edhe aty.
Tek origjinali ne fakt e kane ba ma mire ate rolin e baby sitter.
Edhe kur i prezantohet te birit te djallit i thote: I am here to protect the Thee.
Edhe qeni qe kane zgjedh tek i riu eshte me pak i frikshem nga qeni i ri lol.![]()
But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...
" The whole nine yards " , nuk kishte ndonje gje tjeter televizori. ishte ndermjet ketij filmi dhe " big brother " i cili me irriton shume.
Live interesting times
Meqe na mbaroi BigLove , na kane filluar nje show tjater ne HBO.
Kush e pa dje episodin - Kim's O" - nga Lucky Louie ... Hhahahhaha sa e forte qe ishte .... shikojeni o shoke se do e pelqeni ... sidomos ajo pjesa kur Louie po mundohej ti jepte nje Big OOOOOO , dhe po perpiqej me pozicione te ndryshme ajo -- Jo jo nuk ishte kshu , se nuk ta shihja dot tullen ate nate .. hihihiihi .. po e le me kaq .... grrrrr
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Pink s'mu duk interesant fillimi e shkova ja futa gjume, por meqe qenka kaq
funny do ja ve mendjen javes tjeter.
Po "entourage" e shef maj..?? I lajk dat movi...ma shume me pelqen
tipiku Johny Drama and Ari personazhe te forta..lol..
Ndersa per Vinceeee hmm cute cute.
Match Point
kisha degjuar qe ky filmi ishte pelqyer (good reviews), por nuk me pelqeu me thene te drejten, keshtu qe nuk e rekomandoj.
Postuar më parë nga shkodrane82
Seria e pare dhe mua smu duk interesante shume , dhe nuk i kushtova shume vemendje ..por shiko te dyten do ta perserisin prape kete jave ... Kim's Ooooo ( e di vete per cfare stand O-ja ) lol
Dhe Entourage e shoh , me pelqen ... se shpejti fillojne serite e reja . Vince eshte brun i bukur shume , kurse Johny Drama karagjoz fare . lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
STAR WARS III - e evitova me muaj te tere dhe ne fund e bera zemren gur me demek qe te thosha i kam pare te gjithe serine - uuuuuuuuuuuuuu ca humbje kohe. Per nje cike edhe une po i kthehesha the dark side.![]()
Ignore List: Den Bossi
Sot pashe Terminator 2 vetem per cejf,e dime se eshte film i mrekullueshem,eh se si smu be ende bajat![]()
Krijoni Kontakt