Close
Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 53
    gjithmone e me larg
    Anėtarėsuar
    22-10-2004
    Vendndodhja
    tirana
    Postime
    572
    eshte me komplekse se kaq, nuk thjesht ne zgjedhje mes zemres dhe trurit. ne rastet kur truri mendon se eshte zgjedhje e gabuar, fajin e ka pasur zemra qe ju ka shtyre drejt dikujt. por nese zemra ju thote qe e keni gabim nuk ka tru qe j'ua mbush mendjen per te kunderten. -nese keni marre kohen e duhur qe i nevojitet zemres per te vendosur.(do jene kompromise me veten, por jo ndjenje)
    cdo gje kalon, por sa e dhimbshme eshte ne momentin qe e perjeton

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    ndjenja eshte qe e poshton, Boten ..lol! dhe zemra eshte ajo, qe vua me ndjenjen te dyjat ne hall..!!

hajla,
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

► ☆☆☆ ◄
    Anėtarėsuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mėmėdhe
    Postime
    4,834
    O Romo me sa di une mendohet me tru i her masanej po pati ven per zemren i bojme derman

WwW.Lushnja.Net Maska e En3a
    Anėtarėsuar
    02-01-2006
    Vendndodhja
    [[[Buc-Ro]]] Vėndlindja: [[[Lushnja]]] Hoby: [[[SCaFisT]]]
    Postime
    89
    Une Them Se Zemra Ben gabime me shum se truri
    Citim Postuar mė parė nga FBI
    Call The Cops When You See AlbEagle

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Citim Postuar mė parė nga romeoOOO
    Si mendoni ju, kush e ka fajin zemra apo truri qe na ben te bejm zgjidhje te gabuara ose te drejta ne dashuri?

Une nuk mund te fajesoj asnjeren prej ketyre te dyjave por mund te them dicka mbi keta te dy (Zemren dhe Trurin)

Zemra:

Zemra eshte ajo budallaqja qe shkon verberisht drejt kenaqesise shpirterore apo sexuale dhe qe i thote arsyes ndal se jam une e para. Por qe une i jap me teper rendesi zemres, packa se e urrej si fakt verberine.

Truri:

Ky eshte ai megalomani i cili i therret fort arsyes dhe komercalizon gjithcka perfshi ketu edhe kenaqesine fizike. Eshte pikerisht truri mema e dy aneve te medaljes sepse te con drejt perspektives por te fundos edhe drejt monotonise se lidhjes.

Dito.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-04-2006
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    397
    Zemra ia nis i pare mandej mendja i shkon pas hehe
    Ne se njerezit flasin keq per mua: Ta dinin c'kam thene une per ata: Do te flisnin edhe me keq.---JM

Perjashtuar Maska e strano
    Anėtarėsuar
    07-04-2006
    Vendndodhja
    n'toke
    Postime
    371
    Fajin kerkoje tek PENISI vogel qe ke, se ne meshkujt me ate mendojme, un pervete do e kerkoj tek ai i madhi qe kam ahahahahahahah.

Kurse ju femrat kerkojeni tek leket edhe te mirqenja se aty e keni piken e dobet.

mos e kerkoi as tek truri as tek zemra, se ne kohe te sotme zemra mezi po punon pervete, lere ta ngarkojme edhe ne me kshu budallalleqesh.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga strano : 07-05-2006 mė 13:08

femmedecarriere Maska e Visage
    Anėtarėsuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    LarG ... aty ke veriu i veriut
    Postime
    587
    Besoj qe zemra e ka fajin sepse zemra bazohet vetem ne ndjenja dhe i mbyll syte kur vjen puna tek cilesite e tjera te njeriut.
    Per nje relationship te suksesshem, nuk duhet vetem dashuria duhen edhe faktore te tjere. Dhe mendja i mendon te gjitha keto dhe merr nje vendim i cili eshte (sipas meje)90% te kohes i kundert me vendimin e zemres.

Sa here qe s'kam degjuar llogjiken time ne dashuri, jam penduar.

If i ruled the world... Maska e GinoTheGodFather
    Anėtarėsuar
    01-02-2004
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    311
    per mendimin tim tim e ka fajin truri sepse shume gjera ne nje lidhje behen me tru dhe jo me zemer.

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga Dito
    Une nuk mund te fajesoj asnjeren prej ketyre te dyjave por mund te them dicka mbi keta te dy (Zemren dhe Trurin)

Zemra:

Zemra eshte ajo budallaqja qe shkon verberisht drejt kenaqesise shpirterore apo sexuale dhe qe i thote arsyes ndal se jam une e para. Por qe une i jap me teper rendesi zemres, packa se e urrej si fakt verberine.

Truri:

Ky eshte ai megalomani i cili i therret fort arsyes dhe komercalizon gjithcka perfshi ketu edhe kenaqesine fizike. Eshte pikerisht truri mema e dy aneve te medaljes sepse te con drejt perspektives por te fundos edhe drejt monotonise se lidhjes.

Dito.
    Na e cove shume poshte zemren mor plak...

Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •