Mendja eshte gje e madhe, sa nje fije gruri![]()
Mendja eshte gje e madhe, sa nje fije gruri![]()
◄█ Barcelona e MADHE █►
Mendja Mendja![]()
LoVe Me oR HaTe Me Am StiLL GoNa Be HeRe
Postuar mė parė nga MiLaNiStE
mire e ka milanistaja !!! bashkohem me mendimin e saj !!! kur dashuron dashuron me zemer ! edhe gabimet qe vine nga ajo vine !!! nga merzitja zemra ska kujt tia vej fajin edhe ia hedh trunit !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Hmmmmmmmm Mendoj Se Zemra ( Ndnjeja Eshte Me Dinake Se Mendimi)![]()
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Romeooo leje mer zemren menjan derman se eshte vetem per Gjakun dhe Jo per gjera te tjera.PrandaJ faji i ngelet vetem Trurit.Postuar mė parė nga romeoOOO
TRURIDHE VETEM TRURIPostuar mė parė nga romeoOOO
aaaaaaaa e mbani mend ndonjehere kur keni pare dike qe pelqenit se si ju rrihte zemra si ju krijohej nje boshllik une skam provu tme rrahi truri po zemra
por zemra nuk mendon nuk llogjikon keshtu qe faji i mbetet trurit
veri nje gur zemres e llogjiko me tru
ESHTE E PAMUNDUR TE LEPISH BERRYLIN
Per mendimin tim ndienjat e kane fajin por po te mos tia mbushin menjen trurit aha ska gje ne vije asnjera![]()
Po truri manipulohet mi lal. Ai perfundimisht eshte me i dobti, e bie ne gracke.Postuar mė parė nga Zemrushja
Edhe i thote zemres pastaj, ishte faji yt, ti me the.
Edhe thote i shkreti tru: Une jam i zgjuar, po ajo tarallakja qe me hutoi e me beri budalla!![]()
Truri eshte qendra e komandimit, pra ia e komandon edhe zemren e cila i zbaton urdherat dhe per fat te keq truri shpesh ben zgjedhje te gabuar te cilen zemra pastaj duhet ta perjetoj...
MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA
Krijoni Kontakt