Per floket pantene per trupin BADEDAS(me shume lloje te ndryshme aromash)
Per floket pantene per trupin BADEDAS(me shume lloje te ndryshme aromash)
EVERYBODY'S BUSINESS IS NOBODY'S BUSINESS
Une perdor Kerastase, jane shume te mira, i laj floket perdite dhe nuk kam probleme.
Per trupin zakonisht xhel dushi te njejte me parfumin.
Pantene perdor gjithmone per flokun.
Per trupin Red Door shower gel, por kete e nderroj. Por perdor zakonisht te njejtin shower gel me parfumin qe ve.![]()
Pantene ndersa per trup sapun camay!
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
Per floket pantene gjithmone, dhe krem pantene mbase larjes per te qendruar te bute
Sa bukur eshte kur ne shpirt ke gjithmone ngrohtesi. FaLeMiNdErIt.
Skom lon shampo qe ka dyqani pa provu dhe prap nuk bie rehat. U cmenda fare, apo se kam dhe flokun e yndyrshem amon amon. Shum shampo qe kam perdorur kan qen naturale such as tea tree etj. Tani per tani pak a shum jam ok duke perdorur Pantene Ice, e reja qe doli tani shpejto.
What we do does not define who we are. What defines who we are, is how we rise when we fall!!
Keshilla ime:
Shampo: Jacques Dessange-Restructure, sh e mire eshte si krem, ka edhe maske sh te mire kush do te provoje gjithe gamen.
Per trupin: Sapun Marseje (Savon de Marseille) me limon jeshil, eshte si tip sapuni 15 lekesh qe kemi pasur ne Shqiperi....po mban ere me te mire. edhe "Dop" nuk eshte i keq se eshte i lire dhe kam mesuar se e prodhon Loreali.
BIOLAGE by Matrix
Shume e mire
Pak e shtrejt po kush ka flok te gjat do ja shofi rezult.
per trupin Dove
o-le-le firma
Une perdore shampon Panten e cila ti ben floket me te forte dhe mban ere shume te mire.ciao
sapun 15![]()
D hihihihihi
Krijoni Kontakt